Black Metal Albums

εχεις τα δικια σου, ειμαι εδω για ξεδιαντροπο σελφπρομο

6 Likes

Χαχα στο φορουμ μονο εψαξα. Καλα τα χεις γραψει. Επεσα μεσα

1 Like

War/black metal demo από τους Terrorshroud, με συμμετοχή από μέλη των Thlipsis (ή τουλάχιστον με ένα μέλος των Thlipsis, τον N.D. που είναι και στους Isolert, δεν έβγαλα και πολύ άκρη). Φασαριόζικο και πνιγηρό, ό,τι πρέπει.

6 Likes

Πλυ καλό, ειδικά το Ignite the Flames of Annihilation είναι τέρμα γαμηστερό.

1 Like

ASTRAL LORE “To Summon the Powers of Bare Earth”

Χωρίς σε καμία περίπτωση να δηλώνω συγκλονισμένος, το δεύτερο εκ των δύο 13λεπτων κομματιών αυτού εδώ του ΕΡ έχει έναν catchy, μπαθορικο, εμβατηριακό ρυθμό που αναποφεύκτα δε μου περνάει αδιάφορος.

SANCTVS “De l’Abîme au Plérôme”

Γαλλόφωνου Καναδά το ανάγνωσμα, συγκεκριμένα solo project ενός εκ των δύο GEVURAH (δεν τρελαίνομαι προσωπικά, αντικειμενικά αξιόλογη περίπτωση πάντως).

Εδώ (μτφ τίτλου “Απ’ την Άβυσσο έως το Πλήρωμα”) έχουμε κάτι που σπανίζει πλέον, δηλ πειστικό orthodox που παλινδρομεί ανάμεσα στο καταιγιστικό και στο μάταιο/εσχατολογικό (κατά κάποιον τρόπο πιο ατμοσφαιρικό δηλάδή) και προς το παρόν κερδίζει την προτίμησή μου όσον αφορά φετινές blackmetal κυκλοφορίες.

3 Likes

Πείτε λίγο αξιόλογα γκρουπάκια από το ρόστερ της Φλόγα Records να τσιμπήσω τώρα, που έχει έκπτωση…

απο τα σχετικά πρόσφατα για CD
NO HAND PATH - ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗΣ
THYRATHEN - LAKONIC
THLIPSIS - DAWN OF DEFIANCE
DRAKON HO MEGAS - ΕΛΕΥΣΙΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

1 Like

Ευχαριστώ, αν και θα προτιμούσα βινύλιο…

1 Like

Sorry δυστυχως εμαι του cd. Αν δεν κανω λαθος τα παραπανω τα βγαζουν και σε βινυλιο. Αγοράζω τακτικά απο floga. Κάποτε ειχαν 30% στις floga releases και στα υπολοιπα 20%. Νομίζω το έχουν σταματησει αυτο, και ειναι 20% σε όλά,

To Dawn Of Defiance των Thlipsis με 14,40 το τσιμπάς όπως είσαι

2 Likes

Τελικά δεν πήρα τίποτα :yum:
Ωστόσο, από τα γκρουπ της Φλόγας που άκουσα τελευταία, ξεχώρισα τους Thyrathen και το Lakonic

Αναρχία στις εκπτώσεις… :stuck_out_tongue:

2 Likes

2 νέα κομμάτια από το επερχόμενο άλμπουμ των Reverorum Ib Malacht, εξαιρετικό drumming και ατμόσφαιρα De Mysteriis…

3 Likes

Αν η απάντηση στο “Πόσο Sarcofago θέλετε?” είναι “ΝΑΙ”, τότε ο Juan Carlos Deus (Proclamation, εκ των ιδρυτών Teitanblood κτλ κτλ) είναι εδώ για εσάς.

Φανταστικό σφηνάκι-tribute σε άλλες εποχές. Ακούγεται όπως πρέπει, αρχαίο, ακραίο και βάρβαρο.

4 Likes

4ωρή (!) συζήτηση γύρω από το 1995 από τον εκλεκτό πρώην συμφορουμίτη Plunderer και τους Γιοβανίτη, Αγόρο, Σκούρα.

3 Likes

Μόνον εγώ βρίσκω τον νέο δίσκο Yoth Iria κατώτερο των δύο προηγούμενων;

1 Like

Είδα ότι θα παίξουν στο Mammoth, έβαλα να ακούσω το πρόσφατο EP τους και σπέρνει. Με μέλη που παίζουν και σε Triumpher και Kawir, νιώθεις μια ασφάλεια. Βάλε και το παγωμένο αεράκι του Άσκιου που είμαι σχετικά βέβαιος ότι δεσπόζει στο εξώφυλλο κι έχουμε ένα σκάρτο 20λεπτο ατμοσφαιρικού black γεμάτο υποσχέσεις για το μέλλον.

2 Likes

Μπορεί να τρέχει το '26, ωστόσο ας μιλήσουμε λίγο για περσινά μεν, όχι ξινά δε (πικρόχολα και δηλητηριώδη ίσως) σταφύλια.

Οι MATRU ZEBU ανήκουν στο κομμάτι εκείνο της φινλαδικής σκηνής που αγκαλιάζει τόσο το second wave riffing (σχεδόν αποκλειστικά σε mid tempo ταχύτητες), όσο και τις σπηλαιακές/μπουντρουμιακές ατμόσφαιρες που εκφράζονται μέσω των synth layers, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να έχει μέσα του και την απειλή και το δραματικό/θρηνητικό (σε καμία περίπτωση πομπώδες) στοιχείο.

Μάλλον από τις καλύτερες περσινές κυκλοφορίες στον χώρο, κι ας φαίνεται επιφενειακά ότι δεν κομίζει οτιδήποτε νέο στο είδος.

1 Like