Παρουσιάζει εξαιρετικο ενδιαφέρον η αλλαγή μουσικής προσεγγισης που ακολουθούν εδώ.
Συνεχείς αλλαγές δυναμικών, υποβλητικη ατμόσφαιρα κ dissonant ηχοτοπια εναλλάσσοντΝΟΤ😛- υπέροχα κ αντιστοιχα αρκουδέικο με το συνολο της δισκογραφιας τους
Παρουσιάζει εξαιρετικο ενδιαφέρον η αλλαγή μουσικής προσεγγισης που ακολουθούν εδώ.
Συνεχείς αλλαγές δυναμικών, υποβλητικη ατμόσφαιρα κ dissonant ηχοτοπια εναλλάσσοντΝΟΤ😛- υπέροχα κ αντιστοιχα αρκουδέικο με το συνολο της δισκογραφιας τους
Το προηγούμενο ήταν λίγο σουπιτσα πάντως, οψομεθα cautiously.
Καλά, και το πρώτο μόνο (άντε και το τρίτο) αρκετό θα ήταν.
Αλλά είμαι οπαδός-χούλιγκαν οπότε όλα καλά.
Δεν νομίζω να έχουν και άλλη κατηγορία
Αν έπρεπε να κρατήσουμε οπωσδήποτε μια μονο απο τις 852 ιδιες αλμπουμαρες τους, νομίζω πως Ξεκαθαρα αυτο ειναι το τρίτο (χμ, ισως κ το δευτεροδενξερωολα)
Ε Οχι κ σουπιτσα - έστω πηχτος καταμαυρος Ζωμός
(εδώ που τα λεμε, κ μένα το λιγότερο ακουσμενο μου άλμπουμ τους ήταν το προηγουμενο, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν αυτό είναι θέμα του άλμπουμ ή καθαρά θέμα timing)
Όπως κ να χει, σουπα Revenge>90% της οποιασδήποτε μουσικής γκουρμεδιας εκεί έξω🙃
Γω είμαι νεοπας, 4ο-5ο προτιμώ.
Δεν τσιμπαμε.
Κ πολυ καλα κανεις.
Ωστόσο, μιλω τη γλώσσα της αλήθειας
Και εγώ ήθελα να το ποσταρω αυτό. Μου αρέσει αρκετά.
Βέβαια με μέλη των Celestial Bloodshed είμαι biased οπότε ναι.
Νάχασ-το δηλαδή.
Δλδ?
Πως μου αρέσουν τα περισσότερα project τους αρκετά, καθώς και η ειδικά το “Ω” των CB πάρα πολύ καλέ !
Ό,τι καλύτερο άκουσα μέχρι τώρα στον ευρύτερο ήχο για εφέτο.
Όχι, δεν έγραψα λάθος το όνομα
Έχει και σωστή διάρκεια, κατεβαίνει εύκολα, ειδικά αν σου αρέσουν τα δομικά του συστατικά. Καλή μπαλίτσα οι Κροάτες.
Μια με τους doedgfmgjdhdbdbjggard, μια με δαύτους, μας έχεις καταστρέψει εμάς που έχουμε ocd.
Πολυ καλό άλμπουμ.