Φετος βγαζουν κι οι Code συμφωνα με το myspace τους… κατα χειμωνα μερια…
This Is Past - Ugly Music (demo tape)
Wrnlrd - Cperadt
αυτά προς το παρόν…
Σε λιγότερο από 1 μήνα θα κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο (για τους φίλους του underground) 12" LP των Γάλλων raw blackmetallers Annthennath - Peans of Apostasy, σε συνεργασία με μέλη των Arphaxat, Angmar, Sael, κ.α. .
Περισσότερες πληροφορίες LEGION OF DEATH RECORDS , και όσο για την μπάντα τσεκάρετε το profile της στο MySpace, Annthennath .
Σήμερα βγήκε επιτέλους ξανά το καταπληκτικό The Corpse Of Rebirth των A Forest Of Stars σε CD format από την Transcendental Creations…
σπεύσατε…
[CENTER][SIZE=“2”]Gris - Il était une forêt…[/SIZE]
[/CENTER]
Χωνει. Τα σπαει λεμε! Ατμοσφαιρικο Black Metal, απ τα λιγα που τηρουν τοσο πιστα τη προαναφερθεισα ορολογια. Περσινος δισκος… απο Καναδα ε…
:-k Σε ποια ηχοτοπια κινειται ο ηχος τους ?
Ολο και καπου το πετυχαινω αλλα δεν το εχω ακουσει ακομα.Για να δουμε αν εγινες μπλακμεταλλας
στα γεραματα…
Ωραια πρωτη εντυπωση.Εσυ που εισαι των ιδιαιτερων γουστων στο ΒΜ ξερεις τους
Fen http://www.metal-archives.com/band.php?id=92603 ?
Εγω γουσταρω παντως!Κατι πρωτοτυπο ρε αδερφε!
ε φυσικά…αρκετά καλοί μπορώ να πω,αλλά δεν με ενθουσίασαν με το Ancient Sorrow (ΕΡ)…περιμένω το The Malediction Fields για να δω αν θα ξανασχοληθώ μαζί τους :D…πλάκα κάνω…ακόμα και 5-10 albums να έχει βγάλει μια μπάντα μέσα σ’ένα χρόνο(και δεν είναι λίγες…βλ.Vinterriket,Heirdrain κτλ.)και γουστάρω έστω και ένα,ασχολούμαι ξανά…τέλοσπαντων…
και για όσους έχουν την νοητική στήριξη για να το αντιμετωπίσουν…συνέντευξη This Is Past στο avant-garde metal:
http://www.avantgarde-metal.com/content/stories2.php?id=73
The rabbit is a poet. Yet, he is lost within his own poetry. It seeks the truth everywhere just like the visitor. However, the truth is hidden inside it! The rabbit will guide you through burnt meadows to the lush green meadow which lies within you.
Πάρα πολύ καλό το Ancient Sorrow
Ημουν σιγουρος οτι θα το ειχες ακουσει.Παρα πολυ καλη μιξη black με post rock. 8)
Το Theogonia μου έχει κολλήσει και δε ξεκολλάει με τίποτα.:-s:D
Τι άλμπουμ κι αυτό.
Θα το τσεκαρω πιο συχνά κι αυτό το θρεντ8)
Έφυγε ασαπ ε.
Να δεις πως θα ξεκολλήσεις κατευθείαν από το Theogonia, και δεν θα έχεις καν τύψεις.
Επίσης. μετά από διπλό τσεκαρισμα του Gris που ποσταρε ο Ανγκμαρ, μπορώ να πω οτι απλά γαμεί και δέρνει. Γαλοφέρνει κάμποσο, κι όχι μόνο λόγω της γλώσσας, αλλά και της μουσικής. Τσεκάρετε, τι το ζαλίζουμε ντε.
Όχι ρε κάτι τόσο ωμό αμέσως!!!
Αν και το συγκεγκριμένο έχει πιο πιασάρικα κομμάτια από κάθε άλλο άλμπουμ τους ε?
Κάτι πιο μελωδικό.
Μαργαριτάρι!
Οι κιθάρες είναι τόσο μα τόσο γαμάτες , τα ντραμς θερίζουν.
Το Intro είναι από τα πιο ψαρωτικά που υπάρχουν , σε βάζει αμέσως στο κλίμα.
Και το απίστευτο Thy Mighty Contract.
Θλίψη και μελωδία , καλτ ατμόσφαιρα.:respect:
Η προφορά του Σάκη είναι πιο κουλτ από κάθε άλλη φορά.
Ειδικά στο His Sleeping Majesty!
Ο nihilist μου πρότεινε αυτό και θα το ακούσω λίαν συντόμως.
Περα απο την πλακα οι RC ειναι τελειοι για να σε βαλουν στο ΒΜ.
Οσον αφορα τα προτεινομενα αλμπουμ των αξιοσεβαστων συμφορουμιτων οτι και να πει κανεις
ειναι λιγο.Ακουστε τα τωρα!ΟΛΟΙ!
Οχι Emperor για αρχή ρε μάστορα, θα ψάχνει η κοπέλα τα εγκεφαλικα της κύτταρα στο πεζοδρόμιο, ειδικά με το δίσκο που προτείνεις. Εγώ χρειάστηκα κανένα 2μηνο για να το χωνέψω.
Ενώ το Transilvanian Hunger είναι άκρως αντιπροσωπευτικό όσων αφορά τον black ήχο, έχει και κάμποσα “χιτακια”, γενικά πιστεύω ότι είναι ο,τι πρέπει για αρχή.
Η κοπέλα προτιμάει death metal δίσκο οπότε μόνο ένα έπος είναι κατάλληλο για να την βάλει στο τριπ:
Το Transilvanian έχει χιτάκια , όντως.
Το Nightside έχει μεγαλειώδεις συνθέσεις.
Έχει πιο υποβλητική ατμόσφαιρα από πάρα πολλά άλλα.
Δεν ξέρω είναι ίσως πολύ ξεκάρφωτα και τα δύο μήπως για αρχή?
Εγώ οι πρώτοι δίσκοι που άκουσα στο είδος ήταν το Nightside , το Blaze… και το De Mysteriis!
Τα 2 πρώτα τα χώνεψα και τα λάτρεψα πολύ γρήγορα , το τελευταίο έκανα αρκετό καιρό.
Ήταν τα παρανοικά φωνητικά του που με χαλούσαν στην αρχή.
Tαυτόχρονα είχα ακούσει και μία άλλη μεγάλη αγάπη…
Ένα άλλο πολύ πιο mainstream είναι και αυτό.
Πλήκτρα πολλά , και μελωδίες.
Αν θέλει φρουφρου και μελωδικά φωνητικά το τελευταίο , το In Sorte Diaboli.
Οχι οχι οχι! Οχι στο ιδιο ποστ Bathory & Mayhem μαζι με Dimmu Borgir!
Οι Borgir ηταν μεχρι το Enthrone και αν!