Επειδη την τεχνη την εχω σπουδασει και στις αιθουσες διδασκαλιας και στα πεζοδρομια θα ημουν ο τελευταιος που θα εκρινα καποιον καλλιτεχνη για τις επιλογες του…Για να εξηγουμαστε…Οσο αφορα το ΄΄καλτσονι΄΄ ειναι μονο σχημα λογου…Καταρχας, δεν γνωριζω αν αυτο το εγχειρημα εχει παρει την συμφωνη γνωμη του συγκροτηματος…Αν οχι τζαμπα γινεται η κουβεντα…Αν ναι, και κρινοντας το αποτελεσμα και οχι την προθεση, δεν ταιριαζει με την αισθητικη μου και την αντιληψη μου περι μουσικης γενικοτερα…Αυτα τα λιγα με καθε σεβασμο στο χωρο που φιλοξενει τις αποψεις μας…
Το ακούς το χιπχόπι και ξέρεις εσύ φίλε; Τη μέταλ σκηνή την έχουμε χεσμένη. Στ’αρχίδια μου όλη και ειδικά η μπλάκ! Τα δύο-τρεία τελευταία χρόνια φούλ στις ραπιές είμαι. Απλά οι Σκαταδιστές δεν ακούγονται. Κι όταν θέλω να ακούσω Σάκη θα ακούσω Σάκη, όταν θέλω να ακούσω ελληνικό χιπχόπι θα ακούσω Βήταπεις ή Επίλεκτους, Νικήτα ή Τάκη, αν όχι κάτι παλιότερο. Συμφωνώ πάντως ότι οι Σκαταδιστές το κάναν για να προσεγγίσουν και το μέταλ κοινό, αφού δεν πουλάνε.
Τα πες και ξαλάφρωσες, τσακίσου και φύγε τώρα από δω και μην αναφέρεις ξανά χιπ χοπ σκουπίδια στο μπλακμέταλ θρεντ μας γιατί θα σε θυσιάσουμε στην Αστάρτη :!:
Με κόφτει να γράφονται υπερβολές τύπου “Ξεπεσμός” για ένα sample κι να ψαρώνει ο καθένας λές κι έγινε έγκλημα.
Σωστός NICKVAS πρέπει να έχει πάρει άδεια αλλιώς δεν έχει νόημα η κουβέντα. Ίσως κι εγώ το τράβηξα με τους χαρακτηρισμούς μου
Δεν είπα ότι ξέρω από Hip Hop (δε ξέρω πως σου ρθε εσένα) απλώς είναι συνηθισμένες τακτικές να μπαίνει sample από άλλο κομμάτι σε beat αυτό είναι όλο :). Κι εγώ συμφωνώ ότι δεν ακούγονται. Πολύ απλά είπα τη γνώμη μου για τα όσα γράφονται. Τέσπα ας λήξει εδώ το θέμα.
Εάν ήξερες παίζει να συμφωνούσες. Αφού οι Σκαταδιστές δεν ακούγονται λέμε. Κι όλο το ελληνικό χιπχόπι είναι για το πούτσο! Ελάχιστες εξαιρέσεις αξίζουν, σαν αυτούς που ανέφερα επάνω. Και στη τελική, δε με χαλάει που οι Rotting Christ συνεργάστηκαν με ραπ καλλιτέχνη, με χαλάει που αυτός ο ραπ καλλιτέχνης ήταν οι γαμημένοι Σκαταδιστές!
Τέσπα για να μη γαμάμε το θέμα, το νέο Krallice μήπως το άκουσε κανείς να γράψει καμιά γνώμη ?
Voider πέραν του ότι έρχεσαι σαν σίφουνας, κάνεις άνω-κάτω το Thread, λες μπιχτές για το Metal και το Black Metal, μας μιλάς αναλυτικά για το χιπ-χοπ λες και μας ενδιαφέρει και σα να μην έφταναν όλα αυτά, θες και άποψη για το Years Past Matter. Λίγο αντιφατικό δεν είναι όλο αυτό?
Προς Moderators: Εδώ υπάρχει ένα Thread που κουτσά-στραβά λειτουργεί, ελπίζω να θέλετε να συνεχίσει. Δείτε το θέμα και κάντε όσα πρέπει αν θέλετε να υπάρχουμε μελλοντικά.
Άστα αυτά και γράψε ένα review για το forest of stars
Καλύτερα να μην γίνει αυτό, αν κι ελπίζω ακόμα να μου πει περισσοτερα όταν το ξαναπιάσω.
Μα έχει διαρρεύσει εδώ και πόσες ώρες το KRALLICE, είναι δυνατόν να μην έχουμε ήδη διαμορφωμένη άποψη γι αυτό?
Δεν περιμένω κριτική αποθέωσης, απλά επειδή το έχω ακούσει αρκετούτσικες φορές το album και μ’αρέσει ο τρόπος που γράφεις, γι’αυτό και η προσμονή
Θα το κάνω αλλά προέχει το νέο Serpent Noir για το όποίο ο ChrisP έγραψε ενδιαφέροντα πράγματα και μ’ έψησε να εισχωρήσω.
Δεν είναι μπιχτές, δεν έχω πρόβλημα με κανέναν εδώ, ούτε φυσικά γνωριζόμαστε κι από χτες για να κάνω κάτι τέτοιο. Απλά η γνώμη μου για το μέταλ είναι αρνητική (άρα δε θα μπορούσα να θιχτώ επειδή οι Rotting Christ κάναν συνεργασία με ραπ καλλιτέχνη). Σχολιάσα μόνο όσα έγραψε ο Imperium, γιατί όσα είπε ήταν χωρίς να ξέρει όχι μόνο το συγκεκριμένο συγκρότημα (που όντως δεν ακούγεται γενικότερα), αλλά κι όλο το είδος του γαμημένου χιπχοπιού.
Αυτό απλά και μη γαμάτε πάλι το θέμα παρακαλώ, γράψτε τίποτα για το νέο Krallice όσοι το ακούσατε.
To νέο KRALLICE είναι METAL.
Ψάχνοντας σε κάτι παλιές μου κούτες βρήκα μία κασέτα από τους [B]Ophthalamia[/B] που εν τω μεταξύ έιχα ξεχάσει εντελώς την ύπαρξη τους και το πόσο πολύ έιχα ακούσει την συγκεκριμένη κασέτα τότε και με την κακιά συνήθεια μου να μην γράφω τίτλους και άλμπουμ στο χαρτάκι της κασέτας, δεν ξέρω ποιο άλμπουμ είναι.
Τους θυμάται κανείς άλλος? και εάν ναι ποιο άλμπουμ προτείνει να ψάξω να βρω από τα 2 πρώτα. A Journey in Darkness? ή Via Dolorosa? γιατί λογικά η κασέτα ένα από αυτά τα 2 είναι.
Για τις αναμνήσεις ρε γαμώτο γιατί δεν ξέρω εάν θα μου αρέσουν ξανά μετά από τόσα χρόνια.
συγκινηση! ο ΑλεκΖ ηταν ο σιτιστης μου στα μεγαρα!
και ποιος τακης, γελανε και οι ριμες. φολα αγνωστος χειμωνας και ρεντ αρμαντα ειμαστε.
NoMisteraki σου’χω πεί πόσο σ’αγαπώ? Όχι σαν τους άλλους τους μπούληδες εδώ.
Ντάξ ο Τάκης έβγαλε μαλακία διπλό, το mixtape όμως το τελευταίο μ’άρεσε. Άγνωστος Χειμώνας μέτρια, προτιμώ ΡοΦί και Λόγο Απειλή.
Ε, το περιμενω κι εγω :!:
Θα κάνει το Κράλις πρώτα λέει.
Ωπ συγνωμη, μαλλον μπηκα σε λαθος θρεντ…
Από το facebook των Negura Bunget σχετικά με το καινούριο άλμπουμ…
Romanian black metallers Negură Bunget are busy writing material for their upcoming album, which they have decided to call Tău. The album will be the first of a three-part Transilvanian series and will be released via Prophecy Productions.
The band checked in with the following update: “The work on the first part of the Transilvanian Trilogy, entitled Tău is progressing well. We started the pre-production for a while, and we plan to begin recordings in our very own Negura MUSIC studio in September. Naturally we teamed up with long time friend and visual artist Dan Florin Spataru/Encoil MARK for the graphical presentation of the album. As Tău is the very first new full length material we are releasing with Prophecy Productions, you can expect some spectacular productions.”
“On the more complex visual side, the non-narrative movie is also progressing towards a spiritual interpretation of the Transilvanian nature, under the masterful supervision of our friend and multimedia artist Daniel Dorobantu. Finally, for the audio parts we are happy to announce we will team up with Mr. Mihai Neagoe/Mtz for the recording and mixing of the album. After working for years along us and other bands on tours and festivals and completing his master degree on Music and Media Technologies at Trinity College in Dublin/Ireland, he now joins us and Negura MUSIC studios full time.”