Black Metal Albums

Μιας και αρχίσαμε τα μεγαθήρια:

Eυκαιρία να το ξεθάψω.

Πούντο ρε? Ξέχασες την εικόνα?

Eμένα μου τη βγάζει. :?

Τεσπα to under the sign of the black mark εννοώ.

ενταξει,αλλα οχι και για χαβούζα,εγω θα τους εβαζα σε κανα βιολογικο καθαρισμο μηπως και καθαρισουν…(λιγο δυσκολο).Πάντως μεχρι και Enthrone ηταν πολυ κομπλε!γαματο atmo-symph black

Απουσιαζω για τα επομενα 40 λεπτα.

Cadaver Inc’s site was under investigation by the Norwegian government for a while, because it looked like it was the site of a professional company specialized in disposal of murder evidence, which even had a working 1-800 number. Sadly, the hilarious site went down and the band changed their name back to Cadaver.

Καποια στιγμη ψηνομαι να βγαλω φωτο τη καρτουλα που χουν μεσα στο CD. Πως αλλοι ξερω γω βαζουν διαφημιστικα, αυτοι εχουν βαλει την αναλογη business card εταιριας που αναλαμβανει δολοφονιες.

Τεράστια μπάντα, λάθος thread. Όπως και να χει εύγε που μου τους θύμισες. Πάω να ακούσω.

Εχεις απολυτο δικιο. Επρεπε να τους χωσω στα deathmetal.Whatever, κεκτημενη ταχυτητα.

Exactly, αλλά ποιος νοιάζεται? Μιλάμε για φανταστική μπάντα!

Καμια απο τις μπαντες που παιζει/επαιζε ο Apollyon και ηταν βασικο μελος δεν ειχαν συγκεκριμενο ηχο.
Aura Noir,Cadaver,Cadaver Inc. και οι 3 παιζουν σε πανω απο ενα ειδος ακραιας μουσικης.
Το αποτελεσμα παντα ειναι εκθαμβωτικο ομως!

Ο αποπάνω να φάει μπαν.

Ξέχασε τους Dodheimsgard.

Φιλος…

Απο την αλλη ομως ο Apollyon μονο κομπαρσος δεν ειναι.Οποτε επρεπε να πω ιδρυτικο μελος
για να ειμαι σωστος.Με τσακωσες μικρε!

έχω φάει φλασάκι με RC. (Eκτός από το τελευταίο)Ιδιαιτερα με Thy Mighty Contract και Non Serviam. Tα βάζω να παίζουν ασταμάτητα.
Κατεβάζω να ακούσω κι από Darkthrone, (A Blaze in the Northern Sky, Transilvanian Hunger)
Mόνο ένα καταφερα να ακούσω ως τώρα (το οποιο μου άρεσε:D) άρα δεν εκφράζω αποψη ακόμα.
Θα επανέλθω.
(απειλή)

τ’ αγαπημενο μου Darkthrone ειναι το Soulside Journey, εχει αυτη τη vedbuenseντιλα μεσα, γι’ αυτο το αγαπω.

εχει χιλιοειπωθει ποσο φρικαλεα απιαστο αλμπουμ ειναι το 666 international, αλλα θα γινω κι εγω σαν κι αυτους τους γραφικους και θα βαλω μαζι του κι αυτο:

θα ξεθαφτει το βραδυ.

Εσενα αρχισα να σε συμπαθω. Οκ, γιναμε τρεις.

Γραφικοτητες!Και το Soulside ειναι δισκαρα οπως ολα μεχρι το Panzerfaust.
Οσον αφορα το Thorns ειναι στο τοπ-10 των περισσοτερο εκθειασμενων αλμπουμ στο φορουμ.

Δε με πιανεις. Ξερεις πολλους εκτος απο μενα και τον αποπανω να δηλωνουν το Soulside ως προσωπικα αγαπημενο; :lol:

Επισης, μια χαρα σε εχει το Sardonic Wrath. Όπως και το Plaguewielder.

Το Thorns παίζει να είναι και στη δεκάδα μου για την τρέχουσα δεκαετία. Εύγε.

Ακούστε και τα demos των Thorns, α!

Μα, κοιτα, εννοειται οτι οι Thorns ειναι μεχρι ΚΑΙ τo Trondertun. Μετα ξεπουληθηκαν :!: