Black Metal Albums

Καλο topic και χρησιμο. Πάρτε 5 ΑΛΜΠΟΥΜΑΡΕΣ κι απο μενα (οχι τα καλύτερα σουπερ κλασσικα που ξερουμε,καποια άλλα που μου ερχονται τωρα στο μυαλο με τυχαια σειρα) :

Deströyer 666 - Unchain the wolves

Negura Bunget - Om

Silencer - Death-Pierce Me

Bergthron - Faust Für Faust

Sarcofago - INRI

χμμμ…αγαπημενα…δυσκολη επιλογη…θα μπορουσα να ξεχωρισω τα εξης:

A Forest of Stars - The Corpse of Rebirth
Shining - The Eerie Cold
Burzum - Filosofem
Darkspace - I
Ved Buens Ende - Written In Waters(η επανεκδοση με το demo Manes :p)
Dodheimsgard - Satanic Art Ep(ειμαι τρελος με το Traces Of Reality 8) )
Sun Of Nothing - …in the weak and the wounded
Agalloch(οσο black metal μπορουν να θεωρηθουν) - Ashes Against The Grain
Arcturus - Sideshow Symphonies
Slagmaur - Svin
Bethlehem - S.U.I.Z.I.D
Forgotten Tomb - Songs To Leave
Diabolical Masquerade - Deaths’ Design

ατελειωτη η λιστα,αλλα αυτα ειναι τα αλμπουμς που δεν προκειται να βαρεθω ποτε ν’ακουω κ μου προκαλουν καθε φορα τα συναισθηματα της 1ης ακροασης…

οπως λενε κ οι Ved Buens Ende στο profile τους:

Avant-Garde Metal cannot be treated like other genres, such as Black, Death, Doom, Thrash, etc. Those genres are rooted in similar aesthetics and ideologies, leading to strong commonalities amongst bands united under one genre. With the Avant-Garde, on the other hand, there really is no common aesthetic or ideology. The bands have to be taken on a one-by-one basis, evaluated individually rather than on genre aesthetics
:slight_smile: :slight_smile:

Ένα πολύ καλό album, απο το project του Eric Peterson. Προσωπικά, αυτος ο δίσκος, είναι μέσα σε ό,τι καλύτερο έχω ακούσει από Black Metal της δύσης. Έχει παραγωγάρα, έχει τρομέρές μελωδίες,πολλή ατμόσφαίρα, καθαρά και crowl φωνητικά.

Το προτείνω, σε όσους γουστάρουν,ήχους Nexus Polaris και γενικά ένα πιο ‘‘ύπιο’’ Black Metal, χώρις πολλή βαβούρα, σατανικούς στίχους, και ουρλίαχτά απο πολύ βαθιά λαρύγγιά.

[CENTER]Dragonlord - Black Wings of Destiny

[/CENTER]

Burzum - Filosofem
Judas Iscariot - Distant In Solitary Night
Darkthrone - Transylvanian Hunger
Satanic Warmaster - Opferblut
Behexen - Rituale Satanum
Nyktalgia - Nyktalgia
Nocturnal Depression - Nostalgia/Fragments of a Broken Past

μαζι(οχι ακριβως μαζι ε :roll: :roll: ) με το καινουργιο Nachtmystium,κυκλοφορει κ ετουτο το δισκακι :wink:

Khold - Hundre År Gammal

Deströyer 666 - Unchain the wolves

Αλμπουμαρα!Το ειχε προτεινει ο Nihilist (κανει ριβιους εδω).

Negura Bunget - Om

Επος απλα!Το καλυτερο του 2006 στο ευρυτερο χωρο.

Silencer - Death-Pierce Me

Εξαιρετικη μουσικη αλλα η φωνη δεν αντεχεται.Α και τελειο βιντεοκλιπ!

Bergthron - Faust Für Faust

Δεν τους ξερω.Ινφο !

Sarcofago - INRI

:respect: :bow: Νομιζω αρκουν.

οεοεο! Βρηκα ανθρωπο να ξερει τους Khold ! 8O

Δικε μου !

χεχε…τωρα το ακουω αυτο…μεχρι στιγμης,καλο μου ακουγεται…αλλα εχω καιρο ν’ακουσω τα προηγουμενα τους,οποτε νομιζω οτι θα τ’ακουσω κ αυτα ωστε να εχω ενα μετρο συγκρισης :wink:

ποτε δεν μου αρεσαν αλα παιζει να το ακουσω να δω αν εκαναν κανα βημα προοδου αν και χλωμο το βλεπω…

δεν ηξερα οτι ζουν ακομα τουτοι…
2008

Tracklist:

1. Straight To Hell
  2. The Power And The Glory
  3. Hand Of God
  4. Fall From Grace
  5. Hell
  6. Evil Perfection
  7. Stab U In The Back
  8. Armageddon
  9. Kill The Music
  10. Evilution Devilution
  11. Blood Sky
  12. USA For Satan
  13. Dirge/The Awakening

Οσον αφορα των Silencer ,πραγματι αμα παρεις και ακουσεις σκετα τα φωνητικα χωρις μουσικη ειναι λιγο γελοια αλλα με αυτην την μουσικη ατμοσφαιρα δεν μπορεις να τα παρεις και πολυ στην πλακα.Το βιντεοκλιπ αν λεμε το ιδιο ειναι απο τα καλυτερα πουχω δει για μπλακ κομματι,αλλα δεν ειναι επισημο απλα το εφτιαξε καποιος φαν του συγκροτηματος μονταροντας πλανα απο μια κατακαμενη ταινια!και εκανε γαμω το αποτελεσμα!

Οι Bergthron ειναι Γερμανοι,Atmospheric Black,εχουν βγαλει 6 αλμπουμς και αυτο μουχε κατσει καλα στο αυτι,δεν συγκρινεται με τα υπολοιπα αλλα αξιζει ενα τσεκαρισμακι,αλλα στην τελικη περι ορεξεως…

Shining - VI / Klagopsalmer

1.Vilseledda Barnasjälars Hemvist
2.Plågoande O’Helga Plågoande
3.Krossade Drömmar Och Brutna Löften
4.Fullständigt Jävla Död Inuti
5.Ohm - Skoj Att Leva
6.Total Utfrysning

to be released by osmose productions in a not too distanced future
for more info: www.osmoseproductions.com

καλα τι ερωτηση ηταν αυτη!?#-o Η θεματολογια του blackmetal περιλαμβανει παρα πολλα θεματα, διαλέγεις και παιρνεις!

διαβασα και κατι αλλους που εχουνε φαει κολλημα με τις nsbm μπαντες!Μην τις ακουτε!και ειναι και λιγες,ετσι?ουτε κιεγω ασχολούμε μαυτους!

Σε τελική ανάλυση δεν ειναι πρώτα και πανω απολα η μουσικη και μετά ο στίχος και το artwork?
Η μουσικη αυτη απευθυνεται στο “μεσα μυαλο” και αποτελει το σαουντρακ μιας στασης που εκφραζεται καλλιτεχνικα ακραια βλεποντας τα πραγματα με αλλο πρισμα,οι στιχοι και το αρτγουορκ ερχονται μετα και απλα διαλέγεις αυτους που σε εκφραζουν και γουσταρεις.
Ειναι λιγο off topic αυτα,αλλα τεσπα…

Πω που τους ξεθαψες αυτους. Εχω κανα διχρονο ν’ ακουσω…

Όσον αφορα Agalloch με συνδυασμο Νορβηγιλα, Pale Folklore δαγκωτο. Αφου οταν το χα πρωτακουσει ελεγα ‘‘παιδια σοβαρευτειτε, δε μπορει να ναι Αμερικανοι’’.:lol:

Ο MkM (o οποιος εφυγε απο τους Antaeus) εβγαλε αλμπουμ με το project του.
Aosoth ειναι το ονομα τους οπως και το ονομα του δισκου.ΒΜ σκοταδοψυχο,γαλλικης
σχολης με πολυ καλα τραγουδια.Να και το λιτο και απεριττο εξωφυλλο.

Κιθαρες παιζει ο Sebastian “Seb Purulator” Tuvi ο οποιος παιζει κιθαρα και κανει και καποια
φωνητικα στους Aborted.

οι melodic blacksters Gloomy Grim(με μελη απο Barathrum & Twilight Ophera μεταξυ αλλων)κυκλοφορησαν τον καινουργιο τους δισκο Under the Spell of the Unlight στης 26 Μαιου(κι εγω,τωρα το πηρα χαμπαρι :roll: )…παροτι δεν ειμαι φιλος του ηχου(melodic black εννοω),αυτο ειναι αρκετα καλο θα ελεγα…7/10 κατα την γνωμη μου…:-s

[SIZE=“4”]Παρτε κιαλλες 5 ΑΛΜΠΟΥΜΑΡΕΣ με τυχαια σειρα κιαπο μενανε ασουμε! (παντα υποκειμενικά,ετσι?) :[/SIZE]

Lifelover - pulver (+ erotik)

Dornenreich - Her Von Welken Nächten

HERMH - TARAN

BETHLEHEM - DICTIUS TE NECARE

PROFANUM - PROFANUM AETERNUM : EMINENCE OF SATANIC IMPERIAL ART

ολα ειναι γαματα,αν και απο Bethlehem προτιμω το Alles Tot (EP)…:stuck_out_tongue:
τα φωνητικα στο Schuld Uns’res Knöch’rigen Faltpferds,ειναι ολα τα λεφτα :slight_smile:

Eβλεπα αυτό το κλιπ από τους Ρουμάνους Negura Bunget και μπορώ να πω ότι γουσταρα αρκετα. Όποιος γνωρίζει τίποτα παραπάνω, share your knowledge :smiley: