μεγάλης σημασίας ποστ το αποπάνω.
Ban & Ξυλο!
Στειλε ενα απο δω μαστορα!
Οι τυποι αλλοι Industrial-o-φερνουν απο το εξωφυλλο.
Διαβάστε το ριβιού για αυτή τη δισκάρα: Kampfar - Heimgang και κάντε ένα κόπο και ακούστε το. Αξίζει.
κανείς δεν το άκουσε το Konkurs??..(μονάχα μην με ρωτήσετε ποιο είναι αυτό…:roll:)
Έχω ακούσει μέχρι και το Erotik το οποίο δυστυχώς δεν δικαίωσε τις προσδοκίες μου μετά το φανταστικό Pulver. Το ντεμπούτο το χω προτείνει κάπου στο θρεντ με τις δισκάρες παλαιότερα αν θυμάμαι καλά. (http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?p=194246&highlight=lifelover#post194246)
Το καινούριο δεν το χω ακούσει ακόμα, αλλά θα γίνει και αυτό εν καιρό.
Ωραιος!Το εχω αγορασει εδω και κανενα 20ημερο,αν και κατωτερο απο τo Τεραστιο Kvass στεκετε σε πολυ ψηλα επιπεδα!Δυστηχως διαβαζοντας σε web-zines και γενικως στο νετ εχει φαει ακατονοητο κραξιμο…
Shining, 17 Γεναρη. Δε μ ενδιαφερει, αλλα ενημερωτικα.
τι εννοεις; λάηβ ή βγαίνει δίσκος;
Σωστος. :lol: Ε, για λαιβ λεω. Στο νεο Texas. Δεν εκανα τοπικ επειδη δε ξερω ποσους θα ενδιαφερει
εμένα θα με ενδιέφερε αν έρχονταν και κατά 'δω. είναι και δύσκολη και η ημερομηνία. εν τω μεταξύ μόλις είδα ότι έβγαλαν δίσκο μέσα στο 2008, γτφ πότε πρόλαβαν; το άκουσε κανείς;
Kαλή φάση, ψήνομαι αν έχει και καλή τιμή.
Εμένα μου άρεσε ο δίσκος. Όχι τόσο όμως για να πάω και στο λάηβ. Ειδικά με βάση τις βλακείες που έχω ακούσει ότι κάνουν ή λένε.
Gargotheron - Black Metal Supreme
Χαχ!
κάτσε κάτσε…για ποιο άλμπουμ μιλάμε??..το VI / Klagopsalmer??..απ’όσο ξέρω,δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα…κι επίσης,που το είδες αυτό Angmar??..
Here ya are
Υποπτευομαι μηπως τους φερνουν οι τυπαδες απ το Μπαουελ Οβ Νοιζ.
αν γίνει και for sure,δεν το χάνω με τίποτα…τι άλλο θέλω…ένα μήνα πριν πάω φαντάρος
Άντε μπράβο!!Επιτέλους οι Shining στην Ελλάδα!!8)