ο νεος δισκος των alcest ειναι εκει εξω
τρεχατε
Δεν θα ξαναγράψω σεντόνι για το πόσο δισκάρα θεωρώ αυτήν την κυκλοφορία.
Θα πω μόνο πως και μόνο το Lost Carcosa να είχε, θα με ενθουσίαζε υπέρ του δέοντος. Έλα μου όμως που πάει όλος ο δίσκος στο ίδιο επίπεδο… Post black metal σου λέει μετά…
Και Alcest, και Mayhem, και Dawn Ray’d, και αυτό εδώ φυσικά, καλή μέρα για το ιδίωμα σχεδόν σε κάθε υποϊδίωμα…
Το BM μονοπωλεί τα ακούσματα μου το 2019 και μάλλον θα μονοπωλήσει και τη λίστα μου με τα καλύτερα του έτους. Mayhem, The Great Old Ones και Alcest σίγουρα, αλλά μου είχε διαφύγει εντελώς το Dawn Ray’d. Το The Unlawful Assembly είναι για μένα από τους κορυφαίους δίσκους της δεκαετίας που διανύουμε.
Τώρα να κάνω παράπονο αφού τους πήραμε πριν λίγες μέρες εκτενέστατη συνέντευξη για την νέα δισκάρα τους; χαχα πλάκα κάνω προφανώς, αλλά ρίξε μια ματιά αν θες!
Ο νέος δίσκος είναι πιο ωμός από τον προηγούμενο πάντως, κάτι που εμένα με χαροποίησε, τους δίνει πιο προσωπικό στυλ.
Moυ άνοιξες την όρεξη τώρα, bandcamp, συνέντευξη και το απόγευμα μου έκλεισε.
Τι εννοείς ότι δε βάζεις το παρακάτω στα καλύτερα του έτους;
(Κάνω, βέβαια, spoiler alert για τη λίστα μου και χάνω πόντους αλλά δε γίνεται να σου έχει ξεφύγει αυτός ο δίσκος αν ακούς BM).
Ανέφερα μόνο τα ονόματα στο ποστ του Αποστόλη, εσύ πάλι προδόθηκες! Νομίζω στο φετινό τοπ-10 μου αυτή τη στιγμή τα 5-6 είναι ΒΜ (σε όλες του τις εκφάνσεις).
σημερινό άκουσμα
Εγώ πάλι περιμένω τις δικές σας, ώστε να φύγει το πρώτο τρίμηνο του 2020 ακούγοντας ότι μου διέφυγε από το '19
Και εγώ περιμένω την λίστα μου Πέρα από την πλάκα, αν χαζεύεις καθόλου τις κριτικές στην αρχική μας θα έχεις μια ιδέα πάνω κάτω! Με κόβω να είμαι κάτι ανάμεσα σε φουλ προβλέψιμος και χαοτικός.
Ον τόπικ τώρα, αυτό το πήρατε χαμπάρι;
Επίσης, να πω την αμαρτία μου, δεν ξετρελάθηκα τόσο με το Alcest, πολύ καλό ήταν δεν λέω, σε σημεία εξαιρετικό, αλλά τα έχω ξαναακούσει αυτά από αυτούς
Με χρονιές δεν τα πάω καλά γιατί παίρνω κ πολλές επανακυκλοφορίες αλλά το παρακάτω είναι συγκλονιστικός δίσκος…
Υ.Γ κάποια στιγμή θα καταφέρω να ανεβάσω κ φωτό…
Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα και εγώ.