Black Metal Albums

Με τις σβαστικούλες του γύρω-γύρω, κομψοτέχνημα.

Κομψοτέχνημα υπνηλίας.

[B]Imperial Triumphant - Shrine to the Trident Throne[/B]

Αμερικάνικο ακραίο ψυχεδελικό black metal. Κυκλοφορεί 23/6 μέσω της code666. Πρόκειται ουσιαστικά για τα δύο τελεύταία δημιουργήματα της μπάντας, Abominamentum (2012) και το αμέσως επόμενο EP, Goliath (2013). Καινούργιο δίσκο ετοιμάζουν το 2015 (Abyssal Gods).

Barghest - The Virtuous Purge, ή αν προτιματε, η black metal μπαντα του κιθαριστα των sludgαδων Thou. Πραγματικα καλος δισκος (και ιδανικος σε διαρκεια), τον ακουτε/κατεβαινει τσαμπα απο εδω.

Για δώστε λίγες info για Empathy. Έχω δει λίγο κράξιμο στο youtube για το Allahu Akbar αλλά δεν ξέρω πολλές λεπτομέρειες. Θα παίξουν σε λίγες μέρες εδώ.

1o κομμάτι από το debut ΕΡ μας “Facets Of Death”
https://www.youtube.com/watch?v=E01zwcKVQtQ

Σχόλια/κριτική πάντα ευπρόσδεκτα (και επιζητούμενα βασικά).

Θετικο πρωτο δειγμα. Απο ποια εταιρια το κυκλοφορειτε; Στο metal archives δεν σας εχει καθολου παρεπιπτοντως.

To ακουσα τρεις φορες.Ωραιο ειναι το τραγουδι.Ωραια παραγωγη.
Και το εξωφυλλο επισης.

Thanks και στους 2. Το ΕP δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει γιατί εκκρεμεί το ζήτημα της εταιρίας, γι’αυτό δεν υπάρχουμε και στο metal archives. Για όποιον ενδιαφέρεται για λίγες επιπλέον πληροφορίες υπάρχουμε εδώ https://www.facebook.com/NigredoGr

AlexAlmighty, το κομμάτι δεν είναι απλά καλό, είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει σε αυτό το είδος του bm (το “πάνκικο”, ας πούμε) τελευταία. Εύγε. Eξαιρετική μίξη και από τα καλύτερα τύμπανα που έχει παίξει ο Maelstrom πιστεύω. Βάλτε και κανένα παραπάνω lead στις κιθάρες για πιο γουαου κι έτσι.

Δεν ξέρω κατά πόσο θα συμφωνήσω με τον χαρακτηρισμό πάνκικο (αν και καταλαβαίνω απόλυτα γιατί το λες) γιατί γενικά το ΕΡ δεν έχει τέτοια κατεύθυνση. Πάντως υπάρχουν και άλλες “thrash” μάλλον θα τις έλεγα στιγμές, θα ακούσεις εν καιρώ, και thanks εννοείται για τα πολύ καλά σου λόγια.

Μιας και λέμε για πάνκικο bm, έχει κυκλοφορήσει πρόσφατα το παρακάτω 7’’:

[B]NADIWRATH “Chaotic Blasphemy” [2014][/B]

3 νέα κομμάτια, αφιονισμένου και σκατόψυχου blackpunk και μία άψογη διασκευή στο [I]“Crush The jewish Prophet”[/I] των INQUISITION. Αν δεν απατώμαι, όλα είχαν παιχτεί στο live με DESASTER.

Για να πάρετε μια ιδέα, το πρώτο κομμάτι ([I]“Pathetic Human Stains”[/I]) στο σέτλιστ του προαναφερθέντος live είχε την κωδική ονομασία “GBH”.

Sampler: https://soundcloud.com/nadiwrath/chaotic-blasphemy-sample

Αυτοι οι Bolzer με εχουν μπερδεψει.Σομα το νεο ΕΡ,Διας (οχι οι μπατσοι) σε
ενα μπλουζακι τους και αυτο για εξωφυλλο demo.

[SPOILER][/SPOILER]

Τι φαση παιζει ? Ξερει κανεις ?

δεν τους ξέρω,μπορεί να λέω και άλλη μπάντα,αλλά όταν κοίταζα το φετινό kill town fest στην Ungdomshuset τους είχε και αυτούς:-k

Ναι αυτοι ειναι.Πω τι φοβερο line-up ειναι αυτο !?!

Η μόνη φάση που ξέρω με βεβαιότητα ότι παίζει είναι πως το ep γαμάει. Όταν λες σομα εννοείς τους σόμα? Διότι δεν ακούω αυτό ακριβώς. Σε κάθε περίπτωση, εντυπωσιακό παιχνίδι στις κιθάρες, μεγάλο ρησπέκτ. Σπάνιο πράγμα σήμερα να είσαι και ακραίος, και post/ατμοσφαιρικός και να έχεις distorted/ occult riffs χωρίς να κοπιάρεις deathspell ή wiitr. Έχουν πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα στο aura. Από λοιπές ιδεολογίες δεν ξέρω, ωστόσο.

Μωρε το ΕΡ γαμαει διχως πολλα πολλα.Soma(Σωμα ισως?) θα λεγεται το νεο ΕΡ.Απλα
τσεκαρα σημερα τα νεα τους και ειδα ολα αυτα που περιεγραψα.Το νεο ΕΡ θα βγει
συντομα να δουμε τι εχουν να μας πουν.

χαχαχαχα κατάλαβα το συγκρότημα :stuck_out_tongue: Ντάξει ώρα να κοιμηθώ…

Το έχουν χρησιμοποιήσει και οι TIAMAT σε τραγούδι του “Judas Christ”.

Επίσης το ίδιο (περίπου) decoration με το εξώφυλλο του ντέμο, υπάρχει και στον σταθμό ΗΣΑΠ της Νέας Ιωνίας.

Γενικά η ερώτηση “τι φάση παιδιά, μήπως είναι φασίστες;” είναι προβληματική και απλώς αφορμή για internet nazi-hunt.

Είτε θα είναι φανερά σε στίχους, artwork, συνεντεύξεις είτε θα κυνηγάτε φαντάσματα ([I]“ναι, δεν έχουν αναφορές αλλά είδες πως γέρνει το κεφάλι του στη φώτο, έτσι το έγερνε και ο Ρούντολφ Ες… ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ!”[/I]).

Νταξει εχουν σβαστιγκες σαν το τελευταιο Burzum στο artwork μιας απο τις δυο
κυκλοφοριες που εχουν.Απο την αλλη οι στιχοι ειναι οτι να’ναι.Ενα crooked cross το
εχουν σε ενα στιχο τους ομως.Ξερω γω μωρε.Κουβεντα να γινεται.