Ωραιος ο ChrisP.Δεν περιμενα να σαρεσουν οι Revenge.Απαλευτη μπαντα ωρες ωρες.
Η λεξη ολεθρος ειναι ολοσωστη.
Ειναι ωρες που ο οργανισμος μου αποζητα το καμμενο ακουσμα.
Δεν ήξερα που να το ποστάρω αυτό, αλλά μιάς και αφορά πρώην Νορβηγούς μπλακμεταλλάδες το βάζω εδώ.
Διέρρευσαν τα νέα αλμπουμ απο ihsahn- angL , star of ash-the thread. Δυστυχώς για τα αυτία μου το χουν κουράσει λίγο το αβανγκαρνστιλάκι και δεν πειραματίζονται δραστικά. Ειδικά ο Ihsahn που χε εξελίξει το στύλ του πολύ στους Έμπερορ, τωρα μου ακούγεται παγιδευμένος σε εμμονές και προγκρεσιβιές που χει παίξει επανηλλειμμένα. Ίσως θα πρεπε να ψάξει κανα συγκρότημα να αναμίχτουν λίγο οι ιδέες γιατί μόνος του δε τα πάει τόσο καλά.Κιαυτός ο ήχος του ρε παιδί μου,πολύ ξεραίλλα και στουντιακός, κάτι πρέπει να κάνει γιαυτό. Η γυναίκα του απο την άλλη μετά απο ένα ωραίο πρώτο δίσκο, τώρα μου δημιουργεί χασμουρητά… ίσως δεν είμαι κιεγώ στο μούντ αλλα κιαυτή δε βοηθάει:p Αυτα…
O ihsahn καλα θα κανει να βγαλει κανα αλμπουμ με τους Emperor για να στειλει
σπιτια τους τους πολλους κακους που εχουν κατακλεισει την υφηλιο.
Φερτε τους για λαιβ ρε !
ειχα διαβασει μια συνεντευξη του Ihsahn στο Metal Hammer λεγοντας οτι το προσωπικο album που εβγαλε δεν εχει καμια σχεση με αυτο που βγαλαν οι υπολοιποι Emperor με τους Zyklon
τονισε οτι οι Emperor δεν κανανε ποτε συμβιβασμους και αν συνεχιζαν θα ηταν συμβιβασμος
απο την μια καλα τα λες ρε Ihsahn αλλα γιατι κανεις περιοδειες τοτε?
μακααααρι να περασουν απο δω
[FONT=“System”]The Deathtrip - Demo 08[/FONT]
http://www.rocking.gr/review1780.php
Παράνοια, δέος, κλπ κλπ…
Δεν ειχα που αλλου να το ποσταρω αλλα για δειτε/ακουστε και αυτους:
Γαμημενη παρανοια!!
Ενταξει κορυφη!!:lol:
Καλά πόσα demo έχει κάνει αυτός ρε; :lol:
οι κριτικες ειναι αθλιες
edit
και η μουσικη του δεν μαρεσε καθολου
για καψιμο καλος ειναι
Για οποιον ενδιαφερεται και δεν νομιζω να ειναι και πολλοι,διερευσε το νεο αλμπουμ
των Naer Mataron με τιτλο Praetorians.Οποιος το θελει ας μου πει.
Ήθελα να ρωτήσω, οι τύποι είναι Ναζί; Θυμάμαι ότι είχαν φάει και σχετικό κράξιμο στη συναυλία με DHG.
E μια “δεξια” νοτα την εχουν.Τωρα τι ακριβως θα σε γελασω.Οι στιχοι τους ειδικα παλαιοτερα
που τους ξερω(τους στιχους) ειναι παγανιστικοι οσον αφορα την αρχαια μας θρησκεια και τα
διαφορα τεκταινομενα των τοτε καιρων.Στα τελευταια 2 αλμπουμ δεν ξερω με τι ασχολουνται.
Παντως το κραξιμο το φαγανε αδικα κατ’εμε μιας και στο συγκεκριμενο λαιβ δεν ειχαν προκαλεσει
και θα επρεπε να τους πουμε και ενα ευχαριστω μιας και ηταν η αιτια για να δουμε τους DHG.
Ναι, απλώς με έχουν μπερδέψει λίγο, γιατί NSBM δεν τους λες σε καμία περίπτωση, από την άλλη νομίζω ότι ο καραφλός τραγουδιστής τους συμμετείχε σε NSBM μπάντα. Anyway, απλώς μου είχε δημιουργηθεί η απορία.
H μοναδικη μπαντα που συμμετειχε ο Καιαδας (ετσι λεγεται ο μπασιστας και τραγουδιστης στο λαιβ)
ειναι μια ΒΜ μπαντα με ενα ντεμο.Ουτε και αυτη NSBM.Τελος παντων.Εχουν ακουστει πολλα γιαυτους
αλλα εμενα περα του οτι ειναι καβλωμενοι με το παρελθον δεν μου εχουν δειξει κατι παραπανω.
Στο metal archives το είχα δει, τσέκαρε το, δεν εννοοώ τους Crucifiction. Αλλά δεν έχω ιδέα αν ισχύει.
E καλά τώρα, είναι γνωστό οτι είναι νεοναζί οι Naer Mataron. όσο για τον κύριο Καιάδα, η προσωπική του μπάντα είχε λογότυπο που τα λέει όλα.
Kaiadas / Genre(s) NS black metal / Lyrical theme(s) Pride in Aryan Blood, Warcraft, Nature, Darkness
Xρειάζονται περεταίρω διευκρινήσεις; Δεν νομίζω.
καλημέρα κ χρόνια πολλά!
βρήκα ένα τραγούδι από κάποιους Imperium Mortiis (demo 2003) τίτλος Легион Красных Ветров(=red legion wiinds) κ αναρωτιέμαι αν είναι κάποιο project του Mortiis… ξέρει κανείς κατι?? παντως θυμιζει περισσοτερο την emperor εποχη παρα τα σημερινα του…
Ζαφ δεν τα ηξερα αυτα.Για την μπαντα του Καιαδα εννοω.Στους Naer Mataron παντως δεν
υπαρχουν αναφορες.Ελαχιστες ισως.Τελος παντων.Μουσικα μαρεσουν,ιδεολογικα δεν με ενδιαφερει
τι πιστευουν.
@Skatopsyxi : Αγνωστη σε μενα μπαντα και απο τον τιτλο του ντεμο μαλλον για ρωσικη μου κανει.
Η πλακα παντως ειναι οτι στο live των DHG, την ωρα που ηταν στην σκηνη οι Naer Mataron, φωναζει ενας απο κατω “φασιστες κουφαλες, ερχονται κρεμαλες” και του απανταει ο Καιαδας “σου ειπε κανεις οτι ειμαστε φασιστες?”. :lol:
Ε, αφου εισαι ρε φιλε, γιατι το κρυβεις?