αυτος ειναι και ο μοναδικος τους δισκοτας, 4 κομματακια και 17λεπτα. αρκουν πιστευω.
εντιτ: ξεχασα να θυμισω οτι ο τραγουδιαρης σε σε φασεις , μια μιμειται αλντραν και μια βικοτνικ(οσον αφορα τον φωνητικο τομεα)
μπορει να το κανει αθελα του, αλλα το κανει.
Παιδι σημερα ειδα το θεμα και πορωθηκα αρκετα καθως ειμαι μολις 16 χρονων και απο τα 14 αρχιζα να γουσταρω τρελα το black metal,ετσι ας μου επιτραπει να γραψω και εγω μια καθαρα υποκειμενικη κριτικη στους 10 καλυτερους black metal δισκους που εχω ακουσει μεχρι σημερα.Λοιπον εχουμε και λεμε
10 Immortal-Battles in the North
9 Darkthrone-Under a Funeral Moon
8 Satyricon-Nemesis Divina
7 Dissection-Storm of the Light’s Bane
6 Burzum-Det som engang var
5 Burzum-Filosofem
4 Satyricon-Dark Medieval Times
3 Darkthrone-A Blaze in the Northern Sky
2 Mayhem-De Mysteriis Dom Sathanas
1 Burzum-Hvis lyset tar oss
Παιδια λυπαμαι πολυ παντως γιατι πιστευω παντως οτι τετοιες δισκαρες δεν θα ξαναυγουν ευκολα και το πιο τραγικο ειναι οτι δεν προκειται να ξαναυγουν εστω και λιγο κατωτερες σε ποιοτητα απο τι:roll:ς ιδιες μπαντες που ειναι και συμβολα του black metal.
Και γαμώ τις λίστες indeed αδερφέ. Χαίρομαι που αγαπάς το blackmetal, δικός μας είσαι και εσύ.
Βέβαια, ενώ ασχολείσαι όλο και περισσότερο θα ανακαλύπτεις διάφορα underground διαμαντάκια, όπως αυτά εδώ:
Sacrifice for Satan - Besatt
Black Mass - Besatt.
Εκ Πολωνίας. Τσεκάρε τέ τους και δεν θα χάσετε. Εγγύηση.
Ναι ρε φίλε αυτά είναι…All Hail Burzum πραγματικά…
Και εγώ καινούργιος στην black metal με προσωπικό αγαπημένο Burzum(τα πρώτα τέσσερα έχω ακούσει,όχι τα avantgard).Ύστερα έρχονται οι Ulver(ψάχνω τα album τους για αγορά αλλά δεν τα βρίσκω εδώ στην Ελλάδα και θα αρκεστώ μάλλον στην λύση του Deathster μόνον για το Nattens…thanks Deathster).Μετά έρχεται paunzenfaust από Darkthrone δίχως όμως να έχω ακούσει πολύ πολύ τα A blaze,Under A funerl,Transilvanian…Mayhem γουστάρω απίστευτα με Dead στα φωνητικά(ειδικά στο Freezing moon είναι τρομερός) και για αυτό δεν μπορώ να χωνέψω το Dem Mysteries(2-3 φορές το έχω ακούσει μην νομίζετε).Θεοί επίσης οι Taake…Από εκεί και πέρα έχω ακούσει σκόρπια πράγματα από Emperor,Immortal,Xasthur,Shining,Dissection,Arcturus κ.α. Οι Dissection.Xasthur μου άρεσαν πολύ αλλά δεν βρίσκω και πολύ χρόνο για άκουσματα δυστυχώς…
Αν μπορείτε παίδες προτείνεται κάτι να burzumίζει…
Το αποπανω εγινε πριν κανα 11αρι μηνες.
Nα διορθωσω και να πω οτι το τελευταιο Imp Naz ειναι πολυ καλο!To παρεξηγησα μου φαινεται.
Επισης οι Lurker of Chalice ειναι απιστευτοι και οι Nocternity εχουν γινει απο τις αγαπημενες
μου μπαντες πλεον.
Edit : Και κατι για να γινει κουβεντα.Γιατι οι περισσοτερες NSBM μπαντες βγαζουν κυκλοφοριες
με το κιλο ? Παραδειγματα Graveland,Branikald,Hate Forest και παει λεγοντας…
Σοβαρα ? :lol: #-o
Χτες το πετυχα και ειδα οτι εχει αρκετα ντεμος και αλμπουμ που δεν τα ηξερα εγω τουλαχιστον.
Ονοματα θελω κυριως γιατι για μουσικη αυτια εχουμε και κρινουμε.