Black Metal Albums

sorry για τα 2 συνεχόμενα ποστ, αλλά τώρα τα θυμήθηκα…:lol:

δεν έχω λόγια…

το ομώνυμο τραγούδι και το Stigma Diabolicum, σπέρνουν…
αυτά…

:smiley: :smiley:

Οι Dragοnlord βασικα ειναι το side project του Eric Peterson των Testament και γι αυτο εχουν παρελασει ενα σωρο μελη τους απο τις ταξεις του συγκροτηματος.

naer mataron -praetorians :λοιπον εχουμε και λεμε…το εξωφυλο ειναι για γελια,μουσικα το album μου αρεσε αρκετα αν και πιο death metal απο το παρελθον τους και αυτο στην αρχη με ξενισε,αυτο που με χαλασε ηταν τα φωνητικα καθως κατα την γνωμη μου η φωνη του vicotnic δεν μπορει να σταθει για ενα ολοκληρο album και στα σημεια που τραγουδαει ο καιαδας τα πραγματα δεν ειναι καλυτερα

κυκλοφόρησε???

οχι ακομα απο οσο ξερω

Ετσι ετσι! Belphegor λεμε !Το προηγουμενο το λατρεψα.
Το φετινο 1-2 φορες το εχω ακουσει μιας και εχω πηξει.

Υ.Γ. Hil you’ve got mail.

Ξεθαύουμε.

Mα τι αριστούργημα. :respect:

[FONT=“Arial Black”][SIZE=“3”]ΕΥΓΕ[/SIZE][/FONT]:!:

+100000000000000000000000000

Είιχαν κι ένα EP αυτοί, επίσης πολύ καλό. Αλλά μετά δεν ξανάβγαλαν τπτ :frowning:

Βασικα το those who caress ειναι Demo και οχι EP. Κι εχεις δικιο ειναι αρκετα σουπερ. Ευτυχως προσφατα επανακυκλοφορησε, και προσωπικα αναμενω να πεσει λιγο η τιμη του ωστε να το ‘‘χτυπησω’’.

Εαν ψαξεις στο νετ, ισως βρεις κι αυτο: http://www.metal-archives.com/release.php?id=157877

Οι versions ειναι instrumental… και συμφωνα με τα λεγομενα του Καρλ Μαικλ το υλικο που προοριζε για τον reunion δισκο των Ved παει τελικα κατα Virus μερια…

Διασκευη στο The Plunderer απο το demo των Ved Buens Ende εχουν κανει οι τυποι απο
την προηγουμενη σελιδα.Οι Naer Mataron στο River At Dash Scalding αλμπουμ τους.
Τα λογια για τους At The End Of The (Rain)bow οπως μεταφραζεται το ονομα τους ειναι
περιττα.Η τελειοτητα πλαστικοποιημενη σε κυλινδρικο δισκο.

Βασικά ήταν demo και μετά κυκλοφόρησε ως ΕΡ… Άν εμπιστευτούμε την παρακάτω πηγή:

Τέλοσπαντων, μικρή σημασία έχει… Το θέμα είναι ότι είναι κορυφαίο! :smiley:

PS. Το άλλο που λές παίζει να το κοιτάξω σε κάποια φάση…:wink:

αυτους τους εχετε πει??

Agrypnie

εχω ακουσει αυτο:

και μου φανηκε καλουτσικο , πολυ Burzum - ικη φαση με πιο heavy κιθαρες

Από Ved Buens Ende αξίζει και ένα bootleg τους (δε θυμάμαι το όνομα του τώρα). Τραγουδάει ο Simen Hestnaes των ΘΕΩΝ Lamented Souls, και περιττό να πω ότι ο συνδυασμός γαμάει.

Εύγε.

Επ, μου το χε προτεινει το ιφριτ αυτο παλια. Τα σπαει, πα να το ξαναθυμηθω.:oops:

ο ίφριτ σε ξεστράβωνε και θα σε ξεστραβώνει ες αεί
(και μη πεις “ες τει”, το ξέρω ότι το σκέφτηκες)

μμμ, το χω αυτο που λες. Coiled In Obscurity λεγεται, ή καπως ετσι. Οντως λεει, αν και περισσοτερο χτυπα στο ‘‘οπαδικο’’ ενδιαφερον.

Kαλά και το demo είναι φοβερό, το those who caress the pale που αναφέρθηκε πιο πίσω. Το έβαλα ψες να το ακούσω πάλι και συγκινήθηκα. :expressionless:

Antaeus/Aosoth Split ! Μεγαλεια λεμε !
Οι Aosoth ειναι project του MkM των Antaeus.To split ειναι εκπληκτικο.
Ειδικα τα κομματια των Aosoth!

To εχω βρει εδω και αρκετο καιρο και ολο ξεχναω να το ποσταρω.
http://www.blackmetal.gr/ σαιτ που μπορεις να παραγγειλεις cd,προς το παρον.
Ολα 8.90 και μερικα και πιο χαμηλα.Underground υλικο.Horna,Mgla,Black Funeral
και αλλα τετοια ωραια.

Διερευσε το νεο αλμπουμ των Νορβηγων Keep Of Kalessin.
O τιτλος παραπεμπει παλι σε Ελλαδα μερια μιας και το αλμπουμ λεγεται Kolossus.
Tο προηγουμενο λεγεται Armada.Δεν το εχω ακουσει ακομα αν και ειναι στο
ιδιο υφος με το (εξαιρετικο) προηγουμενο , απο οτι εμαθα.