Black Metal Albums

Απο ότι βλέπω αγαπημενε necromayhem έπιασε τελικα χειμώνας.

Ω, ρε, καινούριο Βάιρους! Πότε ανακοινώθηκε και δεν πήρα είδηση; Καύλα. Μετράμε μέρες.

Ξέρω ότι το γράφεις για να πω πως αν βάλουμε φωνητικά Mikko Aspa, ω τι θαύμα, μόλις καταλαβαίνουμε περισσότερα για τους DsO.

Πονηρούλη :!:

Χαχα
Με καταλαβες γμτ, πετυχες αλλη μια αδυναμια μου! :stuck_out_tongue:

Έλα, έλα αφού το Ινκουίζιτορζ οφ Σέηταν σ’ αρέσει, παραδέξου το :!:

Αν το συγκρινεις με τα αλλα…
Και παλι ομως, το “μ’αρεσει” με το “δεν ειναι κακο” εχει μια διαφορα :stuck_out_tongue:

Λοιπόν έσκασε και το Greatest of Deceivers των Nidingr.

Αλλά εγώ θέλω να σας πω για τις εγχώριες κυκλοφορίες, μιας και έχω μια αίσθηση ότι υποτιμούνται σχετικά από το φιλοθεάμον κοινό. Έχω κάποιες προτάσεις και μετά μερικά που περιμένω ν’ ακούσω. [U]Η σειρά είναι τυχαία[/U]

Α.

Aiμα
Deus Ignotus-Chrismation
Nocternity
Wargrinder-The Seal of Genocide
Wargoat-Materia Prima
Hail Spirit Noir-Pneuma
Nadiwrath & Hexenmeister-Raze the Cosmic Inexistence (Split)
Thy Darkened Shade-Eternvs Mos, Nex Ritvs
Spectral Lore-Sentinel [B]&[/B] Spectral Lore & Locust Leaves (Split)
Nightbringer & Acherontas-The Ruins of Edom [B]&[/B] Acherontas & Crimson Moon& Akrabu & Shibalba (Split)
Slaughtered Priest-Confess Your Sins
Legion of Doom-The Summoning of Shadows
Enshadowed & Burial Hordes (Split)
Kawir-ΙΣΟΘΕΟΣ
Serpent Noir-Seeing Through The Shadow Consciousness (Open Up The Shells)
Acrimonious-Sunyata

Β.

Angstridden-Promo 2012
Enshadowed-Magic Chaos Psychedelia
Ravencult & Omega
Kawir & Nergal & Embrace of Thorns & Soulskinner-Emissaries of a Profane Advent (Split)

Αδικα θεωρεις? (Δεν γινοταν να μην το πω :p) :roll:

Για μερικές από αυτές όχι απλά άδικα, αλλά εγκληματικά άδικα.

Ισως αλλα ειναι εξαιρεσεις…
Την αποψη μου γενικως την ξερετε καποιοι οποτε δεν ειμαι και πολυ αντικειμενικος υποθετω.Μαλλον δεν μου ταιριαζει ο ηχος, τι να πω…

Προσωπικά θεωρώ τη Μισανθρωπία των This Is Past σπουδαιότερο album για το 2011 και το Sentinel των Spectral Lore σπουδαιότερο album για το 2012.

Οπότε Ναι…θεωρώ την σχετική αδιαφορία πολύ άδικη.

“Βγηκε” το καινουριο [B]Angantyr[/B] εκει εξω…

[U][B]Angantyr[/B] - Forvist[/U]

Ελπιζω να ειναι καλυτερο απο το προηγουμενο…

τι λεει ρε φιλε!8O
ανελεητο λιωσιμο8)

Είσαι ωραίος. Ο Μαρουσιώτης κυκλοφόρησε το ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ της χρονιάς. Δυνατοί και οι Baptism που αναφέρονται πιο πάνω. Τους είχα ακουστά χρόνια τώρα μα ποτέ δεν έδωσα σημασία. Έπαψα να εμπιστεύομαι το καλλιτεχνικό κριτήριο του Aspa καιρό τώρα και artworks τους είναι αδιάφορα. Συνθετικά, αρκετά άνω του μετρίου το τελευταίο τους, τα υπόλοιπα δεν γνωρίζω.

Αφιερώνω λίγο χρόνο, ακούω και κερδίζω:

Ισλανδοί τρομοκράτες.Μαζί με Svartidaudi μάλλον “σώζουν” το αντεργκράου φέτος. Η παρακάτω κασέτα βρίθει από έμπνευση και ευρηματικό ταλέντο.

Chao - Spiritus Sankti EP

http://www.youtube.com/watch?v=_uVT3mNV9ho

Απ’όσο είδα δεν έχουν αναφερθεί εδώ μέσα ακόμη οι παρακάτω Χιλιανοί. Φοβερός ήχος, υπέροχα φωνητικά με έξυπνες ληστείες (αφουγκράζομαι και αναγνωρίζω), το αγαπημένο όλων μας σιδηροδρομικό riffing, σωστή χρήση πλήκτρων που υπηρετούν και δεν εξουσιάζουν τις συνθέσεις και άλλα όμορφα… Τα προηγούμενά τους είναι ΑΔΙΑΦΟΡΑ. Εδώ σοβαρεύουν επικίνδυνα.

Hetroertzen - Exaltation of Wisdom

http://www.youtube.com/watch?v=GISRTo9wL8A

Ωραιο ειναι το Manu Chao, αλλα εμενα μου φανηκε απλα μια ακομη καλη κυκλοφορια. Στα του Terratur εκεινο που μου εκανε εντυπωση ηταν το νεο Dodsengel που οκ για τα δικα μου γουστα ειχανε βγαλει ενα γαματο πρωτο δισκο, μια τελεια κασσετα και απο κει και περα τα υπολοιπα ηταν απλα οκ/καλα να πεις. Απο διπλο δισκο κιολας δεν περιμενα πολλα και ητο ευχαριστη εκπληξη.

Θεωρείς το minimal της Northern Heritage λίγο για τα χρήματα που δίνουμε ή γενικότερα δεν σου αρέσουν οι εικαστικές θέσεις του Mikko στα δικά του project ;

Εμένα έτσι για να ξεκινήσω το θέμα, ειδικά οι Clandestine Blaze με ικανοποιούν στο έπακρο, θέτοντας τόσο την Minimal οπτική όσο και την δυναμική που χρειάζεται το Black Metal σ? επίπεδο αισθητικής.

Θέλω τη γνώμη σου για τα παραπάνω, αλλά ρε συ αν σε ικανοποιεί καλλιτεχνικά αυτό το Hetroertzen που έβαλες τι να πω, έχει τόσο άσχημο εξώφυλλο που ξενερώνω να το βάλω να παίξει? Τώρα θα μου πεις, οι τύποι είναι από την Χιλή τι περιμένεις…εντάξει δε λέω είναι απο χώρα που δεν το χει γενικότερα… αλλά θα έχει μέσα κάτι τόσο ξένο με την αισθητική που προβάλει ;

Και πάλι θα πεταχτώ ως ξεκάρφωτος, επειδή φτιάχτηκα κι επειδή μπορώ βρε αδερφέ! Ο από πάνω φταίει! :stuck_out_tongue:

[B][U]Ο CAIROC ΓΑΡ EΓΓΥC[/U][/B]
[I][B]Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΞΕΚΙΝΑ![/B][/I]

[I]http://www.youtube.com/watch?v=Vy8tgzhJvV4&feature=relmfu[/I]

Μολις ακουσα το Angantyr και επαθα πλακα!!!
Πειτε απο που ξεκιναω με αυτον.Το προηγουμενο ειναι οντως το χειροτερο?

A!Επισης τσεκαρετε [B][I]Mgla - With Hearts Toward None VII (Live Berlin 12.10.2012)[/I][/B]

Ναι, οντως ειναι.
Τωρα απο τα υπολοιπα, οτι και να ακουσεις ειναι πανω κατω στα ιδια επιπεδα…Εγω θα σου ελεγα ξεκινα με κανενα “[B]Sejr[/B]” ή “[B]Hævn[/B]”…

Νταμπλ ποστ…
Το παρακατω κυκλοφορει εκει εξω και θα ενδιαφερει συγκρεκριμενα ατομα (Plunderer ακους :p)

[U][B]Hordagaard[/B] - Choose Your Path [/U]