Black Metal Albums

Δε μου αρέσει καθόλου σαν ιδέα η διαφορετική μουσική στις 3 διαφορετικές εκδόσεις. Προτιμώ να έχω ένα άλμπουμ στο μυαλό μου ως ένα μουσικό δημιούργημα, και όχι να χαρακτηρίζεται από το εκάστοτε φορματ.

Τον τελευταίο καιρό έχω παρατηρήσει απίστευτα καλά σχόλια για το νέο Spectral Lore, κυρίως απο το εξωτερικό. Τι λέει, το έχει ακούσει κανείς απο εδώ πέρα; Το cover τα σπάει πάντως.

Το Spectral Lore ειναι παρα πολυ καλο οντως. Ισως να μου αρεσε περισσοτερο απο ολα οσα εχει βγαλει. Το μονο που θα μπορουσε να θεωρηθει αρνητικο ειναι η διαρκεια, μπορουσε να ειναι λιγο πιο “μαζεμενο”, βεβαια τετοιες διαρκειες παιζουν και στα προηγουμενα.

Αυτο εδω δεν νομιζω να εχει σχολιαστει :

Ειναι η νεα μπαντα των The Magus (Necromantia, Thou Art Lord), El (Soulskinner, Thou Art Lord), και J. Maelstrom (Ravencult, Thou Art Lord).
Κυκλοφορησε ο δισκος πριν καναδυο βδομαδες νομιζω.
Tιμιο Οld-school black/thrash.

[QUOTE=MaxFuckingPayne;1630197]Τον τελευταίο καιρό έχω παρατηρήσει απίστευτα καλά σχόλια για το νέο Spectral Lore, κυρίως απο το εξωτερικό. Τι λέει, το έχει ακούσει κανείς απο εδώ πέρα; Το cover τα σπάει πάντως.

[COLOR="#000000"]Ενταξει τα σπαει το αλμπουμ…Kορυφαιο αλμπουμ της χρονιας…Εγω το τσιμπησα απο το ιδιο τον ayloss…Καταπληκτικη συσκευασια…[/COLOR]

Full streaming ενός από τα πιο υποσχόμενα και αναμενόμενα (για εμένα τουλάχιστον αλλά απ’ότι έχω καταλάβει και για αρκετούς άλλους) φετινά άλμπουμ.

[B]RIDE FOR REVENGE “Enter The Gauntlet” [2014][/B]

Οι τρομερά ξεροκεφαλοι Φινλανδοί συνεχίζουν στον δρόμο του αποσυντεθειμένου black metal παίρνοντας τα πιο αργά περάσματα των BEHERIT και τεντώνοντάς τα στα άκρα.

Θα μπορούσε να το πει κανείς και drone, noise, ακόμα και ακραίο sludge σε φάσεις και καθαρά ηχητικά δεν θα είχε άδικο, αλλά το feeling είναι μαύρο κι άραχλο.

Λειτούργησε ιδανικά ως soundtrack οδήγησης ένα καλοκαιριάτικο μεσημέρι στους επαρχιακούς δρόμους της Αργολίδας.

Ξεκινήστε από το “Frozen” και μετά stream-άρετέ το όλο εδώ.

Χαζευα το metal archives και παρατηρησα αυτο στη σελιδα των Dodheimsgard,

http://www.metal-archives.com/bands/Dødheimsgard/1424

Aldrahn - Guitars, Vocals (1994-2004), Vocals (lead) B[/B]

Σα πολυ αθορυβα δεν εγινε η επιστροφη; Αυτο σημαινει πως ο νεος δισκος θα εχει Aldrahn μεσα; Πρεπει καποιος να τους φερει για λαιβ αμεσα να τους δουμε οπως πρεπει.

Αν βγαλουν δισκο οι DGH πριν το 2020 εχω θα γινω αστροναυτης. Αυτο με τον Aldrahn το ειχα δει κι εγω αλλα κραταω επιφυλαξεις επειδη οι πληροφοριες απο το στρατοπεδο τους τα τελευταια 3-4 χρονια ερχονται με το σταγονομετρο η και καθολου και γενικα η μπαντα αυτη τη στιγμη μαλλον βρισκεται μεταξυ φθορας και αφθαρσιας.

Σε αλλα νεα οι χαοτικοι Ελβετοι blacksters Darkspace κυκλοφορησαν το III I (δηλαδη Darkspace 3 part 1) το οποιο βρισκεται στους Ρωσσοι!

θα βγει σπλιτ DHG/THORNS, μη μασάτε.

Το DHG θα βγει μωρε καποια στιγμη, για Thorns στα σοβαρα εχω χασει εντελως τις ελπιδες μου.

Dodheimsgard - Ion Storm (Live @ Incantations for the World’s End European Tour)
Από την περιοδεία με τους Hetroertzen και Troll πριν από σχεδόν ένα χρόνο, με τον Aldrahn στα φωνητικά.

Καλώς σας βρήκα.
Darkspace - Dark Space III I, κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες.
Σκοτώνει.

14 Νοεμβρίου

Καλως ηρθες.
Το Darkspace οντως σκοτωνει! Εξωγηινος δισκος λεμε!

Οι The Deathtrip αργησαν τοσο πολυ που εχω αρχισει να χανω το ενδιαφερον μου για το black. Το demo του 2008 ειχε καποιο ενδιαφερον. Ας το βγαλουν και βλεπουμε.

Η ατμόσφαιρα που εκπέμπει είναι σαν κοσμική δίνη που σε καταπίνει.
Θέλω να γράψω ύμνους, αλλά περιμένω να κοπάσει ο ενθουσιασμός των πρώτων ακροάσεων!
Dε μπορώ να ξεκολλήσω από το επαναλαμβανόμενο riff λίγο μετά το μέσον του εναρκτήριου Dark 4.18.

Χμ, στα brutal ειναι καπως πεσμενος, στα καθαρα ομως πεταει. Αυτη η χροια ρε γμτ…

φγδσφγηδγφηδγηδ
δφδξφγηγηδφ
φδφηδηγηγφηγδησγσξ
δφγηφδηγ
δφδηγδηγφηγηδφηφγηδγδηηδφφ

Καλά όλα αυτά για τους DHG παιδιά, αλλά το νέο κομμάτι (βέβαια υπάρχει εδώ και ένα χρόνο) στη λάιβ εκτέλεση το 'χει ποστάρει κανείς; Αν όχι https://www.youtube.com/watch?v=0EAnsmd_bQ8 και ανατριχίλες.

Και προφανώς μετράμε μέρες (και χρήματα) για να πάρουμε το τελευταίο Darkspace.

Όσο για Deathtrip, εμφράγματα. Απανωτά.

[SIZE=3][B][SIZE=5]Mysticum - [/SIZE][SIZE=6]L[/SIZE]ucifer in the [SIZE=6]S[/SIZE]ky with [SIZE=6]D[/SIZE]emons[/B][/SIZE]

Φιλος ξεκιναει μια προσπαθεια να κυκλοφορησει καποιες κασσετες.
H πρωτη θα ειναι το OM των Negura Bunget.

[B]Εδω[/B] θα βρειτε πληροφοριες οσοι ενδιαφερεστε και [B]εδω[/B] ειναι το bigcartel για προπαραγγελειες.
Οι συλλεκτες στηριξτε!

1000 μπράβο στον φίλο σου, επικοινώνησα ήδη.