Καλά ρε παιδιά, λείπω ένα τριήμερο για τις τελευταίες διακοπές και γυρνώντας μπαίνω με λαχτάρα να δω γνώμες για το Κράλις και σεις τίποτα?
Lyric video με ένα καινούργιο κομμάτι από το επερχόμενο άλμπουμ (RIITIIR) των Enslaved.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Vmyth2ybwHQ#!
2012-Khonsu-Anomalia
Εμπορικό Black Metal, γυαλιστερό, όπως ακριβώς Δεν το θέλουμε, αλλά καλοπαιγμένο σε σημείο να το απολαμβάνω εδώ και αρκετή ώρα. Από την άλλη απλά μπορεί να έπαθα κάποια ανωμαλία.:lol:
Το έχει γράψει ο S. Grønbech (was the co-writer for some songs on Keep of Kalessin’s Reclaim EP (σ.σ πολύ καλό αυτο το ep), and while his brother moved on with Keep of Kalessin, S. Gronbech focused on his psychology studies) αδελφός του Obsidian Claw (Arnt O. Grønbech)=Αυτός που συνεχίζει τους Keep of Kalessin και παραλίγο να τους πάει Eurovision. Στους Khonsu μάλιστα κάνει φωνητικά ο Torbjørn Schei «το μανάρι» (Thebon) των Keep of Kalessin
Αν δεν την παλούλου με το κανονικό Black Metal ακούστε το, θα γράψει και το Metal Hammer σύντομα.
Έχει πέσει γρίπη μάσκας έτσι…
Από το facebook της Antithetic Records, δεν είναι κάτι ουσιαστικό αλλά είπα να το βάλω:
[B]Weakling - Dead As Dreams 2xLP[/B] - I got in touch with the label (tUMULt) and was told that the band wants to do the repress if/when it happens. If something changes though, they’ll be in touch with us. The first press was half damaged by a flood so there’s even less copies than the original planned pressing! Shame, that album is damn good.
To αποπανω μ εκανε να νοιωσω σα να βρηκα το holy grail φαση. :’)
Σε πολυ σημαντικα νεα, αυτο εδω γαμησε. Ενω βγαζει ενα πιο ριλιτζιους συναισθημα σε φασεις, δεν λες οτι ορθοδοξιζει, το εχουν βαλει σε πολυ αριστες δοσολογιες. Προσπεραστε το αθλιο εξωφυλλο, ειναι αντιστροφως αναλογο της ποιοτητας του περιερχομενου, επειτα απο ενα σημειο δλδ κανει λιγο κρα λες και το διαλεξαν επιτηδες.
Pact - The Dragon Lineage of Satan (φετινο)
Εμένα οι Pact μου φάνηκαν σαν μια πολύ καλή κόπια 1349. Το εξωφυλλάκι είναι λίγο παραπάνω cult αλλά γιατί οχι.
Εεε για σημεια στα κομματια μπορεις να το πεις αλλα γενικα οι κιθαρες ειναι πολυ πιο κοντα στην αισθητικη των Inquisition και κατι ταμπουρατα ξεσπασματα περισσοτερο νοοτροπια ντεθμεταλ μπαντας τυπου Angelcorpse μου φεραν κατα νου. Γενικα μου φανηκε πολυ πιο ποικιλομορφο.
Kαλησπέρα, μπορώ να μάθω ποιος χρήστης είναι ο Θεοδόσης Γενιτσαρίδης εδώ πέρα;
Δεν ξέρω γιατί αλλά γέλασα πολύ όταν το διάβασα kai φαντάζομαι τον ποιο λόγο που ρωτάει :lol:
Και 'γω το φανταζομαι και τον βλεπω πολυ ετοιμοπολεμο
Καμία διάθεση για πόλεμο, μουσική συζήτηση θα μπορούσε να γίνει όμως.
Στους Ρωσους…
Αυτο ερχομουνα να ποσταρω.Για να δουμε τι εκαναν παλι αυτα τα παλικαρια!Στο review του metal reviews το περιγραφει ως αρκετα μακρια απο το black με περισσοτερο μια industrial/gothic(οχι τσιχλοφουσκε φανταζομαι) αισθηση.
Ιδωμεν!
Ευκολα το καλυτερο BAN απο την εποχη του The Mystical Beast of Rebellion. Και γενικα θετει πανευκολα υποψηφιοτητα αναμεσα στους 3 πες 4 καλυτερους δισκους τους, ανεξαρτητως προσωπικων προτιμησεων. Δεν τους το χα με τιποτα πως θα εγραφαν εναν τοσο ΚΑΛΟ δισκο, το μονο που με χαλασε ειναι η μικρη διαρκεια, επειδη φαινεται πως δεν ηθελαν να εχουν ουτε ενα λεπτο φιλλερ και για να γεμισουν το 40λεπτο εχει κατι ψιλοιντροαουτρος που το τραβανε.
Έχουμε πει εδώ πόσο πολύ γαμάει το νέο Nachtmystium;
Ηχητικά μου φέρνει πιο πολύ σε φάση Eulogy/Instinct Decay, αλλά με τη διαφορά ότι είναι πιο μεστό και ολοκληρωμένο τούτο εδώ και μάλλον τελικά ο καλύτερος τους δίσκος.
Τρελές ριφάρες, ξέφρενο γκρουβ και μόνο εκπληκτικές κομματάρες ([B][U]Borrowed Hope and Broken Dreams[/U][/B] και τέτοιες ομορφιές).
Μαζί με το Mgla τα καλύτερα μπλακς που έχω ακούσει μέχρι στιγμής φέτος. Αυτό μέχρι να ακούσω και τα ΒΑΝ και Ash Borer (αλήθεια, οι ενστάσεις πιο πάνω έχουν να κάνουν με το τσουβάλιασμα της πρώτης παραγράφου στο ριβιού της κεντρικής;).
Και λίγο φλέιμ για το τέλος (που το πιστεύω όμως, φυσικά). Μεγαλύτερη απογοήτευση για φέτος, το Howling Wind. Με 2 μόνο αξιόλογα κομμάτια, πέρασε και δεν ακούμπησε.
Για να συνεχίσω το φλέημ, το HOWLING WIND είναι ένας φανταστικός δίσκος που δεν το παίζει safe ώστε να αντιγράψει το επίσης καταπληκτικό προηγούμενο, αλλά φέρνει τη φροστίλα αυτή τη φορά πιο κοντά στον LEVIATHAN και το αστικό usbm, αλλά και τον εκεί post ήχο γενικότερα, παρά στους σκανδιναβούς.
Από την άλλη οι NACHTMYSTIUM μάσησαν με τα (όχι άδικα) σχόλια για το “Addicts” και προσέφεραν καλογυαλισμένο και με σάλτσα, ξαναζεσταμένο φαΐ. Το τρως μεν με σχετική ευχαρίστηση αλλά δυο μέρες μετά δε θα λες και “πω ρε φαγοπότι που κάνμε προχτές”.
Ακουσα και τα τρια 777 των BAN στη σειρα.Τι εχουν κανει τα ατομα!
Ναι, είσαι ο γράφων; Αν ναι, θες να μου εξηγήσεις το σκεπτικό του γιατί έβαλες τους Nachtmystium μαζί με τους Fauna και τους Panopticon με τους Twilight; Και στη συνέχεια πως χώρεσαν μαζί με όλα αυτά οι Lantlos, οι DSO(???) και οι Blut Aus Nord (?!?) (πήρα τυχαία ονόματα που όντως δεν εκφράζουν κάποιο συγκεκριμένο “ήχο” όπως τον εννοείς). Για να είμαι ειλικρινής κι όπως πολύ εύστοχα σημείωσε ένας φίλος σε συζήτηση μας γι’αυτό, αυτή η πρώτη παράγραφος περιέχει το σημαντικότερο (μισό) μπλακ μέταλ των 00s, κι έχω μια έκφραση wtf γιατί αυτό το ακατάπαυστο namedropping το οποίο μόνο κακό κάνει στο κείμενο.
Έχεις τα δίκια σου αλλά όπως έγραψα (ακριβώς πριν από το κομμάτι που κουόταρες) δεν έχω ακούσει ακόμα το δίσκο οπότε δεν έκανα εγώ το ριβιού.
Nicklas Kvarforth :lol2:
[SPOILER][/SPOILER]