Οι Black Lotus, όντως πολύ καλοί.
Αυτοι οι Emperor μου εχουν σπασει τα νευρα.Αρχικα θα κανανε ενα λαηβ.
Μετα κανανε τουρ.Σειρα εχει το DVD.Ε θα βγαλουν και αλμπουμ στο μελλον.
Μην ειναι σαν τον Προμηθεα ομως γιατι θα πεσει γιαουρτωμα.
Παντως το Prometheus δεν ηταν κακο album…
Ιn the wordless chamber,Eruption,Grey,Thorns On My Grave…κομματαρες.
απλα ειχε πολυ περισσοτερα να πει στους οπαδους των Ζyklon και Μyrkskog παρα στους οπαδους του Anthems.
Αγαπώ
Σωστος ο καπταιν!Πολυ καλη μπαντα…
Από Graveland τοImmortal Pride το έχει ακούσει κανείς ρε παιδιά ? του άρεσε ή μόνο εγώ γούσταρα το συναίσθημα?..
ελπίζω μόνο εσύ…
Mη τ ακούς αυτα ρέ είναι φασιστικά. Αισχρά
Ακου ABIGOR
Οκ ρε παίδες, μουσική ακούμε, δεν θα ακολουθούμε κατ’ ανάγκη και τα ιδεολογικά “κουκιά” του καθενός.
Από Graveland τοImmortal Pride το έχει ακούσει κανείς ρε παιδιά ? του άρεσε ή μόνο εγώ γούσταρα το συναίσθημα?..
Τα λίγα που έχω ακούσει από Graveland δε μου έχουν κάνει ιδιαίτερη εντύπωση. Δοκίμασε πάντως να ακούσεις Menhir και Equilibrium (στην τύχη τώρα) αν σου αρέσουν οι πολεμοχαρείς pagan/folk-ιές.
Aυτα φ’αγανε το Black.
δεν ακολουθουμε το ενα δεν ακολουθουμε το άλλο κ εχουν βρει χώρο όλα τα φασιστάκια κ μας σπάνε τ αρχιδια κ αλωνίζουν. Οξω ρε!!!
Βασικά αυτοί όπου βλέπουν φως μπαίνουν.
Οκ, δε νομίζω αυτά να φάγανε το black. Περισσότερο γι’αυτό φταίνε οι χιλιοπαιγμένες συνταγές και οι λάθος παραγωγές αν θες τη γνώμη μου. Και πραγματικά, τα “φασιστάκια” στο black είναι λίγα. Πολλοί το δηλώνουν για λόγους δημοσιότητας ή για να ανοιχτούν και σε “συγκεκριμένο” κοινό…
Χωρίς παρεξήγηση -ειλικρινά!- πάντως ,αν εσύ κρίνεις το τι θα ακούσεις με βάση τα ιδεολογικά (όποτε υπάρχουν αυτά), be my guest.
Μετά τους Taake τώρα μας ενοχλούν και οι Graveland. Τι να πεις…
Εμένα με ενοχλούν στ’ αυτιά πάντως.
Ντάξει αυτό είναι θεμιτό.
Ε προσβάλομαι ρε φίλε οταν ο άλλος πεταει μέσα ολα τα γαμημενα τα συμβολα κ τους στιχους τους να μη πώ τώρα. Και καλή μουσική να χει δε μπορώ να το παραβλέψω. Και οκ δεν είναι κ τόσο λίγα τα φασιστάκια…
Περι παραγωγών αναλόγως τι εννοείς με το κακες. Εγω το χωρίζω σε αληθινές κ ντεμέκ…με πιάνεις
Μπα και άλλοι πολλοί. Οχι μόνο αυτοι. Και οι ΝΑΕΡ ΜΑΤΑΡΟΝ π.χ.
Οι Satanic Warmaster πως σου φαίνονται? Εγώ τους βρίσκω φανταστικούς. Έχουν και sampler-ακια από ομιλίες του Hitler σε μερικά κομμάτια.
Ναι το ξέρω.
Ε άμα τους βρίσκεις ακου τους.
Τι να σε πώ; Τι περιμένεις εσυ τώρα δηλαδή να σε πω;
εγω ούτε απ έξω μιας και ρωτάς.
Βασικά, αυτό που αντιλαμβάνομαι εγώ είναι ότι οι περισσότερες NSBM μπάντες το κάνουν για να πουλήσουν και καλά κακία/μίσος/μηδενισμό κτλ. Αυτό έχει ως συνέπεια και η μουσική τους να ακούγεται ψεύτικη, πλαστική και ανέμπνευστη…
Οι περιπτώσεις τύπου Burzum (όσο αντίθετος και να είμαι με τις πολιτικές απόψεις του Vikernes δεν μπορώ να μην νιώσω ένα δέος με τη μουσική του) είναι πολύ σπάνιες…
Απλά δεν καταλαβαίνω πως μπλέκετε τις ιδεολογίες με την μουσική που ακούτε. Δηλαδή αν ο άλλος είναι παιδεραστή πχ και γράφει παράλληλα καλή μουσική, αυτός που τον ακούει είναι παιδεραστής ή δεν πρέπει να ακούμε επειδή αυτό που κάνει δεν είναι σωστό.