Black Metal Albums

Μωρε, τον Αλλεντερ ειδικα τον θεωρω σπουδαιο κιθαριστα και μουσικα θεωρω πως εδωσαν πραγματα, εγω τους βρισκω γελοιους και δε μπορω να τους ακουσω. Οπως και το να θετονται ως επιχειρημα για αγγλικο μπλακμεταλ, λυπησου με πραγματικα.

Με τσακωσες και νόμιζα ότι έπαιζα το κρυφό μου χαρτί για το αγγλικό βλακμέταλ! :lol:
Μα είναι δυνατόν?

Κατά τ’ άλλα στο ξαναλέω, δε δικαιολογείσαι να θεωρείς οτιδήποτε γελοίο όταν μας τα πρήζεις με τυριά σαν τους KALATHON (twn axrhstwn).

Αμπαλος, ενταξει, δε μπορω να σου πω κατι.

E, θα με μάθεις εσύ, τώρα που έκανες και δυναμική εμφάνιση στα αθλητικά σέξιονς! :smiley:

Αλλο τα αθλητικα. Εγω δεν ειμαι των συστηματων και των αναλυσεων, ξυλοκοπος, παιρνει μπαλα, βαζει μπαλα καλαθι, δε βαζει καλαθι, μεκανακι. Πολιτισμος.

Φτάνει με τά “μεκανάκια”, σε τόσα ποστ που τα 'χεις αναφέρει, πάει θα τέλειωσε η βενζίνη.
Και είναι κι ακριβή.

Άκου το νέο VON καλύτερα, που σπέρνει.

http://vonblackmetal.bandcamp.com/

Βαριεμαι, και τα μεκανακια εχουν να βαλουν βενζινα απ το βραδυ της Τριτης ως ενδειξη πενθους.

Κομμάτι με τίτλο [B]Malefice [/B]από τον επερχόμενο [B]Blood Vaults [/B]των T[B]he Ruins Of Beverast[/B] ακούγεται [U]εδώ[/U].
Πιο Corrupted από ποτέ.

Bump μετά από 3 χρόνια. Αυτό λοιπόν που το άκουσα μερικές φορές είναι πολύ καλό. Οι μελωδίες ταιριάζουν ακριβώς μεταξύ τους, βγαίνει ένα ωραίο (και όχι επιτηδευμένο) επικό συναίσθημα και γενικά αποτελεί πολύ αξιόλογη κυκλοφορία. Φέτος είδα ότι βγάλανε κι άλλο, αλλά δεν το έχω ακούσει.

Ειχαμε μαχη πισω και την εχασα ρε πουστη. [-X

Χαζεψα με το νεο [B]Αltar of Plagues[/B], εφυγε το μυαλο απο τη θεση του και το εψαχνα μεσα στο δωματιο.

Περιμενω το καινουριο [B]Ereb Altor[/B].

Αυτα.

Αυτό είναι το επόμενο που λες για το οποίο πιστεύω πως είναι λίγο καλύτερο στις συνθέσεις αλλά κυρίως στην ατμόσφαιρα. Βασική σημείωση ότι το περιεχόμενό του μουσικά δεν έχει επαφή με το εξώφυλλο που χρησιμοποίησαν.

Ναι το εξώφυλλο θα με προϊδέαζε ίσως για κάτι διαφορετικό, μη σου πω μέχρι και post-black. Α ωραία τότε. Κάποια στιγμή σύντομα θα το ακούσω κι αυτό για να βγάλω συμπεράσματα.

Κυκλοφορησε μολις χτες, το νεο αριστουργημα απο Dolores, το Mt. Loreto.

Επειτα απο το εξαιρετικο To die no more, εχουμε και παλι εξαιρετικο dark ambient / drone / experimental black metal. Δωστε του μια ευκαιρια εδω:
http://fernandmoss.bandcamp.com/releases

[B]2013-Caïna-Litanies of Abjection[/B]

Καλα οι CoF μεχρι και το Midian ηταν καταπληκτικοι.Ουτε ενα μετριο αλμπουμ μεχρι
τοτε.

Ωπ!Τελειωνει το τουπα τουπα που ακουω τωρα και βαζω να ακουσω !
Να δουμε τι μας εχουν μετα το καταπληκτικο υπερεπος που ηταν το προηγουμενο.

[COLOR=“Magenta”]Ανταπόκριση απο το μέτωπο[/COLOR]

Το είδα στους Ρώσους και το πόσταρα νωρίτερα σήμερα χωρίς να έχω ακούσει νότα… έβαλα τώρα να πάρω μια γεύση και είπα να μπω να σας γράψω ότι στο εναρκτήριο Majors δεν ακούω Black Metal ούτε καν Metal κάτι μεταξύ synth post punk ήταν μέχρι ο Andrew Curtis-Brignell ν? αρχίσει να ουρλιάζει στο εντελώς άσχετο…το 666 είναι ένα noise intro και μόλις μπήκε το Ascetic σε no-tempo διήγηση με κάτι πέρα στο βάθος πλήκτρα και μπιτ…μετά λέει Last Tango In Helmand και η “αλλού” λογική μοιάζει να είναι ξεκάθαρη, μετά το Apaches είναι chill out…μια ένταση μόλις γεννήθηκε στο Family Planning, Lina Mediina 12λεπτο διηγηματικό έπος μετά το 3 λεπτό ένα μαύρο ψεγάδι στην κιθάρα, το iteration είναι electro σχετικά, το Ghost Apertures δοσμένο στην ατμόσφαιρα και το Redacted επίλογος με ακουστική κιθάρα (μάλλον).
Δεν ξέρω σε ποιο ακροατήριο απευθύνεται ο Βρετανός, το μόνο που ξέρω είναι πως θ? ακούσω προσεκτικά πέρα αυτό το παράξενο κατασκεύασμα, για τα δικά μου αυτιά. Απλά να μου πείτε σε ποιον τομέα του Rockipedia να το μεταφέρω…

Edit: Crisp εγώ στο είπα, παράξενο εξώφυλλο.

Στους Ρώσους πέφτει μπινελίκι, κάνω χάζι με google translation…

Δεν μπορώ να σταματήσω να ακούω το ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΑΙΜΟΝΩΝ. Ανυπομονώ για το άλμπουμ.

Το νεο Aosoth ειναι στους Ρωσσους.

ΦΟ-ΒΕ-ΡΟΣ δίσκος, ελάχιστα σχόλια δυστυχώς.

Περισσότερο ατμοσφαιρικός βέβαια, παρά μπλακμέταλ, με εκτεταμένα ambient σημεία τα οποία ενίοτε φέρνουν στα αντίστοιχα τρακς του BURZUM.

Φορτώστε το κάπου και πάτε περίπατο στο κοντινότερο άλσος, ή, ακόμα καλύτερα, πάρτε τα βουνά!

Έδιτ: Και σε παραλία απογευματάκι θα λέει βασικά, όλα τά χει.

Σκάω σε μαγαζί του Όσλο απόψε, με την επωνυμία Go Go VIP. Στα Decks ο Fenriz, :smiley:
To κύριο σετ βασισμένο σε speed/thrash/heavy metal, τα περισσότερα άγνωστα σε μένα. Ξαφνικά το γυρίζει σε νορβηγική spaghetti western μουσική και κλείνει με τούρκικη pop.
Χεσμένος κανονικά από μπάφους και μπύρες, πάω και του μιλάω, στα αρχίδια του κανονικά - αμφιβάλλω αν καταλάβαινε τι του έλεγα - γυρνάει κάποια στιγμή και μου λέει : “the most important thing in life is metal”, και δώστου headbanging παρλιακού σε κομμάτι των razor αν κατάλαβα καλά. Γενικότερα χαμένος στο διάστημα, σιγοτραγουδούσε στίχους, ύψωνε γροθιές, χαζοχτυπιόταν και έκανε χαριτωμενιές στις πιτσιρίκες. Κάποια στιγμή σκάνε 2 αφρικανοί στο μαγαζί και όλα τα λεφτά η φάτσα του Φενριζ, σε φάση τι άκυροι είναι τούτοι εδώ εδώ περα… Εννοείται, ότι υπάρχουν φωτογραφικά ντοκουμέντα…:smiley: