Black Metal Albums

…ενδιαφέρει και μένα.

Και παλι η γνωστη σηψη στο θρεεεεεεεντ…μυρισε και παλι πτωματιλα! :stuck_out_tongue:

Αφού μετά το SERPENT NOIR δεν έχει βγει και τίποτα της προκοπής, τι να κάνουμε… :frowning:

Ακούμε δισκογραφία BLACK WITCHERY για να ξεχαστούμε.

Ποτε βγηκε για να ξερω αν θα διαφωνησω :stuck_out_tongue:

Official release μέσα Οκτώβρη, καθυστέρησε.
Εγώ το είχα ακούσει από Αύγουστο όμως, οπότε από κει μετράω.

Ενταξει, διαφωνω κι επισημα τοτε :stuck_out_tongue:

Μαλακία είπα πάντως, ξέχασα το KAWIR που είναι θεόπνευστο έργο.
Τέλειος δίσκος.

Άντε μας έχει σκάσει αυτό το Serpent Noir.
Και το Acrimonious.

Η εγχώρια σκηνή καλά τα πήγε και φέτο ε! Hail Spirit Noir, Kawir, Spectral Lore, Thy Darkened Shade, Dephosphorus, Impure Worship. Και τα 7"άρια Ravencult/Omega, Agatus και όλο και κάτι θα ξεχνάω…

Αυτο εδω το ακουσε κανενας?
Μονο εμενα μου αρεσε?
Dodsfall - Inn i Morkets Kongedomme

Eνα δειγματακι [B]Dødsfall - Til Avgrunnens Rike [/B] αν και δεν ακουγεται και πολυ καλα…

Οι IMPURE WORSHIP ετοιμάζουν και το φουλ-λενθ σιγά σιγά.

Το εχω ακουσει μια φορα εγω αλλα δεν μπορω να πω ακομη. Νομιζω το πρωτο ηταν λιγο καλυτερο…αλλα νομιζω. Γενικα παντως δεν ειναι και τιποτα τρελες κυκλοφοριες…

( για τους [B]Dødsfall[/B] )

Ενταξει ναι δεν ειναι και τιποτα φοβερο,αλλα 3-4 φορες το ακουσα και μου αφησε πολυ καλη εντυπωση.
Α και μια ερωτηση,εχει κανενας ιδεα τι γινεται με αυτο Enshadowed??
Ποτε θα βγει?

Το Acrimonious μολις το πηρε το ματι μου να κυκλοφορει ελευθερο!

Συμφωνώ για την εγχώρια σκηνή. Πλούσια θεωρείται η χρονιά θα έλεγα, με καλές κυκλοφορίες. Mε κράτησε πάρα πολύ και προσωπικά με έβαλε στο τριπάκι και για επαναλήψεις παλαιότερων κυκλοφοριών, και ξεκόλλησα λίγο απ’ το αμερικάνικο bm που το είχα λιώσει τον τελευταίο καιρό.
Κάτι Primeval Mass, Stutthof και Ezgaroth τα έλιωσα!

Καινουριο κομματι [B]Koldbrann[/B] απο το επερχομενο αλμπουμ τους, “Vertigo”, που κυκλοφορει Γεναρη. Μια χαρα σας εχωσε! 8)
(Guest φωνητικα ο Erlend Hjelvik των [B]Kvelertak[/B])

https://www.youtube.com/watch?v=1y8ESHXZXZg

Εντιτ:

Μας ηρθε και καινουριο αλμπουμ των Φινλανδων [B]Uncreation’s Dawn[/B]. Τα προηγουμενα 2 ηταν μια χαρα, αυτο δεν το εχω ακουσει ακομη.

[U][B]Uncreation’s Dawn[/B] - Holy Empire Of Rats [/U]

Νταμπλ ποστ…

Καινουριο ΕΡ απο [B]Nefandus[/B]

[U][B]Nefandus [/B]- Your God Is A Ghost [/U]

Τα καλά ξεχνάς να μου τα προτείνεις…

Σε σχέση με το “Death, Holy Death” οι συνθέσεις είναι σκέτη απογοήτευση.

Μαλλον επειδη δεν λεει και πολλα οπως λεει ο ChrisP, κι ας μην το ακουσα ακομη :stuck_out_tongue:

Εντιτ: Ειχε δικιο τελικα :stuck_out_tongue:

Crowned - Vacuous Spectral Silence

Με μια πρόχειρη και βιαστική ακρόαση, μοιάζει αξιόλογο.
Όποιος ενδιαφέρεται το ακούει εδώ.

Το Dodsfall εγώ το γούσταρα. Π.χ. το κομμάτι “Krigen og Evigheten” είναι μπάνικο black. Καλούτσικο το κομμάτι Koldbrann. \m/