Black Metal Albums

Δεν μπορώ να το κατανοήσω γιατί δεν το άκουσα/είδα οπότε δεν ξέρω πως το βίωσες ώστε να καταλήξεις σε αυτήν την εντύπωση.
Συγκριτικά με τι?
Και πιο πολύ με τραβάει η ατμόσφαιρα που βγάζουν και γενικά το όλο κόνσεπτ παρά η καθεαυτή death metal χροιά τους.
(λίγο οφτόπικ η όλη κουβέντα)

Ρε παιδί μου θέλω να πω, ότι δεν είναι ότι έπαιξαν και σαν UNCLE ACID προφανώς, αλλά η απόδοση κάποιων κομματιών (“Va Koram…” η πιο ενδεικτική περίπτωση) συγκριτικά με το πώς τα ακούς στους δίσκους είχαν μια πιο ροκάδικη/up-tempo/groove-άτη προσέγγιση.

Δεν το έγραψα για κακό, παρατήρηση ήταν και μένει να δούμε πού θα το πάνε με τον επόμενο δίσκο, μιας και το “Doom Of The Occult” μετράει πλέον 2,5 χρόνια στην πλάτη του,

Και εγώ απλά μια ερώτηση έκανα,δεν το πήρα αρνητικά.Μένει να το γυρίσουν στο occult rock που πουλάει τώρα τελευταία…

Στηριζουμε ψηφιζουμε νεο Zemial.-

Το πολύ δυνατό φετινό demo tape των Kil Disneyland “Cold, Old, Depressive” το έχει αναφέρει κανείς;

100% ανχόλη DIY μπιεμ από Αθήνα, ετοιμάζουν και full length λέει με τεράστιο τίτλο Ancient Spa.

Cosmic Church - Ylistys

Απολαυστικό και ταξιδιάρικο.

Συμφωνώ για το παραπάνω. Τσεκάρετε και το πρώτο τους βασικά. Κι έχουν και split με Blood Red Fog! Τι άλλο θέλετε δηλαδή;! 8)

Να ηταν ασπρομαυρο το εξωφυλλο.

Έξοχη, εν τέλει, η επιστροφή των GEHENNA. Αργόσυρτο σκότος το “Unravel” που (ευτυχώς) δεν μοιάζει με τον πόλεμο των "WW"και “Murder” και (ακόμα πιο ευτυχώς) βρίσκεται μίλια μακριά από τα άφταστα Spells.

Μπάντα με αιώνια μαύρη ψυχή, το πιστοποιούν 100% και στη σκηνή.

Το [B]Gehenna[/B] πρέπει να το ακούσω κι εγώ κάποια στιγμή. Έχω μεγάλη απορία για την εξέλιξη του ήχου τους. Σε άλλα νέα, εδώ και λίγες μέρες είναι διαθέσιμο το καινούριο [B]Profanatica[/B] μέσω streaming στο bandcamp της Hells Headbangers:

http://hellsheadbangers.bandcamp.com/album/thy-kingdom-cum

Στα ίδια περίπου μονοπάτια με τους προκατόχους του, απλά ίσως να διακρίνω μια τάση για περισσότερες “μελωδιές”, ας μου επιτραπεί η έκφραση. Πάντως ακούγεται σίγουρα ενδιαφέρον.

Ε άμα είχε και καμια σχέση με τα spells θα τα λέγαμε αλλιώς τωρα .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aυτό το άκουσε κανείς; Δεν τους ήξερα νωρίτερα, ενδιαφέρων ήχος αν και ίσως τα πλήκτρα ξενίσουν μερικούς.

Ωραιοι ειναι αλλα εχω μεινει στο ντεπουτο, εχουν βγαλει καμποσα ενδιαμεσα που δεν εχω τσεκαρει

Το ίδιο κι εγώ, ο πρώτος δίσκος ήταν αρκετά αξιόλογος αλλά από εκεί και πέρα δεν έτυχε να ακούσω κάτι παραπάνω.

Δεν είχα ακούσει τίποτα, μου έκανε φοβερή εντύπωση το πώς συνδυάζουν τόσο διαφορετικά στοιχεία.

Θα το ακούσω καλύτερα και θα επανέλθω με πληρέστερη άποψη, αλλά μπορώ να πω πως η πρώτη εντύπωση είναι πολύ θετική.

Το συγκεκριμένο ποστ δεν έχει να κάνει με κάποια κυκλοφορία, απλά θέλω να μοιραστώ δύο νέα που ανακάλυψα σχετικά πρόσφατα και με ενδιέφεραν. Ίσως ενδιαφέρουν και κάποιους άλλους από εδώ μέσα.

Με την αφορμή της ακρόασής των demo των [B]Vlad Tepes[/B] (τα οποία τελικά παρουσιάζουν αρκετό ενδιαφέρον), έκανα μία έρευνα και είδα πως επανακυκλοφόρησαν φέτος σε βινύλιο από την [B]Drakkar[/B] και σε σχετικά καλή τιμή.

Επίσης, μία ανακοίνωση που είδα πριν λίγες ημέρες στην την επίσημη σελίδα της [B]Northern Heritage[/B] στο facebook.

2014 marks 15 years of Northern Heritage. There should be vinyl re-issues of selected titles. Starting with early LP’s of Satanic Warmaster, Clandestine Blaze, Baptism (some also reissued in CD format). Keep eye on news. It is uncertain whether pressings would be small for direct retail sale or bigger to allow distributors to grab plenty of copies. If you’re distributor who’s interested, drop e-mail.

Tο νέο Profanatica δεν είναι καθόλου άσχημο… Ενδιαφέρον επίσης και ο νέος δίσκος των Inquisition, απλά ενδιαφέρον αλλά μέχρι εκεί, όχι κάτι το πολύ σπουδαίο

Ένα [B]PROFANATICA [/B]άλμπουμ ΠΡΕΠΕΙ να είναι ΑΣΧΗΜΟ :!:

Καλά που το θύμισες πάντως, το είχα σχεδόν ξεχάσει.

Σε άλλα νέα η χρονιά κλείνει θριαμβευτικά με το:

[B]CULT OF FIRE “मृत्यु का तापसी अनुध्यान (Ascetic Meditation Of Death)” [2013][/B]

Με τις υστερικές του lead κιθάρες, τα μπλαστίδια του, τα πλήκτρα του, τη 90-ίλα του, τα ξεροκέφαλα φωνητικά, τους σανσκριτικούς τίτλους για το “μυστήριο” της υπόθεσης.

Όλο για streaming εδω:

Αυτό το αποπάνω το είχα ακούσει από εσένα και ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρων. Απλά αποφάσισα να κατεβάσω δισκογραφία και να ακούσω με τη σειρά. Ξεκίνησα με το EP τους, [B]20:11[/B], το οποίο ήταν εξαιρετικό.

Απίστευτη live μπάντα (έτσι τους άκουσα πρώτη φορά στην Πράγα τον Ιούλιο), το demo/EP πολύ καλό, το “Triumvirat” ακόμη καλύτερο αλλά τώρα εκτοξεύτηκαν.