Νορβηγός Γίγας! Χυνω με εξώφυλλα, με τίτλους, με τα πάντα!
Ακούστε και τούτο δω, έχω κολλήσει και τρώει τρελό λιώσιμο. Ατμόσφαιρες και μελωδίες στα πολύ καλά τους.
[U]Inherit the Wind[/U]
Πότε το περιμένουμε ακριβώς αυτό?
Γιατί άκουσα σήμερα για πρώτη φορα το ep τους Sanguis XI και μπορώ να πω ότι μου άρεσε πάρα πολύ, με μία μικρή παρατήρηση ως προς την σχετικά (για τον συγκεκριμένο ήχο) μικρή διάρκεια των τραγουδιών, χωρίς απαραίτητα να σημαίνει κάτι κακό αυτό.
Ελπίζω σε ανάλογη συνέχεια αλλά και καλύτερη στο επερχόμενο άλμπουμ τους.
Τώρα, Σεπτέμβρη αναμένεται.
Νέο κομμάτι των ACHERONTAS από το 4way split μαζί με CRIMSON MOON, AKRABU και SHIBALBA [B][U][I]εδώ[/I][/U][/B]
Εξωγήινοι.
[B][U]Infernus Fires Pest[/U][/B]
" Out of respect for and loyalty to Gorgoroth’s audience and collaborators, Infernus has kicked Pest out of the band, effective immediately. This after Pest informed the band that he would not be prioritizing doing the upcoming Latin American tour after all, just two weeks before the band was set to depart for Brazil. Infernus has decided that the tour will go on as planned, though, and Hoest of Taake will replace Pest as vocalist on the tour starting on September 7, 2012. As for the next Gorgoroth studio album “Instinctus Bestalis”, vocal duties will be handled by a Serbian Satanist known as Atterigner, of the band Triumfall (Forces of Satan Records). "
Κωλόφαρδοι Λατινοαμερικάνοι…
Έχω την αίσθηση ότι ο Infernus έχει πάθει περίπου όσα μια σαραντάρα που κοντεύει την εμμηνόπαυση. Πως δηλαδή αυτή θέλει να σκεπάσει τις ρυτίδες στο πρόσωπό της, να βάλει τα ρούχα που φορούσε στα 25 έτσι και ο Roger Tiegs στα 39 του (δηλαδή πέρσι) πήγε και πήρε το Under the Sign of Hell που έφτιαξε στα 25 και το επαναηχογράφησε με περισσότερο γδούπο και μαγκιά, όσο άγαρμπα δηλαδή θα πάστωνε την μάπα της μια σαραντάρα.
Ο Thomas Kronenes είναι καραφλομαλλιάς και δε γουστάρει πολλά, τον είχε πέρα δώθε να παίζει Live, λες και μπορούσε να τα βγάλει πέρα. Ε! βαρέθηκε και την έκανε. Εμείς θα τον ακούμε έστω κι αν εγκαταλείψει τόσο στα πρώτα Gorgoroth όσο και στο απόλυτο highlight του:
Από εκεί και πέρα ο Infernus είναι φυσικό να θέλει πια να κάνει και παρέα με 25αρηδες οπότε πήγε και βρήκε τον Atterigner, ένα Σέρβο μπλακμεταλά #-o…τον οποίο περιγράφει και σαν Serbian Satanist :lol: ελπίζω απλά να μην φτάσει στον πάτο.
Κωλόφαρδοι Λατινοαμερικάνοι έρχεται ο Hoest με τα καραμπαλίκια του?. (http://media.tumblr.com/tumblr_li6sco22Yk1qb8h22.jpg)
Τι Høst και σέρβοι σατανιστές, φέρτε Gaahl πίσω να γουστάρουμε με black-metal-meets-fashion show :!:
Γιαμμι. Ο Crebain επιστρεφει και μας προσφερει δυο γουστοζικα τραγουδια, ενα ως Horn of Dagoth και ενα ως Crebain (διασκευη στους Ultravox). Το δευτερο κατεβαινει και τσαμπα. Μη περιμενετε τιποτα ιδιαιτερο ή πρωτοποριακο, εγω μια φορα χαρηκα καθοτι η πλευρα του στο split με Leviathan αποδειχθηκε απο τα πολυ αγαπημενα μου μπλακμεταλς των τελευταιων ετων.
Φωνητικα ο Pest ναι, αξιζε. Εμφανισιακα ομως δεν μπορω να πω το ιδιο. Μου προκαλουσε τον γελωτα με τις 5 τριχες του (ειδικα ιδρωμενος), καθως και τα τεραστια καρφια στον λαιμο του. Μου θυμιζε χαρακτηρα απο b-movie θριλερ οπου ενας κλοουν ειναι μανιακος δολοφονος + μπεκρης,τελειωμενος και ζει σε ενα υπογειο,διπλα απο εναν υπονομο. Κατα τα αλλα δεν τιθεται καν συγκριγη Gaahl με Ηoest. Ο 2ος οτι και ανωμαλια να του προσαψεις, απλα το κατεχει. Ο 1ος το παλεψε πολυ χωρις να μπορει τελικα (με εξαιρεση τους [B]Trelldom[/B]). Και τελος, o Infernus εδειξε πως το κατεχει ακομη με το “Quantos Possunt…”. Αυτα 8)
…
δεν ακούγονται οι Σκοταδιστές. Μπράβο μαλάκα Σάκη, ξέπεσε ακόμα πιο πολύ, με την εγχώρια μουσική σκηνή. #-o
Καταπληκτικό. Οι R. Christ σε ρόλο Κατερίνας Στικούδη.
μόνο που η εμμονή την ρίχνει στα αυτιά αυτήν τη μαλακία
Αν προκειται για επισημη συνεργασια θα σκισω το σατανικο καλτσονι μου…
Οι χιπχοπάδες παίρνουν (=αγοράζουν) samples από διάφορους συνθέτες. Ε, οι σκοταδιστές χρησιμοποίησαν ένα κομμάτι από το Genesis. Δεν πρέπει να ονομασθεί ‘συνεργασία’ κάτι τέτοιο. ‘Παραχώρηση πνευματικών διακαιωμάτων’ ονομάζεται.
Πολύ όμορφο το Horn of Dagoth.
Τιν τουτο ρε? Πλακα μου κανετε?? Ας μου πεις καποιος οτι ο Σακης δεν εχει καμμια σχεση με αυτο το πραμα. Οτι ειναι φαρσα ρε παιδιμ, κατι τετοιο.
Ω ρε φίλε σαχλαμάρες που γράφονται! “Ξεπεσμός” ο ένας “καλύτερο από τη Στικούδη” ο άλλος “μου φυγε πόντος από το καλτσόν” ο τρίτος. Ρε είστε βλαμμένοι? Μια χρήση sample είναι κι τίποτε περισσότερο, κλασσικό κόλπο στην Hip Hop βιομηχανία. Και ναι μπορεί να του άρεσε του Σάκη, τι σας κόφτει εσάς? Πρόδωσε ή μαχαίρωσε πισώπλατα την metal σκηνή? Προσωπικά ΝΑ κι αν γινότανε ΝΑ κι αν δε γινότανε, αδιάφορο κομμάτι. Δεν αποτελεί δουλειά των RC όμως οπότε από που κι ως που ξεφτίλα? :-k Χαλαρώστε δεν κάναν κι εκπομπή με τον Γεωργαντά στο MAD ΗΜΑΡΤΟΝ! :blow:
Α κι για να μη γκρινιάζουμε μόνο ποιά η γνώμη του κοινού για τους Moonblood? Λίγο που άκουσα το Blut Und Krieg είναι γαμώ
Ω ρε φίλε σαχλαμάρες που γράφονται. Η χρήση του sample ή μάλλον ολόκληρου του κομματιού της Diamanda Gallas πλασάρεται ως και καλά συνεργασία μαζί της. Τούτο δω είναι απλά μια χρήση sample, λες και όποιος τρόμπας θέλει αρπάζει ένα κομμάτι χωρίς να ρωτάει. Ρε είσαι βλαμμένος? Δε μας αρέσει αυτό το σκουπίδι, τι σε κόφτει εσένα?
Από κει και πέρα η ξεφτίλα έγκειται στο πως αξιολογείς και συμπεριφέρεσαι στη μουσική που εσύ ο ίδιος έχεις δημιουργήσει. Αν επιλέγεις να παίξεις το ρόλο του r’n’b ξέκωλου, γούστο σου και καπέλο σου. Γούστο μου και καπέλο μου να το θεωρώ ξεφτίλα.
Και τελικά είναι να απορείς που οι σπουδαίοι Negative Plane έχουν αποκηρύξει το ψευτο split που κυκλοφόρησε πρόσφατα, επειδή παραπλανήθηκαν από τον τύπο που το κυκλοφόρησε?
Και για να μην γκρινιάζουμε μόνο, τα πρόσφατα των The Howling Wind και Spectral Lore είναι δισκάρες και δεν είναι φτιαγμένα από εμπόρους. Θα έβαζα και το σπουδαίο Night Sky Transform μαζί αλλά οι παντογνώστες θα έλεγαν ότι δεν είναι black metal.