Θα τσεκαρω και το πρωτο αλμπουμ απο αυτους γιατι το videoclip μου τραβηξε το ενδιαφερον
Ωρε σημερα η επισημη κυκλοφορια του δισκου
Καλα που μου το θυμισες
Τα λογια ειναι περιττα… δεν περιγραφω τπτ… Επος… ΣΚΕΤΟ ΕΠΟΣ ΛΕΜΕ!
Αντιστεκόμαστε στο καλοκαίρι που ήρθε
2 τραγούδια είναι. 2 και καλά
Συνεχίζουμε να αντιστεκόμαστε στις ζιέστες
Πριν δυο χρόνια, είχαν βγάλει ένα κατά την γνώμη μου πολύ εντυπωσιακό ντεμπούτο, τώρα πάνε για το 2/2, μην πω και με υψηλότερες βλέψεις:
Δισκαρα
Το προηγούμενο δε με είχε πιάσει καθόλου αλλά αυτό μου άρεσε αρκετά
Αν μπορώ να βρώ ένα χοντρό αρνητικό στο “Unsettling Whispers”, ήταν πως ενώ συνολικά κάθε ακρόαση μου έβγαζε ένα αξιοσημείωτο για μένα βάθος, δεν μου έμεναν μεμονωμένα τα τραγούδια.
Εδώ, μπορώ να πω πως το διορθώνει σε μεγάλο βαθμό η μπάντα. Κοινώς, ενθουσιάστηκα αλλά έχουμε ακόμα.
Νέο Armagedda εκεί έξω. Μετά από 16 χρόνια.
Quebec ftw
Δείγμα από το καινούργιο άλμπουμ των Imperial Triumphant
Κάπου είχα πετύχει ένα σχόλιο για τον ήχο τους που έγραφε μόνο αυτό: Gorguts, Deathspell Omega, Ved Buens Ende, Portal, Shining (Norway). Ένα δίκιο το έχει.
Πάντως δείχνουν να έχουν αυτό το κάτι αλλά και κάτι δεν…αυτό ακριβώς, τίποτε άλλο
Εμένα το συγκεκριμένο track Imperial Triumphant μου άρεσε πάρα πολύ. Κατανοώ ότι ο ήχος τους φαινεται να καθαρίζει και να μαλακωνει, κάποιοι φίλοι τους θα ξενερώσουν, εμένα όμως με γοητεύει η “αλλαγή” αυτή. Για να δούμε…
Black, rock n roll, λιγο post, λίγη ψυχεδέλεια…
Περισσότερο avant garde παρά ατόφιο black metal, παρόλα αυτά το αφήνω εδώ.
Σουηδοί, δεύτερο άλμπουμ, κυκλοφορεί στις 19-6 από Prophecy. Θα έρθει και review.
Depths Above - Ex Nihilo (2018)
Εξαιρετικό ατμοσφαιρικό black/death, επική ατμόσφαιρα με πολύ ιδιαίτερο ύφος