Καλησπερίζω τις Μαύρες Λεγεώνες του φόρουμ.
Δεν είναι κυκλοφορία, αλλά οπουδήποτε αλλού θα χανόταν, νομίζω. Αξίζει ένα πέρασμα.
Καλησπερίζω τις Μαύρες Λεγεώνες του φόρουμ.
Δεν είναι κυκλοφορία, αλλά οπουδήποτε αλλού θα χανόταν, νομίζω. Αξίζει ένα πέρασμα.
Δάκρυσα λίγο
Μάλλον πρόκειται για ντεμπούτο, καθώς δεν υπάρχουν πληροφορίες περί προέλευσης και line up. Υπάρχουν αναφορές σε Silmarillion και ειδικότερα στον Melkor και την Ungoliant, το όνομά τους σε συνδυασμό με αυτά και με τη μορφή στο εξώφυλλο, παραπέμπει σε Nazgul.
Αναπάντεχη επιστροφή για τους Νορβηγούς. Πέμπτο άλμπουμ, εγω παντως πέρα από το πρώτο, πολυ όμορφο, άλμπουμ τους δεν εχω ασχοληθεί με την μπάντα. Ωραίο εξώφυλλο.
Μύστες ακούστε το οπωσδήποτε καιαν βρείτε καμιά πληροφορία ρίξτε και σε μας τους χωρίς σόσιαλ
Sakis Tolis vibes
πριν το εγκεφαλικό
Ωραία συνέντευξη, ξεκινάει στο 1:02:40, παραλίγο θα το έκλεινα όταν έπεσα τυχαία στις μπούρδες του παραγωγού νωρίτερα για φακέλωμα και βούρκο με τις νέες ταυτότητες και “γρηγορείτε” και [/ξερνάω] αλλά οκ. Δισκάρα, δεν ξέρω αν το ξαναείπα.
Παρέλαβα εγώ ε
Ναι και σε μένα ήρθε την προηγούμενη εβδομάδα, είπα να μη σπαμμάρω συνέχεια - (μπλουζάρα ε, δεν το ξαναείπα)
Έπειτα από το advance single το καλοκαίρι που είχα βάλει σε παραδίπλα νήμα, η μπαντάρα Bull Of Apis Bull Of Bronze ανακοίνωσε σήμερα (επιτέλους) το δεύτερο δίσκο της, “The Fractal Ouroboros” στις 21 Δεκέμβρη:
Το εξώφυλλο χρονιάς, από τον συνήθη ύποπτο, Alex CF.
Έρχεται μεγάλος δίσκος. Από όλες τις απόψεις.
Τσεκάρετε το νέο single των Ιρλανδών Horrenda:
Έχω την αίσθηση πως έχουμε να κάνουμε με καλή και φιλόδοξη μπάντα, για να δούμε.
Όποιος θέλει νέο varathron σε οποιαδήποτε φυσική μορφή ας ενημερώσει. Καλύτερα να τα πάρουμε χέρι με χέρι με τη μπάντα