Black Metal Albums

Το κοντέρ γράφει 2 στα 2 από τώρα. Έλα ρε ΜΠΑ ΝΤΑ ΡΑ!

2 Likes

Έχει 2-3 συνθέσεις που μπορούν να γίνουν κλασικές για αυτό που ορίζουμε ως ελληνικό μπλακ.

2 Likes

Άνοιξε μας την όρεξη κι άλλο, μπορείς :smile:

Να πω εδώ πως το Sacrilegious Testament είναι ούτως ή άλλως ένα από τα αγαπημένα μου άλμπουμ της περασμένης δεκαετίας. Ανεξαρτήτως ιδιώματος.

4 Likes

Δε λέω άλλα :upside_down_face:
Μάλλον βρήκες ένα αγαπημένο της τρέχουσας δεκαετίας, με την ελπίδα να μην ξεχαστεί από τον όγκο των κυκλοφοριών που θα ακολουθήσουν για 9 ακόμα χρόνια. Καμιά φορά συμβαίνει αυτό, οπότε όταν το ακούσεις, σημείωσέ το με BOLD

3 Likes

To νέο Katavasia για μένα ηχεί ως ο άξιος διάδοχος του Patriarchs Of Evil των Varathron με τις πρώτες αναγνωριστικές (και ενθουσιώδεις) ακροάσεις.

Πολύ ικανοποιητικό που το project δεν έμεινε σε ένα δίσκο και συνέχισε.

Σε άλλα νέα, video για το καλύτερο τραγούδι του δίσκου από Imperial Triumphant:

Επίσης, έρχεται νέος δίσκος (και απαράδεκτο videoclip) από αγαπημένους black/death κάφρους Necrophobic:

Τέλος, αυτό:

4 Likes

Πολύ “τυρίλα” το Necrophobic…

2 Likes

Ισχύει, αλλά μετά το απρόσμενα εξαιρετικό (για μένα πάντα) “Mark of The Necrogram” το περιμένω πως και πως.

Η αλήθεια όμως είναι πως θεωρώ τους Necrophobic τρομερά υποτιμημένη μπάντα και με φοβερή συνολική δισκογραφία.

Ελπίζω η σχετική επιτυχία του “Necrogram” να μην τους πλαστικοποιήσει. Με τέτοιο βίντεο πάντως θορυβήθηκα!

1 Like

Κάτι μου λέει ότι πάμε για χιτακια σε στυλ Tsar bomba να γουστάρουν οι Γερμαναράδες, ενώ την έχουν δει πολύ σφιχτές και γενικά δίνουν πολύ σημασία στο image τους ( ο τραγουδίαρης στάνταρ κάνει botox)

Αnyway το Mark of the Negrogram καλό ήταν πάντως…και το Tsar bomba είναι εθιστικότατο ;p

2 Likes

Post/black μου ακούγεται, οπότε

2 Likes

Φανταστικά σκοτεινό

2 Likes

Από Γερμανία, θυμίζει Ultha και αυτό είναι καλό.

2 Likes
2 Likes

Ζητώ συγγνώμη για το μέσο που βάζω , αλλά για το χιουμοριστικό του πράγματος

Ωραίους δίσκους προτείνουν πάντως αν και ουδέποτε ήμουν του μπλακ

2 Likes

φέρνει λίγο σε king of a stellar war/non serviam
1 Like

3 Likes

Βρε τη Βενεζουέλα, φοβερή ατμόσφαιρα

2 Likes

Από Χιλή δραστηριοποιούνται πλέον και το αναφέρω γιατί κατά την γνώμη μου η Χιλή έχει την καλύτερη σκηνή στο ακραίο και όχι μόνο, metal από όλες τις χώρες της λατινικής Αμερικής.
Μικρή σημασία έχει πάντως αυτό γιατί ο ήχος τους είναι καθαρά ευρωπαϊκός…αν μου έλεγαν πχ πως είναι από Ισλανδία θα το πίστευα άνετα.
Τσέκαρε και το ντεμπούτο τους αν σε ψήνουν γιατί αξίζει.

2 Likes

Δείγμα από το νέο άλμπουμ των “Americana” Wayfarer

Σε άλλα νέα κυκλοφόρησαν και νέο δίσκο οι Krallice

4 Likes

Δυστυχώς το krallice δε με έπιασε αν και την αγαπάω τη μπάντα. Σε άλλα νέα πάλι από το αμέρικα μάλλον ότι καλύτερο κυκλοφόρησε φέτος μέχρι τώρα στο είδος

4 Likes
3 Likes