Black Metal Albums

νεο Mysticum εκει εξω

To Myrkur εκτός από το όλο hype λέει τίποτα;

μετρια πραγματα.καλες στιγμες εχει, ατμοσφαιρα.Απο την αλλη χαλια παραγωγη,χαλια drumming και αρκετα αδυναμο εως ψευτικο

Αφήστε το relapse blackmetal και ακούστε το νέο ABIGOR.

6 6 6 και όποιος αντ6

Τα άπαντα των CANTUS BESTIAE σε διπλό βινύλιο, συμπεριλαμβανομένης και της μισοτελειωμένης πλευράς τους απο το ακυκλοφόρητο split με Deathspell Omega

οι οπαδοί των S.V.E.S.T. , INKISITOR, CHEMIN DE HAINE σπεύσατε

Τα σέβη μου

Χαίρομαι.
Θα πούμε περισσότερα γι’ αυτό εν καιρώ.

Σε άλλα νέα:

HIEROPHANT’S DESCENT “The Apocalypse Of Evil” EP [2014]

Όσο οι ANGSTRIDDEN βρίσκονται σε κατάσταση αναμονής, ο TFZ παρουσιάζει την οπτική του πάνω στο πρώιμο ελληνικό blackmetal, με τρία κομμάτια (κι ένα Intro), των οποίων αυτή η τόσο αγαπημένη, σπηλαιακή mid-tempo ατμόσφαιρα προκαλεί ανατριχίλες.

The old coffin spirit wanders here!

The Abyss Of Eternal Night

ΤΙ ALDRAHN ΠΩΣ ALDRAHN ΓΙΑΤΙ ALDRAHN

Ομιλείς σωστά. :wink: 8)

Tarnkappe-Tussen Hun en de Zon

Old Darkthrone meets Burzum

From the Vastland-Temple of Daevas
Ατμοσφαιρικο αλλα σε μερικες στιγμες αδυναμο. One mans project απο Ιραν.

Φαντάζομαι ότι δεν είναι και πολύ original να ποστάρουμε πράγματα από την Fallen Empire μιας και θα τα ακούσετε οι περισσότεροι έτσι κι αλλιώς, αλλά τα 2 advance τρακς αυτά των αμερικάνων Hæthen (χαχ δε το βγάζει το formatting, είναι Haethen με κολλημένα τα 2 φωνήεντα) σηκώνουν ιδιαίτερη προσοχή, ιδιαίτερα το In the Absence of the Eternal. Ενώ κρατάνε ενορχήστρωση/παραγωγή πολύ απλή (δύο μόνο κιθάρες αριστερά δεξιά, ντραμς σχετικά αμιξάριστα) τα θέματα είναι αρκετά δυνατά για να κρατάνε το ενδιαφέρον.

http://bandcamp.fallenempirerecords.com/album/shaped-by-aeolian-winds

Και τώρα οι εξομολογήσεις ενός (εξίσου δια τρία) άσχετου με τη σκηνή, ηλίθιου αλλά και κοψοφλέβη με Aldrahn.

Βάζω χτες το βράδυ να ακούσω το Deathtrip - πρόταθηκε από ΚρισΠ και Ρέηζορ, καλό θα είναι. Πρώτο κομμάτι, κάπου στη μέση “μαλάκα, πόσο DHG έχουν ακούσει οι τύποι;” Πρώτο κομμάτι στο τέλος, “κάτι δεν έχω καταλάβει σωστά”. Μετά άνοιξα ίντεργουεμπζ και ενημερώθηκα για το ποιος τραγουδάει.

Θα επανέλθω όταν καταπέσει το κουρνιαχτό που σήκωσα μόνος στο δωμάτιο, όταν έχω ολοκληρώσει μια ακρόαση.

Εγω παλι ειδα πως διερρευσε αλλα δεν το χω ακουσει ακομα επειδη ειδα πως το 70-75% του δισκου ειναι ουσιαστικα τα demos που εχουν κυκλοφορησει εδω και ποσο καιρο. Τοση αναμονη για ξαναζεσταμενο φαγητο ρε γαμωτο. Καπου ψιλοξενερωσα.

Ε, είναι 5 κομμάτια από τα demo και 4 νέα αλλά όντως είναι κακή κίνηση, ειδικά από της στιγμή που είχαν βγάλει το 12’’ πέρσι. Απ’ την άλλη δέστο σαν ΕΡ με bonus tracks.

καλύτερα να το έβγαζαν τότε σαν ep,και εγώ ξενέρωσα όταν είδα το tracklist.

Καλά τα λέτε αλλά εγώ αγνοούσα και την ύπαρξη και του project και τώρα πρόβλημα πρόβλημα πρόβλημα

SAOR - AURA

Ατμοσφαιρικό φολκοblack one-man project ενός παλικαριού από τη Σκωτία.
Εξαιρετική δουλειά. Με το The Awakening έχω φάει γερό σκάλωμα.

Ειναι πολυ καλο δισκακι, και τα τυμπανα τα εχει παιξει ο Austin Lunn (Panopticon)