Οι borgir μόνο για εδώ είναι:
Θα διαφωνήσω. Μέχρι το Enthrone ήταν κακό και ατάλαντο wannabe ατμοσφαιρικό Black αλλά από εκεί και πέρα μια χαρά και αξιοπρεπείς φλώρικη Heavy/“Black” μπάντα. Αν και όντως είναι λίγο προσβολή της δημόσιας αισθητικής η αναφορά αυτών των 3 στην ίδια πρόταση.
Μπορει οι Borgir μετα το Enthrone να μην ειναι Black, αλλα το Spiritual Black Dimensions σας εχει ολους.
Το τελευταιο δυστυχως μ φανηκε απλα κακο. Όπως και το προηγουμενο αν εξαιρεσεις καποια τραγουδια.
Χαχαχα!
Εμένα μαρέσει το Enthrone.
Το τελευταίο με κούρασε πολύ.
Αν και έχει 2-3 κομματάκια ωραία.
Απλά πρότεινα ρε σεις , η μόδα καθαρά φωνητικα + μπρούταλ (?) + πιάνα είναι δημοφιλής.
Σκάω.
Τα 2 πρωτα τους ειναι φοβερα ρε.Ειδικα το ντεμπουτο με εκεινο το πιανο/αρμονιο ειναι νγκαβλα!
Το enthrone τα σπαει ρε!Απλα δεν ειναι μπλακ.Ειναι κατι σαν μπλακ.Απιστευτα τραγουδια,παραγωγη
και γενικα ειναι τελειος δισκος.Χαλαρα ο καλυτερος τους.Αλλα τα 2 πρωτα ειναι αλλη φαση.
Πω, μη μ’ λες τετοια και το χω βρει σε καλη τιμη. Θελω να κανω κρατει μπας και παρω το Aura Noir.
Βασικά μέχρι το Stormblast (δισκάρα) ήταν, άντε και μέχρι το Enthrone όπως λέει ο Κοσμάς. Μετά είναι μέτριοι έως για τον πέο, έχουν κάποιες καλές στιγμές πάντως.
Αν είναι ατάλαντο ατμοσφαιρικό το Stormblast κάποιοι έχουν πρόβλημα ακοής εδώ, δεν εξηγείται αλλιώς.
Good Friends and a Bottle of Pills* says:
mlk to stormblast gamei
Good Friends and a Bottle of Pills* says:
min akouw anoisies
NiHiLiST® says:
aidioules
NiHiLiST® says:
triti ethniki
Good Friends and a Bottle of Pills says:
nai kala
Good Friends and a Bottle of Pills says:
mporei na einai gay alla gamei to stormblast
:lol2::lol2::lol2::lol2:
Ω ναι έχεις δίκιο, δεν θα ξανασυμβεί , απλά ήθελα να τα βάλω όλα μαζί.
Κιτσαρία.
Βασικά με τους Dimmu συμβαίνει το εξής πράμα.
Είχα ακούσει ένα τραγούδι (Puritania), μου άρεσε.
Αποφασίζω να ακούσω το Death Cult Armageddon και ήταν τεράστια απογοήτευση.
Ακούω το In Sorte Diaboli και μάρεσαν 2-3 κομμάτια.
Το Enthrone μαρέσει ολόκληρο.
Τα πρώτα πριν το Enthrone δεν τα έχω ακούσει.
Καλά μη φας. Ο ύπνος σε παίρνει, τα φλώρικα τους χίλιες φορές καλύτερα.
Τουλάχιστον κάνεις καλό ύπνο. Ενώ με τα άλλα πατας το stop και η αϋπνία συνεχίζεται.
Ε τα χρησιμοποιείς λάθος τότε. Άκουσμα ξυπνήματος είναι για το φραπέ αντί για τη Μενεγάκη το πρωί.
:lol::lol::lol:
Βασικα ειστε ολοι φλωροι. Μολις εβαλα ΑΝΤΡΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ.
Σε γυναίκα προτείναν τα παλικάρια όμως αν παρακολουθούσες από την αρχή. Μου βρήκες και συ τώρα αντιπροσωπευτικό δείγμα για να τη μπάσεις στο χώρο.
Άμα είναι έτσι πάρε και αυτό
Άνγκμαρ το άκουγα το απόγευμα.
Τελικά τι πρέπει να (πρωτο)ακούσει?:lol:
Οντως, ξεχαστηκα. Γι αυτην μιλουσαμε τοση ωρα. :lol:
Ε, αυτα.
Και κάτι τέτοιο δε θα ήταν άσχημο.
Με ταπωσες βασικα.
Όχι μωρέ και οι Dimmu για μπάσιμο μια χαρά είναι.
Τα λογια ειναι περιττα