Έχεις δίκιο, μπορεί να μην είναι μέσα σε όσα ψάχνω αλλά κατάφερε και μ’ ενθουσίασε. Πιστεύω πως η Nykta είναι αυτό που λέμε πλήρες album, θα το χαρακτήριζα από τα πιο σοβαρά εγχειρήματα που έχω ακούσει εδώ και πολλά χρόνια. Γιατί κατάφερε κι ένωσε το Black/Thrash με το Prog Rock μουσικά, μια σύζευξη που δεν την κόντευε ούτε ως σκέψη το μυαλό μου.
Ε ρε Endstille που σας χρειάζονται 8)
The End stil(l)e
:bleh:
Πολύ καλό το Νύκτα. Celtic Zemial Frost.
Count me in για Ζemial κορυφη χρονιας για μενα
Kαι για μένα σίγουρα στη λίστα με τα καλύτερα της χρονιάς.
Το LP γνωρίζει κανείς αν κυκλοφόρησε; Η Hell’s headbangers έχει σαν ημερομηνία Νοέμβριο χωρίς να καθορίζει το πότε.
^ Πω, αυτο ακουγεται πολυ καλο
soundtrack απο μεσαιωνικα μπουντρουμια
Ξέρει κάποιος που μπορώ να βρώ την κασέτα των Αίμα και το Eald-" Through a world impatient for my death"?Θα είναι η πρώτες κασέτες μετά από 20 χρόνια…
δυσεύρετα πράγματα ψάχνεις και για τέτοιες περιπτώσεις μια πολύ καλή πηγή είναι το discogs όπου σε ενημερώνει (αφού πρώτα κάνεις τα απαραίτητα) μόλις εμφανιστεί κάποιος που πουλάει την κυκλοφορία που σε ενδιαφέρει και αν έχεις υπομονή θα δικαιωθείς καθώς πάντα υπάρχουν κάποιοι, λίγοι, που δεν κοιτάνε να θησαυρίσουν.
συγκεκριμένα η κασέτα των “aima” είναι ακόμα διαθέσιμη στο καναδέζικο label/ distro tour de garde. εάν σε ενδιαφέρει όντως, ίσως θα πρέπει να επισπεύσεις.
Και κάποιοι αδαείς ισχυρίζονται -ακόμα!- πως η Νορβηγία δήθεν πατώνει…
[spoiler]
[I][SIZE=3]The First Transcedental Key[/SIZE][/I]
[/spoiler]
ΜΑΥΡΟΣ Όφις που τους έφαγε :!:
<3 8)
Ε Π Ο Σ
ίσως να αναφέρεστε σε κάποια προηγούμενη ανάρτηση και να μην το έχω καταλάβει αλλά οι [I]deletere[/I] προέρχονται από το quebec του καναδά.
το παραπάνω είναι το u.s.b.m. διαμάντι που μόλις κυκλοφόρησαν οι “lake of blood”. κασετική κυκλοφορία που πλησιάζει τα 80’ μουσικής και την οποία περίμενα μήνες τώρα. νομίζω πως είχα κάνει την προ-παραγγελία από τις αρχές του καλοκαιριού! ξεφεύγουν σε άλλα επίπεδα από όσα (αξιόλογα πάντα) είχαν κυκλοφορήσει προηγουμένως. συμμετοχή σε δυο τραγούδια από…; αν και ίσως εύκολα μπορεί κάποιος να ψάξει και να το βρει το παρουσιάζω σαν quiz γιατί είχα ενθουσιαστεί όταν το πρωτοάκουγα και αντιλαμβανόμουν ένα συγκεκριμένο μουσικό πέρασμα μέσα στο τραγούδι. αρκετά ήπιο μεν, αρκετά χαρακτηριστικό δε.
το παρακάτω τραγούδι είναι το μόνο διαθέσιμο διαδικτυακά και είναι το ένα εκ των δυο που φιλεξονεί την προαναφερθείσα συμμετοχή.
lake of blood - in wells of shadow
πληροφοριακά, όποιος βρίσκει ενδιαφέρον το συγκεκριμένο άκουσμα και υποστηρίζει κασέτα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου.
Έκανα, με την ευκαιρία του φοβερού φετινού THRONE OF KATARSIS, ένα σχόλιο σχετικά με παλιότερη κουβέντα περί κατάστασης του νορβηγικού μπιεμ, πιο πολύ για τον χαβαλέ της υπόθεσης.
Στο LAKE OF BLOOD έριξα μια αυτιά χτες (χωρίς να έχω δει ποιος συμμετέχει) και είναι πολλά υποσχόμενο.
@ChrisP
μπορείς να μου εξηγήσεις τι εννοείς με το heavy rock mood?Με την παρατήρηση ότι είναι περισσότερο doom παρά death θα συμφωνήσω,με βάση τις λίγες ακροάσεις που έχω κάνει στους 2 δίσκους τους,αλλά δεν μπορώ να καταλάβω την heavy rock διάθεση.
Δεν λέω αν έχεις δίκιο ή άδικο,γιατί δεν παραβρέθηκε στο λάιβ,είναι απλά μια απορία.Εννοείς τον ήχο που είχαν στο συγκεκριμένο λάιβ ή κάτι άλλο γενικά?
έντιτ…Για το λάιβ ριπόρτ που έκανες λέω
Για το λάηβ λέω, ήταν πολύ πιο uptempo σε σχέση με τους δίσκους, αλλά και πάλι σκέψου το όχι τόσο απόλυτα όσο συγκριτικά.
ένα τραγούδι έχω ακούσει μέσα από την τελευταία τους κυκλοφορία και ομολογώ πως με κέρδισε ιδιαίτερα. πραγματικά καλό. παρατηρώ και μια γενικότερη-ποιοτικότερη αλλαγή. άλλη ατμόσφαιρα artwork, ακόμα λιγότερα τραγούδια, ακόμα μεγαλύτερες διάρκειες κτλ.
δεν έχω εντρυφήσει και τόσο στο συγκρότημα αυτό καθώς το demo τους μόνο με είχε κάπως κερδίσει. τα πρώτα δυο full length δεν μου έκαναν αίσθηση πίσω στο χρόνο όταν κυκλοφορούσαν. στο τρίτο full length παρατήρησα ένα καλύτερο επίπεδο αλλά δεν έδωσα περισσότερη σημασία καλώς ή κακώς.
σχετικά με την εμφάνιση των necros christos, προσωπικά περίμενα μάλλον αρκετά περισσότερα. δεν είδα αυτό που φανταζόμουν. τους βρήκα να χάνουν σε σύγκριση με την studio παρουσίαση οπότε περισσότερο downtempo θα τους χαρακτήριζα. σχετικά είναι όλα αυτά βέβαια, ανάλογα με το τι περιμένει κανείς και πως έχει πλάσει ένα συγκρότημα στο κεφάλι του. ακόμα και η διάθεση στην οποία βρίσκεται κάποιος. κατάσταση η οποία αλλάζει θετικά βέβαια αν αντικρύσεις κάτι εντυπωσιακά καλό. ποιοτική εμφάνιση, όπως και να έχει.