Black Metal Albums

Cobalt - Eater Of Birds

avant-garde black metal sta kalytera tou me apsogh paragwgh,ka8ws kai frenhra drums me riffakia pou se merikes periptwseis 8ymizoun Krallice,alla ligotera vareta :stuck_out_tongue:
epishs den leipoun kai ta dark ambient stoixeia pou ekfrazontai mesw twn 3 instrumental kommatiwn Ritual Use of Fire I,II & III…
a3ioshmeiwth einai kai h parousia se 2 kommatia ths Jarboe twn terastiwn Swans…gia tous mh gnwstes,aytoi einai oi Swans:

oi Veil exoun kanei kai ena cover sto Ea,Lord Of The Depths :slight_smile:
opws kai na to kanoume,ta perissotera dsbm diskakia burzumizoun…an kai vgainei perissoterh burzumila,kat’eme,sta Velvet Cacoon alike diskakia…

:roll: http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=350829&postcount=480

Σε εχω προλαβει!Μεγαλειωδες αλμπουμ.Τρομερη ατμοσφαιρα αν και το οτι τραγουδαει η Jarboe
δεν το ειχα ψυλλιαστει.
Συστηνεται ανεπιφυλακτα!

Δισκάρα, το πήραμε αμέσως μόλις βγήκε.
Τι avantgarde ομως ρε; Πριν 3 σελίδες λέγατε για burzum, τώρα οι cobalt, στην συνέχεια θα είναι τίποτα nyktalgia.
Μη λέμε ό,τι θέλουμε ε.

BAN δεν σε πιανω.Oι Cobalt παρεπιπτοντως black metal σκετο ειναι.Απλα εχουν και καποια ιδιαιτερα στοιχεια.

Αυτο ειναι avantagarde :

Fleurety - Min Tid Skal Komme
Τελειοτης κυριοι…

Ο Καναδάς βγάζει συνέχεια μπαντάρες!! Τελευταίοι θεοί οι Weapon. Άκουσα το πρ’οσφατο 7"(Para Bahkti…Salvation)και έπαθα ενα μικρό μπακακάο. Εντός ολίγου θα κυκλοφορήσουν και full-length.

Ψάχνω τα “Within the Flesh of the Satanist” Demo και “Violated Hejab” 7". Όποιος ξέρει πού μπορώ να τα βρώ ή τα έχει και ψήνεται να τα ανταλλάξει, ας μου στείλει ΡΜ :slight_smile:

Deathster τι δεν πιάνεις;
Αναφέρομαι σ’αυτό εδώ:

και στο παραπάνω για cobalt.

mousika,den to xarakthrizeis ka8aro black metal…kai arketa 8a elega ston stixourgiko tomea,diaferei…den 8a elega to idio kai gia to War Metal pou eixan vgalei prohgoumenws…
telospantwn…
gia thn wra,psofhste me WRNLRD :slight_smile:

To καταλαβα τωρα.Ε ενταξει οι ταμπελες ειναι ενα πραγμα που μπερδευει αρκετους και εμενα μαζι.

Καλα ναι.Δεν ειναι τυπικο ΒΜ αλλα κυριως αυτο ειναι.Πολλη κουβεντα για το τιποτα.
Ο δισκος ειναι αριστουργημα και αυτο μετραει.

Tους Fleurety δεν τους έχω ψάξει ακόμα μα ό,τι έχω ακούσει απ’ αυτούς στο παρελθόν τα έσπαγε!

Να τους ακουσεις!Λογικα θα σ’αρεσουν.Αλλη μια μπαντα που δεν ακολουθησε την πεπατημενη.

το εξωφυλλο του Min tid που ποσταρες ντεθστερ, ειναι του βινυλιου;

γιατι εγω εχω αυτο:

np: Nocternity - Harps of The Ancient Temples (album)

της επανέκδοσης είναι αυτό, της προηγούμενης σελίδας είναι το αυθεντικό. πολύ όμορφος προοδευτικός δίσκος, παίζει πολύ τις τελευταίες μέρες.

Ε λογικα πρεπει να ειναι το αρχικοεξωφυλλο αυτο που ποσταρα.
Εσυ εχεις την επανεκδοση της Candlelight με τα 9 τραγουδια υποθετω.

Edit : Το Nocternity που ακους πρεπει να ειναι το λιγοτερο καλο τους
Ep/7ιντσο.Και αυτο το πετυχα καπου και δεν το τσιμπησα.

ναι, μου εχει 3 κομματια μπονους.

κακως δεν το τσιμπησες ;ρ μια χαρα 7ιντσο ειναι.

και επιτελους ακουστε αυτο εδω:

Μελωδικό επικό black απο τους Thyrfing. Στο ύφος των moonsorrow των τελευταίων 2 album. Δλδ, κάργα επικό/παγανιστικό black. Προσωπικά το λάτρεψα το νέο τους δίσκο.

Hels Vite

Δωσε λινκ για να το ακουσουμε ντε!

Οσον αφορα τους Nocternity το αρνητικο ειναι οτι ειναι μικρο και το ενα τραγουδι ουσιαστικα
ειναι διασκευη.4 χρονια χωρις νεο υλικο και μας εδωσαν ενα νεο τραγουδι μονο.
Το ξαναεβαλα χτες παντως και ναι ειναι καλο.Σου ειπα την αρνηση μου.

θα το εχεις το βραδακι και οποιος αλλος θελει.

:stuck_out_tongue:

δεχομαι πιεμζ για το daudur.

σε αλλα νεα, προσφατα ακουσα αυτο:

και ηταν δυνατη εμπειρια ομολογω.