Black Metal Albums

Παρουσιάζει εξαιρετικο ενδιαφέρον η αλλαγή μουσικής προσεγγισης που ακολουθούν εδώ.

Συνεχείς αλλαγές δυναμικών, υποβλητικη ατμόσφαιρα κ dissonant ηχοτοπια εναλλάσσοντΝΟΤ😛- υπέροχα κ αντιστοιχα αρκουδέικο με το συνολο της δισκογραφιας τους

4 Likes

Το προηγούμενο ήταν λίγο σουπιτσα πάντως, οψομεθα cautiously.

Καλά, και το πρώτο μόνο (άντε και το τρίτο) αρκετό θα ήταν.

Αλλά είμαι οπαδός-χούλιγκαν οπότε όλα καλά.

1 Like

Δεν νομίζω να έχουν και άλλη κατηγορία :stuck_out_tongue:

1 Like

Αν έπρεπε να κρατήσουμε οπωσδήποτε μια μονο απο τις 852 ιδιες αλμπουμαρες τους, νομίζω πως Ξεκαθαρα αυτο ειναι το τρίτο (χμ, ισως κ το δευτεροδενξερωολα)

Ε Οχι κ σουπιτσα - έστω πηχτος καταμαυρος Ζωμός :stuck_out_tongue:

(εδώ που τα λεμε, κ μένα το λιγότερο ακουσμενο μου άλμπουμ τους ήταν το προηγουμενο, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν αυτό είναι θέμα του άλμπουμ ή καθαρά θέμα timing)

Όπως κ να χει, σουπα Revenge>90% της οποιασδήποτε μουσικής γκουρμεδιας εκεί έξω🙃

Γω είμαι νεοπας, 4ο-5ο προτιμώ.

Δεν τσιμπαμε.

Κ πολυ καλα κανεις.
Ωστόσο, μιλω τη γλώσσα της αλήθειας

Επιτέλους.

4 Likes

Και εγώ ήθελα να το ποσταρω αυτό. Μου αρέσει αρκετά.

Βέβαια με μέλη των Celestial Bloodshed είμαι biased οπότε ναι.

Νάχασ-το δηλαδή.

5 Likes

Δλδ?

Πως μου αρέσουν τα περισσότερα project τους αρκετά, καθώς και η ειδικά το “Ω” των CB πάρα πολύ καλέ !

1 Like

Ό,τι καλύτερο άκουσα μέχρι τώρα στον ευρύτερο ήχο για εφέτο.

Όχι, δεν έγραψα λάθος το όνομα :point_up:

Έχει και σωστή διάρκεια, κατεβαίνει εύκολα, ειδικά αν σου αρέσουν τα δομικά του συστατικά. Καλή μπαλίτσα οι Κροάτες.

5 Likes

Μια με τους doedgfmgjdhdbdbjggard, μια με δαύτους, μας έχεις καταστρέψει εμάς που έχουμε ocd.

Πολυ καλό άλμπουμ.

5 Likes

Από Wolves Of Hades (Dodsrit κλπ) έρχεται τον απρίλιο ΜΕΓΑΛΟ black metal punk μπιλμπάο με νέο δίσκο Final Dose: