Το θυμαμαι το σκηνικο!Καλα εχει και εκεινο το μαχαιρι στη ζωνη ο τυπος.
Εχω την εντυπωση οτι ο Μορφεας δεν ηταν και τοσο μεσα στη φαση του NS
και ειναι ενας απο τους λογους που εφυγε.Μπορει και να λεω και μπουρδες παντως.
Ψιτ!Τι δισκαρα απεριγραπτη ειναι αυτη ρε ?
Cobalt - Eater Of Birds
Tο ακουω αρκετο καιρο και θυμηθηκα οτι το ειχα αναφερει εδω περα.
Πολυ γαματη μπαντα.Απιστευτη μουσικη.Τι να λεμε τωρα !
Bασικά του απάντησε “ποιός σου είπε οτι είμαστε φασίστες ρε φίλε;”. :lol:
Ε πατριώτες λένε οτι είναι.
Προσκυνω το μεγαλειο αυτης της μπαντας.Τα λεγαμε και με τον Ζαφροκ στο μσν νωριτερα
και ειπα να το βαλω πριν κοιμηθω.Τι αλμπουμαρες βγαινουν ρε παιδακι μου!
Ειχε περασει καιρος που δεν το ειχα ακουσει.
σορυ κιολλας αλλα νομιζω οτι η πλειοψηφια των μπλακ συγκροτηματων την ψαχνουν με αυτου του ειδους τις ιδεολογιες…ενας λογος ειναι και αυτος που δεν ακουω μπλακ…
ο αλλος ειναι οτι δεν αντεχω τους ηχους που βγαζουν τα μπλακ συγκροτηματα…να μην το πω και μουσικη αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια…γνωμη μου…αυτα κια σορρυ για την παρεμβαση…
Καμια σχεση.
Ναι όντως δισκάρα το συγκεκριμένο. Τέλειες οι ατμόσφαιρες συνδιαζόμενες με το γνωστό και αγαπημένο μας ξύσιμο. :thumbup:
Αριστεροί είναι τα παιδιά ε, έχουν βγάλει και ανακοίνωση στο myspace κατά του φασισμού. Αυτό γιατί μερικοί έχουν παρεξηγήσει το μπλακ και μας λένε ότι όλοι είναι φασίστες.
Lyrical theme(s)
Nature, Shamanic Rituals, Sorrow
Additional notes
The band’s ideology is quite different from many Black Metal bands. In interviews Wolves in the Throne Room have shown respect for left wing politics, radical environmentalism and “eco feminism”.
Πηγη : http://www.metal-archives.com/band.php?id=35741
Απο τις λιγες-μην πω ελαχιστες μπαντες- με τετοια ιδεολογια.
Και ενα μπραβο στον Nihilist για την κριτικη.
Nαι η κριτική είναι πολύ καλή!
τεσπα ισως κανω λαθως…μην σταυρωνετε κιολας…και δεν ειπα για ολα οπως ειπε ο ζαφ…για πλειοψηφια μιλησα…απλα οκ μπορει να κανω και λαθως στη τελικη, ειπαμε…τεσπα ειδα φως και μπηκα, λαθος μου. Δεν ξανασυμμετεχω στο τοπικ , δεν με ενδιαφερει αλλωστε ιδιαιτερα…
εντιτ… παντως δεν ξερω γιατι…διακρινω ενα μικρο υφος απαξιωσης η ξερω γω προσπαθειας να την πουμε με πλαγιο τροπο στον αλλο επειδη εχει μια γνωμη που δεν μας αρεσει;; ενταξει τι να πω…
Μην ανησυχεις. Απλα ειναι on topic στο κλιμα των ημερων.:lol: Περαν πλακας παντως, δε νομιζω να χε κανεις διαθεση να στην πει.
Οσον αφορα τις ιδεολογιες απο τις μπαντες που γνωριζω δεξια ιδεολογια απο τις πραγματικα μεγαλες εχουν
ελαχιστες.Οι περισσοτερες ΒΜ μπαντες ασχολουνται με την θρησκεια.Υπαρχουν αρκετες μπαντες που
εχουν δεξια ιδεολογια αλλα ειναι “μικρες”.
Δεν νομιζω οτι προσπαθησαμε να στην πουμε.Απλα και εσενα δεν σου την σπαει αν σου πει καποιος για
τις sleaze μπαντες που λογικα ακους κατι του στυλ “Αντρες ειναι αυτοι ή γυναικες ?”
Ετσι και εμεις προσπαθουμε να “υπερασπιστουμε” την μουσικη που ακουμε.
Μα δεν ειναι μουσικη!Ειναι ποιοτικος μεταλλικος θορυβος!
Περα απο την πλακα κανενας μας δεν γεννηθηκε και μετα ακουσε ΒΜ.
Απλα καποια στιγμη μετα το Thrash () θα θελησεις να ακουσεις κατι αλλο.
Η’ θα ακουσεις death & black ή θα ψαχτεις σε αλλα ειδη.
Λογική εξέλιξη… Εγώ πάλι, ως γνήσιος παράξενος τύπος, δεν άκουγα ποτέ φανατικά thrash (ελάχιστα πράματα) και πήγα κατ’ευθείαν στο black με λίγο ατμοσφαιρικό doom-death και μόνο ως προηγούμενο “ακραίο” (και καλά…) άκουσμα. Επιπλέον δε μ’αρέσει ιδιαίτερα το death, καθαρό death δεν ακούω ούτε και τώρα, μόνο μπασταρδεμένο και πάλι σε μικρό βαθμό… Ειδικά όταν ακούω κάνα “grind-” ως πρώτο συνθετικό, εκεί είναι που αρχίζω το τρέξιμο…
Τέλοσπαντων, ας τελειώνουμε με το spam κ ας πέσει κάνα album πάλι στο τραπέζι…
οκ κατι παραπανω θα ξερεις…
παντως για να ξερεις δεν θα με ενδιεφερε καθολου αν λεγατε για τις σλιζ μπαντες που ανεφερες αν ειναι αντρες η γυναικες…τεσπα…
Κανεις δεν απαξιωσε τη γνωμη σου, απλα καποιοι θελησαμε να απαντησουμε. Περισσοτερο απαξιωση μου φαινεται το “η πλειοψηφια στο blackmetal ειναι νεοναζι”.
Πώπω κάτι τέτοιες συζητήσεις βλέπω και μου φτιάχνουν το κέφι… έχουμε απο τη μία ψευτοχριστιανούς που τους βγάζουν όλους σατανιστές και απο την αλλη ψευτοαριστερούς που τους βγάζουν όλους ναζί. Και ψευτοδεξιούς που τους βγάζουν όλους κακούς κομμουνιστές:lol:
Πολύ καλά καινούργια black metal albums είναι τα εξής:
και από Aguynguerran το Perverting the Nazarene Cult.
Πολύ καλά άλμπουμς.
εγω εχω το πρωτο δισκακι το rapture.ωραιο δισκακι τεχνικο death-black.παιζει και ο digiorgio στο συγκροτημα…
… αν και προτιμώ το “Προς Κάβειρος” και “ΑΡΑΙ”!!!
στις συναυλίες τους, τα σπάνε κυριολεκτικά…:bow2: :bow2: