Black Metal Albums

Εβαλες μυαλο φαινεται. :stuck_out_tongue:
Βγαλτε το κωλοαλμπουμ ρε Keep Of Kalessin να ουμε !

Ελα ρε,βγαζουν καινουριο?Το Armada σοδομιζε οτιδηποτε στο διαβα του!!

Και μονο οι 2 μας το εχουμε ακουσει απο εδω μεσα.
Το περιμενω να μου το φερει το δισκαδικο κανα 2μηνο το Armada.
Το καινουριο λεγεται Kolossus και ειναι στα τελειωματα του.
Δεν μπαινει και το σαιτ τους τωρα.Εχουν βγαλει κατι αφισες εκει.
Δηλαδη σε κανα διμηνο το πολυ θα ειναι στα δισκαδικα.

καντους 3 αυτους που το ακουσαν. ημουν fan των Keep Of Kalessin απο τοτε που ηταν ο Attila Csihar στα vocals. απογοητευτικα που εφυγε και με το νεο line up αν και το νεο album μουσικα μου φανηκε καλουτσικο. το μονο που με χαλαει ειναι ολο το στυλακι αυτο που θυμιζει λες και το κλεψαν απο την ταινια Τροια που κυκλοφορουσε τοτε νομιζω. κι εννοειτε οτι περιμενω κι εγω το επομενο τους, παρολο που πλεον δε τους εχω τοσο ψηλα οπως στο παρελθον…

Μιλας για το Reclaim Ep της μπαντας.Η συνθεση τους τοτε ηταν συνθεση αναγκης.
Ηταν γνωστο οτι Attila και Frost θα ηταν μονο για το συγκεκριμενο ΕΡ.
Τωρα το line-up τους ειναι σταθερο.Το Armada ειχε επιρροη απο Τροια μονο
στο εξωφυλλο μιας και οι στιχοι ηταν ψιλοασχετοι.
Και το φετινο αλμπουμ τους σε ελληνικη μυθολογια/ιστορια θα βασιζεται.
Το εξωφυλλο κυριως.Kolossus θα λεγεται.

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=154503894
για μπειτε και ακουστε το demo των death trip (project του aldrahn για οσους δεν το ξερουν) για μενα η καλυτερη black metal “κυκλοφορια” για το 2008 αναμενουμε με αγωνια το ολοκληρωμενο album!!

Ας γινουμε 4 παρακαλω εγω εχω και το demo re!!το Skygger av Sorg γενικα γαμαει σαν μπαντα και εχω και τα πρωτα 2 αλμπουμ.για το armada δεν ξερω αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα…

ακουσε κανεις τα δυο νεα DeathSpell Omega να πει γνωμη ??? ξεκωλοθηκα στο downloading σημερα και πρεπει να περιμενο το rapidshare. μαλλον αυριο μεθαυριο θα καταφερω να τα ακουσω…

Συλλογές είναι αυτά.

ναι το ξερω, απλα εχει πολλα κομματια ακυκλοφορητα που δεν εχω ακουσει. κι ετυχε να διαβασω καπου οτι αξιζουν οσο και το Fas-Ite…

Αν ισχύουν αυτά που διαβάζω για το περιεχόμενο τους τότε μάλλον καμία σχέση με το Fas-Ite…

ακυρο, το Si Monumentum Requires, Circumspice εννοουσα, δικο μου λαθος. εδω εριξα μια γρηγορη ματια http://www.metal-archives.com/board/viewtopic.php?t=36697 για να δω τι παιζει, θα τα κατεβασω μαλλον αυριο να ακουσω κι εγω…

Το συγκεκριμένο που μου έδειξες ναι λογικά θα είναι στο στυλ του Si Monumentum…
Το άλλο compilation πάει ακόμα πιο πίσω αν τσεκάρεις το site και λογικά θα είναι και στο παλιό χάλια στυλ τους. :stuck_out_tongue:

Το Μanifestations 2002 έχει εξωφυλλάρα ε.

γενικα παντως, μιλωντας για το συγκροτιμα, ειχαν δεν ειχαν γιναν μοδα πλεον. και το ονομα πουλαει, με το ζορι κυκλοφορουν και παλιοτερα κομματια για να βγαλουν απλα λεφτα. εξυπνοι!

κι αφου τα κατεβασα τελικα σημερα και τα ακουσα να γραψω οτι μου αρεσε το πρωτο (Manifestations 2000-2001) περισσοτερο παρολο που δεν εχει εξωφυλλαρα. μουσικα βεβαια ειναι αρκετα Raw ο ηχος σαν να προερχετε απο demos ή την εποχη προ Si Monumentum Requires, Circumspice. και προσωπικα συνεχιζω να προτιματω τον προαναφερθεντα δισκο απο καθε αλλη κυκλοφορια των DSO!

Εγω παλι φιλος ακουσα τουτο, και μου φανηκε ΜΠΟΜΠΑ. Απ το πρωι δε παιζει τιποτ’ αλλο.

Θα τσεκαρουμε και το πρωτο εν καιρω. Μολις δηλ χωνεψουμε το δευτερο.

Οι Deathspell μαλλον (ή ακομα καλύτερα, πλεον) πρεπει να ναι αναμεσα στα τελειοτερα σημερινα γκρουπ που φερουν την ταμπελα ‘‘black’’. Αν οχι οι καλυτεροι.

Και δε κοβω διολου απιθανο το επομενο full length τους να εχει ως αποτελεσμα ακολουθους, ή κατα την κοινή γνωσσα ‘‘αντιγραφεις’’ (με καλη & κακη εννοια).

δεν ξερω αν εχει αναφερθει σε προηγουμενο post…αλλα οσοι γουσταρετε το black metal σας να ειναι πιο θεατρικο και πιο “ιδιατερο” δωστε βαση στον ακολουθο δισκο…Slagmaur - Skrekk Lich Kunstler
πιστευω θα μεινετε απολυτα ικανοποιημενοι!

δεν ξερω αν εχει αναφερθει σε προηγουμενο post…αλλα οσοι γουσταρετε το black metal σας να ειναι πιο θεατρικο και πιο “ιδιατερο” δωστε βαση στον ακολουθο δισκο…Slagmaur - Skrekk Lich Kunstler
πιστευω θα μεινετε απολυτα ικανοποιημενοι!

Μιας και μολις κυκλοφορησε το νεο τους (τριτο) full length δημιουργημα ας ασχοληθουμε λιγο με τον black/grind/noise ολεθρο των Revenge. Των οποιων βασικα μελη ειναι ο πολυπραγμων (και θεος ως drummer) J.Read (ex-Conqueror, Axis of Advance) καθως και ο Pete Helmkamp των Angelcorpse. Κινουνται στο γνωστο (λεμε τωρα) υφος των Blasphemy και γενικα της αμερικανοκαναδεζικης black/death σκηνης και προσωπικα θα προτιμησω το ντεμπουτο τους ( Triumph.Genocide.Antichrist ) εναντι του δευτερου ( Victory.Intolerance.Mastery ).

Aν βαλετε στο google τα ονοματα των δισκων και πατε στις κριτικες του Metal Observer θα βρειτε κι απο ενα δωρεαν mp3 για καθε δισκο.