^^ Γαμώ τις φάσεις!
Isis κάτσε νορβηγία γιατί (οτ)αν γυρίσεις Ελλάδα θα βρω που μένεις.
Και θα υποκριθώ ότι αυτή η ιστορία που είπες δεν συνέβη ποτέ, για να συνεχίσω να σε έχω στην εκτίμηση που σε έχω, και να συνεχίσουν να σε χαίρονται οι αγαπημένοι σου.
[SPOILER]Με γνωρίσατε σε ώριμη ηλικία.
Μπορω να γίνω μία κανονικά παρανοϊκά επιθετική Misery-like groupy 8)
[SPOILER]
Γαμώτη μου δηλαδή. Στα νιάτα μου έχω γυρίσει εκ περιτροπής όλα τα ταχυδρομεία, τα μπαρ και τα φεστιβάλ του όσλο. τίποτα. ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ [-X[/SPOILER] [/SPOILER]
Το νέο Cultes Des το ακούω ή να μην ασχοληθώ;
Edit: Το έβαλα τελικά, αρρώστια όπως μας αρέσει!
Tεράστιος δίσκος. Ambient/Nois-o-industrial black metal. Κατάφεραν να ξεπεράσουν το Mammal στο πολύ χαλαρό. Σε σημεία σκάει και η ριφολογία των Primordial - Ιρλανδοί γαρ - και χάνεις το κεφάλι σου. Πάει στις κορυφές για το τρέχον έτος…
[B]2013-Morbosidad-Muerte De Cristo En Golgota[/B]
[SIZE=“5”][FONT=“Arial Black”][COLOR=“Black”]Morboso Metal is back[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=“6”][B]NAI !!![/B][/SIZE]
ΤΙ ΛΕΕΙ!!??!?!?!?!?
Άνετα στα καλύτερα της χρονιάς αλλά δεν μπήκα στον κόπο να το βάλω στο θρεντ καλύτερες κυκλοφοριες γιατί λίγοι θα το εκτιμήσουν. Έγραψαν τα τρελά τους πάλι
Το ξέρω το άκουσα εν τέλη :lol: :lol: Για το αν θα μπεί στα καλύτερα της χρονιάς θα το κρίνω σε κανα δίμηνο
Χαιρετω το forum…:):):)Να πω την αμαρτια μου,αυτoς ο δισκος μου φαινεται οτι εχει το ιδιο αποκοσμο feeling που ειχε το scarlet evil των Necromantia…!!!Μεγαλο κολλημα το Henbane…
Εγώ με την σειρά μου έρχομαι να δηλώσω πως (επιτέλους) κατάφερα να ακούσω το καινούριο [B]Chaos Invocation [/B]και μάμησε! 8)
[B]KNOKKELKLANG “Avgrunnens Klangverk” [2013][/B]
Δώστε λίγη από την προσοχή σας στους Νορβηγούς [B]KNOKKELKLANG[/B]. Το blackmetal τους ηχεί ακατέργαστο, καλπάζον, νοσταλγικό, ακόμα και μεγαλειώδες.
Όλα αυτά βέβαια από το από κάτω κομμάτι, το οποίο ομολογουμένως μου προκάλεσε ένα μικρό σκάλωμα.
Για όσους ενδαφέρονται, το “Terma” των [B]Sadhaka [/B]είναι έτοιμο. Για να δούμε, εγώ θα το ακούσω στα κοντά.
πολυ σαλος παλι με το altar of plagues γαμω τα πιτσφορκς μου μεσα.
και για τα αμπιεντς που λεει ο αησις, παντα μου σκα η επιθυμια ν’ ακουσω αυτο:
Onwards to battle!
Καινούργια δουλειά και από τους Καναδούς [B]Monarque[/B] - [B]Lys Noir[/B]
Δεν θα πω πολλά γιατί δεν ξέρω. Έχω ακούσει μερικά κομμάτια αλλά ως εκεί. Επειδή τυχαία ψαχνόμουν έπεσα πάνω τους πάλι και είδα ότι βγάζουν καινούργιο. Απόρησα γιατί δεν ασχολήθηκα τόσο καιρό περαιτέρω. Θα τα ακούσω με τη σειρά τώρα.
Καλα παρατηστε οτι ακουτε και σηκωθειτε απο καρεκλες ντιβανια πολυθρονες
Charnel Winds - Der Teufelsbund, φινο πσαγμενο μπλακ για (αποκλειστικα) πσαγμενα τυπακια. Τους εμαθα προσφατως λογω επανακυκλοφοριας και παραγγειλα το βινυλιο εν ριπη οφθαλμου, φιλανδικο μπλακμεταλς με χεβυμεταλ ριφφολογια, οι μελωδιες αντι να χαλανε τη φιλανδιλα αντιθετως τη μπολιαζουν με πολυ γουστο και ραφιναρισμενα ιδιομορφη αισθητικη. Γενικα θεωρω πως καποιος πρεπει να ειναι ή κουφος ή να μη του αρεσει η μουσικη για να μη του κανει μια εντυπωση εστω αυτο το πραμα οποτε παρατηστε οτι ακουτε και σηκωθειτε απο καρεκλες ντιβανια πολυθρονες
Πολυ κακογουστοι μας εχετε βγει, α πα πα.
Κατι ενδιαφερον που παιζει τουτες τις μερες, Schattenwelt - Winter. Αν ο Clint Mansell επιχειρουσε να παιξει μπλακ μεταλ καπως ετσι θα ακουγοτανε, εχει πραγματικα πανεμορφα εγχορδα μαζι με τα μελωδικα θεματακια του και το αρκουντως απαραιτητο χιονακι που αντι να υποσκελιζει, μαλλον αναδεικνυει το μελωδικο της υποθεσης. Οι καλογουστοι το ακουτε ολο [U]εδω[/U].
Δεν το λες ασχημο, αλλα ακουω καλυτερα μπιτια. ;p