Black Metal Albums

:lol: Αφου ειπαμε!Εκει μενω!Λιγο πιο πανω βασικα.

Τι γνωμη εχετε συνφορουμιτες αγαπημενοι για τους Funeral Mist ?
Εγω λατρευω και αγαπαω!Arioch παρατα τους Marduk και make a new album ρε!

Ακουσα το δισκο. Φετινη κυκλοφορια. Πρωτη ακροαση κι επαθα πλακα, πραμα δυσκολο. Βλεπω να τρωει λιωσιμο.

[CENTER][SIZE=“2”]Groza[/SIZE]
[/CENTER]

Ρε ναι, είναι πολύ καλό. :!:

Και ο ήχος όπως πρέπει, και τα ριφφς και όλα. :!:

Ειναι αυτο που λεει ο Ζαφ!Ηχος,ριφ ολα ειναι οπως πρεπει να ειναι στο ΒΜ.
Εγω λατρεψα τοσο πολυ τα ΕΡ που τσιμπησα ενα mcd που εχει 2 7ιντσα τους.
Θεουληδες λεμε!

δίχως λόγια…

Procer Veneficus - Saltwater & Glassmoon

B[/B] - Alienforest - A Sick Mind’s Hologram

Pyha - The Haunted House

Woe - A Spell For The Death Of Man

Dead Shell Of Universe - Tamo Gde Pupoljak Vene, Tamo Je Moje Seme

Frostmoon Eclipse - The Legacy (best of)

Benighted In Sodom - In Hora Maledictus - Part I

II - Metempsychosis

όσοι δεν περιμένουν το επόμενο τεύχος Metal Hammer για να δουν κάνα black metal δισκάκι,ξέρουν για τι μιλάω :slight_smile:

όταν προτείνεις κάτι απευθύνεσαι και στοχεύεις κυρίως σε ανθρώπους που δεν ξέρουν για τι πράγμα μιλάς.

ναι όντως…την έχω αυτή τη τάση…χοχο :smiley:

Εδω και καιρο θελω να τσεκαρω το full length. Ειμαι λιγο περιεργος, οχι τπτ αλλο ενας γνωστοσμ εχει αναλογο tattoo και λεω τισταδιαλα.

Αs the angels reach the beauty!! αυτο εχω να πω μόνο!!!

To αλμπουμ τους εχει κανει αρκετο θορυβο παντως.
Εγω τσιμπησα απο το ebay το ΕΡ τους που ειχε και ενα demo ως bonus.
Μεγαλη μπαντα!Και ενα respect στον Turner των Isis που φοραγε μπλουζακι
τους στο λαιβ των τελευταιων εδω.

Hey ! It’s here… Aura Noir - Hades Rise

Γαμώτο θα χαλάσω τα 666 replies που υπάρχουν αλλά δεν γίνεται αλλιώς , κάποτε αυτό θα γίνει:p

Aura Noir πρέπει να ακούσω περισσότερο , έχω ακούσει μόνο ένα κομμάτι το “Blood Unity” και έμεινα μαλάκας.8O
Οι επρροές των θεών Celtic Frost ήταν εμφανείς…

Στα του τόπικ…
Έχετε ακούσει φαντάζομαι αυτό…

Κυκλοφόρησε το 2005 και το line-up είναι ονείρωξη.
Με τους Vortex σε φωνητικά (καθαρά) , και τον Vicotnik επίσης σε φωνητικά (μπρούτσαλ) και κιθάρες και με το τέρας Adrian Erlandsson (χωρίς σχόλια και για τους 3…)πίσω από τα τύμπανα…

Μία μικρή πρόγευση…

Tο νεο Lord Belial!!
Εγω ενα ακουσμα εχω κανει μονο και οχι ιδιαιτερα προσεκτικο και νομιζω προκειται περι δισκαρας!!!

Scourge, γαμάνε οι <code>! Σιγά που δεν θα γαμούσαν, με τέτοιο line-up! 8)

Aπό Aura Noir, θα σου αρέσει σίγουρα όλος ο δίσκος Deep tracts of Hell που έχει μέσα και την κομματάρα Blood Unity που γουστάρεις. Είναι σίγουρα το καλύτερο θρας που βγήκε ποτέ από Νορβηγία, μαζί με Audiopain βεβαίως βεβαίως.

Και το νέο Aura Noir είναι κάβλα, ειδικά το Gaping Grave Awaits που σολάρει και ο Danny Coralles (Autopsy, Abscess) όπως και το Shadows of Death που είναι απλά το καλύτερο του δίσκου. Όχι ότι τα άλλα πάνε πίσω.

¶ντε να βγει και το νέο Virus για να ολοκληρωθούμε σαν άνθρωποι. :stuck_out_tongue:

Πες τα χρυσόστομε!

Πωπω εχεις δικιο. Φετος βγαινει. Ωραια, μαλλον βρηκαμε ποιος θα ναι ο δισκος της χρονιας :!:

Ωραια πραγματα μας περιμενουν…

Περιμένουμε καινούριο album από Caina με τίτλο Temporary Antennae.

Φοβερό artwork (link)

Εντάξει ότι οι Aura Noir είναι μία από τις καλύτερες μπάντες της Νορβηγίας είναι περιττό να το αναφέρουμε. Οι τύποι είναι απλά θεοί.
Ότι έχουν βγάλει είναι τέλειο ή έστω, αγγίζει την τελειότητα. Και φυσικά έχουν κυκλοφορήσει τον καλύτερο thrash metal δίσκο όλων τον εποχών. Το θεϊκό Black Thrash Attack.
Το βάζεις να παίζει και η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο. Τόση λύσσα και επιθετικότητα μαζεμένη σε ένα μόνο δίσκο δεν έχει ξανακουστεί, κάνει άλλους πολλούς και γνωστούς κάφρους να ακούγονται σαν κουτάβια.
Και επειδή κάπου αναφέρθηκαν οι επιρροές τους. Η ίδια η μπάντα έχει φροντίσει να αποκαλύψει τις μεγαλύτερες επιρροές της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μέσα από ένα κομμάτι του Black Thrash Attack.
Ακούστε το The One Who Smite και βρείτε τες μόνοι σας…

2 πολύ καλά albums που άκουσα πρόσφατα

ZARATHUSTRA?“Contempt”

NEGATIVE PLANE-“Et In Saecula Saeculorum”