Black Metal Albums

thanks.:slight_smile: οχι μονο το πρωτο εχω απο αυτους.

Εκθειαζω οσονουπω το δευτερο. Αν σ’ αρεσουν τα Puritanic, La Masquerade και Supervillain, ε μαλλον θα το πεις δισκαρα.

Aν είναι ολόκληρος ο δίσκος όπως τα τραγούδια που έχουν στο Myspace, τότε θα το πω κι εγώ δισκάρα. Επίσης στο ίδιο ύφος φετινή δισκάρα είναι και το Mirrorthrone που τα σπάει χαλαρά

NATO PARTO:

http://rapidshare.com/files/135033905/this_is_past.rar.html

Δεν τα κάνουμε αυτά φίλε gouglou, διάβασε λίγο τους κανόνες του φόρουμ :wink:

…κι όχι Greeklish σε παρακαλούμε.

Καλή συνέχεια.

Δεν τα κάνουμε αυτά φίλε gouglou, διάβασε λίγο τους κανόνες του φόρουμ 8)

…κι όχι Greeklish σε παρακαλούμε.

Καλή συνέχεια.

να και κατι που συμφωνουμε…μεγαλη δισκαρα…και μου κανουν εντυπωση οι “απλοικες” επιρροες τους…Dimmu Borgir,Cradle Of Filth,Arcturus…δηλαδη και ενα εμο που ετυχε ν’ακουσει Arcturus(διοτι τα αλλα 2,μονο εμο τα ακουνε:p :stuck_out_tongue: )μπορει να βγαλει τετοια δισκαρα?? :-k :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

ον τοπικ:θα προτεινω ολες τις δουλειες απο Procer Veneficus…νεοανακαλυφθησα μπαντα για μενα…βασικα,οχι μπαντα…one man band ειναι…τελοσπαντων…ο τυπας παιζει ambient black metal…η black metal πλευρα,ειναι σε Velvet Cacoon roots…αλλα το ζουμι ειναι στην ambient πλευρα(οσοι δεν ειστε φιλοι του ηχου,καλυτερα να τσεκαρετε μονο τα ambient δισκακια)…καταπληκτικα μουσικα ηχοτοπια που σιγουρα δεν θα νιωθετε τα ποδια σας στην γη…

επισης τσεκαρετε το split Spectral Lore & Underjordiska…

μην κανετε τον κοπο…το βρηκα…

τι δισκαρα…ποτε δεν εχω ξανανιωσει τοσο πονο ακουγοντας δισκο…τετοια δυσφορια…τετοιο βαρος στην καρδια…θα μπορουσα να το συγκρινω με τους Darkspace,αλλα εκεινοι μου εκμηδενιζουν καθε συναισθημα…τουτο’δω,θα με στειλει στον ταφο…

οποιος επιθυμει να το ακουσει,ας μου στειλει πμ…
παρτε μια μικρη γευση εδω…(μην δινετε σημασια στο Vatican City…ελληνας ειναι ο τυπας)

[B]edit:

με συνεπηρε(και με σηκωσε) ο θαυμασμος και ξεχασα να σας πληροφορησω οτι υπαρχει ολοκληρο concept πισω απ’την μπαντα,με θεμα την Αλικη(αυτη απ’τη χωρα των θαυματων,ναι) και παιζει psychedelic black metal(ως ενας γενικος χαρακτηρισμος για την μουσικη)[/B]

News about Forgotten Tomb:

The band is currently rehearsing songs for the new album “Under Saturn Retrograde”. 6 songs are ready by now, 3 more to go (the album will include 9 songs and clock over 1 hour). Some tentative song-titles are. “Downlift”, “Spectres Over Venice”, “Buio Omega”, “Under Saturn Retrograde”, “Joyless”, “Adrift”.

άντε να δούμε…

Μπορεί να τον προόριζε για καμία φίλη του.

χοχο…αγαπαμε ChrisP

Μπλακιές…

Belphegor - Bondage Goat Zombie

http://www.rocking.gr/review1930.php

Black Flame - Imperivm

http://www.rocking.gr/review1929.php

Μιας και το λες και στο ριβιου απο Belphegor ακου τα Lucifer Incestus
και Pestapokalypse που ειναι και τα καλυτερα τους.

Krallice - Krallice

Αμερικάνικο progressive black metal. Όχι Dream Theater/Opeth Black metal, progressive και Black Metal κατ’ ουσίαν, σκεφτείτε Weakling, Ulver και τέτοιες μπάντες με αρκετά περίπλοκες δομές. Παίζουν κάτι τύποι απο τεχνο-death μπάντες όπως Behold … The Arctopus εδώ, ακούγεται αρκετά εντυπωσιακό άλμπουμ μέχρι τώρα. Ακούστε κομμάτι εδώ

bump

Ακουσα σημερα 4 κομματια απο Myspace. Δε λεω τιποτα, παει κατ ευθειαν γι αγορά. Εύγε.

Θενκς ρε, είναι όντως δισκάρα και είναι και limited το cd, γι αυτό τρέχα παρ’ το!
Βασικά πρέπει να το ακούσετε όλοι όσοι γράφετε εδώ γιατίσ πέρνει. Μόνο ο Akhenaten λείπει για να είναι το καλύτερο line-up σε αμερικάνικη bm μπαντα εβερ. 8)

Επίσης, μέσα στη βδομάδα να περιμένετε γνώμη και για το Alice in Uglyland.

Για να 'μαι ειλικρινής δε μου πολυάρεσε ποτέ ετούτο δω το παραπάνω. Όχι ότι δεν έχει μερικές τρομερές στιγμές, αλλά το γεγονός ότι η μπάντα είναι περισσότερο εμπορικό τρικ της southern lord παρα σοβαρή μπάντα φαίνεται από τα κομμάτια τα οποία είναι ουσιασικά μια συλλογή κομματιών των project των εκάστοτε μελών με εναλασσόμενους εκτελεστές παρά σύντμηση επιρροών όπως πρέπει να είναι μία μπάντα… άλλωστε δε πρόβαραν και ποτέ μαζί από σο ξέρω. Και γενικά το concept της “υπερμπάντας” είναι μάλλον αστείο για black metal. α. και ο turner δε συμμετείχε στον ηχογράφηση αλλά ο μαλέφικ, η οποίος την κοπάνησε με ελαφρά πηδηματάκια μετά (και σωστά, κατά την γνώμη μου)

Εχεις ενα point εδω…
Πολυ καλο αλμπουμ αλλα δεν το λατρευω!Δεν μπορω να συνδυασω στο μυαλο μου Αμερικη και ΒΜ.
Δεν μου καθεται καλα!Ετσι και αλλιως η καλυτερη μπαντα της Ηπειρου στο ειδος ειναι απο την
Κολομβια! 8O 8)

Για ποια μπάντα λες? Παρεπιπτόντως και ο Καναδάς έχει τους θεούς Revenge και Blasphemy.

[-X Μιλαω για τους Inquisition http://www.metal-archives.com/band.php?id=6665
Ενταξει μπορει να μην ειναι η καλυτερη αλλα ειναι απο τις καλυτερες σιγουρα.
Ο Καναδας ακομα και στο ΒΜ διαφερει απο τις αλλες χωρες!Κατι εχει το νερο εκει!Δεν εξηγειται αλλιως.