κακία/μίσος/μηδενισμό τι σχέση έχει με τις γελοιότητες του εθνικοσοσιαλισμού;
Η μισανθρωπία κ ο μηδενισμός ουδεμία σχεση με φασισμό. Πάνω απ ολα αυτά είναι.
Τεσπα.
κακία/μίσος/μηδενισμό τι σχέση έχει με τις γελοιότητες του εθνικοσοσιαλισμού;
Η μισανθρωπία κ ο μηδενισμός ουδεμία σχεση με φασισμό. Πάνω απ ολα αυτά είναι.
Τεσπα.
άλλο να είσαι φασιστάκι και να μην αναφέρεις κουβέντα γι’αυτό το θέμα στη μουσική σου και άλλο να εκθειάζεις μέσω αυτής την Άρια φυλή και λοιπές πίπες…
Τεράστια σχέση, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα του τόπικ.
Δεκτό αλλά και πάλι.
Οι Graveland και οι Taake απ τους οποίους ξεκίνησε η κουβέντα σε ποιους στίχους ακριβώς εκθειάζουν την Άρια φυλή? Θα ήθελα ένα παράδειγμα για να δω μήπως κάνω λάθος.
Ατοπο παράδειγμα κ το ξερεις έτσι;
Νταξ ρε μάγκα. Αυτά είναι περι ορέξεως. Εσυ δε τα μπλέκεις, εγω τα μπλέκω.
Απο τη στιγμη που η μουσική έχει στίχους έγω τους δίνω σημασία. εσυ μη τους δίνεις. Δικαίωμα σου.
Αλλα είναι κ δικό μου δικαίωμα κ γω να διαφωνω με τις απόψεις τους.
Αυτοι στην τελική γιατι μπλέκουν την ιδεολογία τους με το Black; Ετσι πάει
Με τις γενικές εννοιες των λέξεων αυτών έχει. Οχι όμως με αυτά που πρεσβεύει το Βlack. Τουλάχιστον όπως το έμαθα εγω.
Άτοπο δεν είναι αλλά anyway.
Εγώ άμα μ αρέσει η μουσική του άλλου θα τον ακούσω το ίδιο ευχάριστα είτε μου μιλάει για τον Χίτλερ είτε για τον Στάλιν. Δεν κάθομαι να τα ψειρίσω τόσο τα πράγματα.
ΕΕΕΕΕΕ οχι ρε συ. Οι Graveland-απ αυτούς ξεκίνησε η κουβέντα- τα λένε δε κρατιέται το τυπάκι.
μιλώντας πάντα για Graveland(με Taake δεν έχω πρόβλημα),ο τυπάς προσπαθεί μέσω της μουσικής του να περάσει ένα μύνημα:φασισμός ή τέφρα…έχει ένα μάτσο κυκλοφορίες και φροντίζει να το κάνει εμφανές…
E τότε να μην ξανακούσετε Burzum !!
Από Ondskapt τίποτα ? με τι να αρχίσω ? επίσης τα 2 πρώτα deathspell omega τι λένε ? δε με νοιάζει αν μοιάζουν πολύ με άλλους … είναι καλά ?
ειναι άτοπο…
Οκ εγω δε μπορώ θα τους διαολοστείλω στο τέλος κ για τον Χίτλερ όπως λές και για τον Στάλιν.
ΤΕΛΟΣ
Καλα δε θα ξανακούσουμε.
Ντεθσπελ πάρτα.
Οντσκαπτ το πρωτο που ακουσα ηταν οκ
Ελα δικε μου σπαστα!Oι Ondskapt ειναι παρα πολυ καλοι.Σου προτεινω να ακουσεις και τα δυο
τους αλμπουμ αν και προτιμω το δευτερο.Δεν μπορω να τα βρω και πουθενα να τα αγορασω
σε ανθρωπινες τιμες γμτ!
Τα 2 πρωτα DSO δεν τα εχω ακουσει.Το πρωτο 1-2 φορες το ακουσα,οποτε δεν μπορω να σε βοηθησω.
Όπως είπα, αν δε μπορείς να παραβλέψεις την παραμικρή αναφορά στα ιδεολογικά τους δεν τρέχει τίποτα. Δεν ασχολείσαι καθόλου και είσαι κυριλέ.
Κατάλαβα τι εννοείς. Επί τη ευκαιρία, μίλησα για “λάθος” παραγωγές και όχι για “κακές”. Η βρώμικη παραγωγή στο bm π.χ. δε σου εξασφαλίζει ένα καλό (ή kvlt ξέρω’γω) αποτέλεσμα, αν δεν έχεις και ανάλογη μουσική από πίσω.Το ίδιο πάει και με μία πιο “καθαρή”. Θέλουμε τη σωστή παραγωγή στη σωστή στιγμή δηλαδή, σωστά;
Μάλλον αυτό με κάλυψε. Σχετικά με τον Burzum (και τον κάθε Burzum).
Για τους Graveland (που, επαναλαμβάνω, μουσικά δε μου λένε τίποτα) έχω την εντύπωση ότι τελευταία έχουν εγκαταλείψει τις εθνικοσοσιαλιστικές αναφορές στους στίχους τους και έχουν πάρει αποστάσεις από τον χώρο…
ο Rob Darken παίζει/έπαιζε και σε άλλες μπαντούλες με κύρια στιχουργικά θέματα τον παγανισμό και εθνικοσοσιαλίστικές παπαροφιλοσοφίες…αν τώρα στα γεράματα την είδε Obama fan,δεν το γνωρίζω…
Απλά κάπου το διάβασα, δεν παίρνω και όρκο…
Ναι έτσι είναι κ γω αυτό εννοώ. με το ντεμέκ αυτο έλεγα. Καθεται τώρα ο χ και κανει κ καλα σκατα παραγωγή για το τρου και απο μουσική σκατά.
Θα φαγε καμμια μάπα κ χέστηκε χεχεχεχεχε
βασικα στους Graveland ηταν δυο παπαρες…ο ενας την εκανε και ςγκατελειψε τις οποιες ns μπουρδες. Παντως εχουμε και τους Behemoth ε που ειναι αριστεροι… ε η διαφορα στην ποιοτητα φαινεται… :lol::lol:
-.- ντάξει τρόπος του λέγειν ρε παίδες !
Πάντως το Sons of Fire And Steel που άκουσα (πριν 4 χρόνια) μου άρεσει και ΔΕ μιλάει για το πιο γαμηστερό γένος κ.λ.π.! πιο πολύ pagan μου κάνουν οι στίχοι …
http://www.metal-archives.com/release.php?id=1679
thanx 4 δε χελπ δόου
Χαααχαχαχαχ! Θα πάω Αθήνα αύριο να πάρω το Chimeres από Northwinds (21 ευρώ με το DVD) και θα τσεκάρω και θα τσεκάρω όλα τα μαγαζιά στο κέντρο να δω αν έχουν τίποτα … το “ανθρώπινες τιμές” πως το εννοείς ? :-k