Black Metal Albums

Έχει πέσει pre order για το αποπανω. Για να δούμε

1 Like

Διαφορετικό από τα προηγούμενα, μου άρεσαν και τα 2 τραγούδια. Σαν να πάνε να κάνουνε άνοιγμα σε ευρύ μεταλλικό ακροατήριο

1 Like

Το devoid of light ήταν αριστούργημα, το cult of a dying sun με απογοήτευσε λιγο που το πήγαν λιγο προς ενισφερουμικες* ντεθοτραλαλα φολκιλες. Για να δούμε και το τρίτο (το μακρύτερο σε διάρκεια ίσως?)

*Προς τους φανς: σορυ, γούστα είναι αυτα, δεν μου αρέσουν καθόλου όμως και έχω δώσει ευκαιρίες

Και πάνω που λέγαμε ότι οι Triptykon έχουν καπαρωμένη την κορυφή για φέτος (άντε με contenders τους Pain of Salvation), βγαίνει αυτό πριν ένα μήνα (απορώ που δεν το πόσταρε κανένας) κι απλά συνθλίβει προσδοκίες 20 χρόνων.

Winter is coming…

4 Likes

Πολύ δυνατό άλμπουμ αλλά να σου πω την αλήθεια, δεν κατάλαβα γιατί τόσο hype.

Έκανα μια γύρα κι όντως φαίνεται να έχει hype, κάτι που αγνοούσα. Προσωπικά τον Tobias τον έμαθα από το γνωστό blog του Plunderer.

2 Likes

Ίσως γιατί το παρουσίασε (έχοντας τους λόγους του υποθέτω), ως το πρώτο του full length LP, κάτι που κανείς από οσους ακολουθούσαν το project νομίζω δεν θα περίμενε να γίνει. Οποτε, δημιουργείται μια προδιάθεση πριν καν ακουστεί.

Προσωπικά, αν και δεν είμαι του στυλ της μπάντας αν και την παρακολουθώ, μου άρεσε, αλλά νομίζω απευθύνεται περισσότερο σε λάτρεις του ύφους.

Σε άλλα νέα, δεύτερος δίσκος από τους (τον) Over The Voids… (project του The Fall, Medico Peste μεταξύ άλλων, live member των Mgla) με τα φωνητικά να αναλαμβάνει ο Petterson (Armagedda). Η Nordvis φέτος είναι φωτιά.

2 Likes

Μέ ένα πρόχειρο ψάξιμο δεν βρήκα αναφορά για το παρακάτω άλμπουμ.

Δεν ταιριάζει απόλυτα εδώ, νομίζω όμως θα εκτιμιθεί περισσότερο από τους θαμώνες του θρεντ.

Ο λόγος για τον M.S.W και το άλμπουμ του με τίτλο Obliviosus

Θα ακούσετε Blackened Doom, αιθέρια γυναικεία φωνητικά (με πολύ ιδιαίτερο τρόπο), βιολί, ποστ μέταλ ξεσπάσματα και άμπιεντ (π.χ το δεύτερο κομμάτι του δίσκου είναι instrumental-ambient με πιάνο).

Η παραπάνω περιγραφή είναι λίγο κοινότυπη και δεν ιντριγκάρει. Πατήστε play και θα δείτε ότι είναι πολύ ιδιαίτερο άλμπουμ, όπως είναι ιδιαίτερος και ο λόγος δημιουργίας του.

“This album is dedicated to my brother R.A.W. and his struggle with addiction and how it has affected the rest of our family for over a decade now. The struggle is never ending,”

edit φλασια. Έχω την εντύπωση ότι ο @Aldebaran το είχε αναφέρει κάπου, το search όμως δεν μου έβγαλε αποτελέσματα.

2 Likes

@Kostas_L δεν θυμάμαι να το έχω αναφέρει αυτό - ή τα έχω εντελώς χαμένα!
Θα το τσεκάρω πάντως.

Αναφέρθηκαν κάποια άλλη στιγμή οι Γάλλοι Vous Autres. Ακούγοντας το promo, η πρώτη μου εντύπωση είναι ότι πρόκειται για θαυμάσιο post/black, από τα πιο δυνατά που άκουσα φέτος. Ο δίσκος βγαίνει στις 25/9.

Ορίστε ένα δείγμα:

3 Likes

Όπως έγραψα, έιχα την εντύπωση ότι αναφέρθηκε και μάλιστα από εσένα…εγώ τα έχω χαμένα! :grinning:

1 Like

Λογικά, αυτός το έστειλε σε κοινό που δε θα το έβλεπε και με τον κόσμο που έχει είναι σχετικά εύκολο να δημιουργήσει hype. Το video έχει σχεδον 81.000 προβολές.

218 votes είναι μεγάλο νούμερο για project σαν τους Paysage και 15η θέση σε τέτοιο site είναι υπερβολή για το ύφος τους.

6 Likes

Καλως ηρθες και παλι
Χρονια και ζαμανια

1 Like
2 Likes

2ος δίσκος από τους Κορίνθιους

1 Like

Ρε μάγκες παίζει να έχει κανένας Mp3 το δίσκο των Ψ.Χ. ? Θα κάνω ότι μου ζητήσει για να μου το στείλει. Όσο και να έψαξα δεν βρήκα κάτι για κατέβασμα. Κάπου το είχα παλιά αλλά δε μπορώ να το βρω με τπτ. Όποιος κάνει την καλή ας στείλει πμ
Thanks

Αναμένουμε απ την μπαντάρα!!!

Our new album is called “MÆRE”.

Tracklist:

1. I, Pallbearer
  2. Sing For The Damage We’ve Done (feat. Neige)
  3. Us Against December Skies
  4. I’m All About The Dusk
  5. Three Empty Words
  6. Once Upon A Winter
  7. And Oceans Between Us
  8. Silver Needle // Golden Dawn (feat. Voice of Gaerea)
  9. Time Is A Ghost
  10. Song To Say Goodbye (Placebo Cover)

Release:
29.1.2021 Worldwide
19.2.2021 North America (physical only)

3 Likes

2 Likes

:open_mouth:

edit: Πρότζεκτ από τον Markus Stock Schwadorf (Empyrium, Vision Bleak και παραγωγός) Sun Of The Sleepless

Bergtatt-ίζει…

2 Likes

Στα φωνητικά ο Proscriptor
1 Like