Λουκούμι μου φάνηκε. Αυτά έρχονται σε καμιά Ελλάδα;
Για Ελλάδα δεν γνωρίζω, γενικότερα όμως και προς το παρόν τα pre-orders είναι αποκλειστικά από το ηλεκτρονικό κατάστημα του περιοδικού Decibel. Η τιμή του είναι στα 34,95 δολάρια, είναι και περιορισμένο στα 2000 αντίτυπα.
Δείγμα από το νέο άλμπουμ των Liturgy (20 Νοεμβρίου)
Πολύ δύσκολο άκουσμα…μοναδικός/η πάντως.
ξερετε κανενα black metal συγκροτημα που να εχει χρωμα στο logo τους;
οι Party Cannon δεν πιανονται. Ειναι brutal death metal.
θενκς! Οσο περισσοτερα χρωματα τοσο το καλυτερο
Εμένα αυτά εδώ μου ήρθαν στο μυαλό:
Το κόκκινο όντως παίζει πάντως στο ΒΜ, τα υπόλοιπα χρώματα λίγο πιο σπάνια.
Δες και Limbonic Art, αλλάζουν οι χρωματισμοί του logo από δίσκο σε δίσκο, έχουν και μωβ, έχουν και λευκό, έχουν και κόκκινο.
To Live in Leipzig πάντα το αμελώ, γιατί το έμαθα με το “Darkthrone” εξώφυλλο που έχει το κλασσικό λευκό λογότυπο.
'Ερχεται νέο άλμπουμ από τους Urfaust τον Νοέμβριο, που θα συνοδεύεται με ένα Premium Gin (για πιο μερακλίδικες καταστάσεις )
Geist ist Teufel, Teufel ist Geist?
Urfaust’s new offering under the spell ‘Teufelsgeist’ is an impressive diptych of music (the devil) and spirit (geist).
Urfaust has orchestrated an album that represents the stages of intoxication. It starts with an almost euphoric state but slowly devolves in a downward spiralling delirium. Ambient in it’s nature, but still filled with the pounding drums, guitars and unique vocals that are trademark Urfaust. A vessel to board to float to intoxication island. The perfect soundtrack that will hold the ritual drinker in it’s grip for 34 minutes.
To accompany this musical journey there is a special bottle involved. Teufelsgeist. A geist is a spirit and in this case, that spirit is also a premium distilled small batch gin that has been carefully tuned in all it’s exquisite finesse with Hoos London Gin and VRDRBR.
Recorded as always by Urfaust and Deportator in De Bunker. Artwork by Karmazid. Comes in vinyl, cd and tape.
Best enjoyed in solitude in the dark with Teufelsgeist gin or any other spirit of personal preference. For fans of Urfaust and premium gin!
This will be released in November van records
Νέο Sorcier des Glaces.
Δεν αλλάζει η συνταγή, αλλά σταθερά πιστό στις “γραμμές” του.
Έχει και ιδιαίτερη διασκευή μέσα…
Μιας και ανέβηκε η κριτική στην κεντρική, να πω πως κατά τη γνώμη μου οι Skáphe κυκλοφόρησαν έναν από τους δίσκους της χρονιάς, και όσοι αρέσκεστε σε πιο δυσαρμονικά πράγματα, θεωρώ πως πρέπει να ακούσετε οπωσδήποτε:
Επίσης τώρα που πήρα φόρα, να πω πως οι αγαπημένοι Ancst έβγαλαν νέο δίσκο πριν εβδομάδες και μάλλον για μένα είναι ο καλύτερός τους (review εδώ για όσους ενδιαφέρεστε):
Στα εξηγώ εντός της παρουσίασης για το όνομα πάντως, δεν μασάω
Τέλειο ήταν το κείμενο, είπα να υπερθεματίσω πάνω στην εξαιρετική σου μεταφορά.
Stop it you!
Το εκτιμώ όμως όπως και να 'χει και ευχαριστώ
Ζημιά μας έκανες, τελειώματα του έτους και νομίζαμε ότι έχει κλείσει η λίστα για τα καλύτερα του 2020 Λέω να τσιμπήσω το βινυλιάκι, ελπίζω σε αντίστοιχα εντυπωσιακό artwork κι εντός.
Τους Ancst για κάποιο λόγο είχα ξεχάσει να τους ακούσω ενώ ήταν στη λίστα μου. Πολύ ωραίο το άλμπουμ, αρκετά fun to listen και για κάποιο λόγο μου θύμισε ηχητικά αυτήν εδώ την πρόωρα διαλυμένη μπάντα.
Εμμ, για αυτό είμαστε εμείς εδώ για τις ωραίες τις ανατροπές στο 90’
Μπήκα σε ευχάριστη περιπέτεια για να αποκτήσω το CD και δεν θέλω να σε απογοητεύσω. Ούτε καν στίχοι!
Βέβαια δεν ξέρω η βινυλιακή έκδοση τι λέει.
Όπως και να έχει από τα καλύτερα πράγματα που άκουσα φέτος στο black metal, αν και θα έχω πολωμένη λίστα ως προς αυτό (περίμενε και θα δεις), ωραίος πονοκέφαλος.
Αυτά, καλό είναι να μην ξεχνιούνται, οπότε θα επαναλάβω, πως για αυτό είμαστε (ή προσπαθούμε τουλάχιστον) εμείς εδώ χαχα!
Ο δίσκος έχει τρομερή ροή πάντως, και έχουν πάλι εξαιρετικούς στίχους για μένα.
Περίεργος συνειρμός αυτός που έκανες, αλλά το ακούω.