Black Metal Albums

Το βρηκα σε webstores το λιγοτερο 12-13 ευρω.Βαλε και 5-6 ευρω τα εξοδα ειναι μπολικα.
Ανθρωπινη τιμη εννοω ενα 10 ευρω ή να σταματησει μια φορα στο ebay κατω απο τα 15 ευρω.
Ολο κατι 20+ παει.

Για Graveland και εγω την ιδια εντυπωση εχω.Οτι ειναι pagan θεματολογια.Ο τυπος εχει απειρα
projects και μερικα απο αυτα ειναι NS.Graveland δεν εχω πολυ ακουσει.
Δεν με πειραζει τι λεει ο καθενας.Ασχετο το τι ελεγα στο θεμα των Taake.Ηταν στο πνευμα των ημερων.
Οι Naer Mataron εχουν βγαλει μερικα καταπληκτικα αλμπουμ,χεστηκα για τους στιχους γιατι δεν με
εκφραζουν.

τα αλμπουμακια ναερ καματερον(πλην του τελευταιου) ειναι πολυ ομορφα οντως, στα λαηβ ομως ειναι οι χειροτεροι.
και ιδεολογικα να το δεις, που ειναι πλεονασμος γιατι το μπλακ μεταλ δεν ειναι μουσικη ειναι ιδεολογια, παλι οι χειροτεροι ειναι.

Αν και έχει καιρό, κυκλοφόρησε από του γάλλους Annthennath ο νέος τους δίσκος Paeans of Apostasy.
Με συμμετοχές από μπάντες σαν Angmar, Sael, Arphaxat καταλαβαίνεται για τι επίπεδο μιλάμε. Blackmetal στα τέρματα, σαν να μην γίνεται χειρότερο. Ωμό, ακατέργαστο.
Από την Necromancer Records.

Πωωω…

Και σου το πα, αυτα να μενουν μεταξυ μας!!

Ποσο διαφορετικος ηταν αυτος ο δισκος τοτε ?
Ποσο κραξιμο να φαγανε και για την μουσικη και περισσοτερο για τις μασκες ?
Τωρα που το πηρα και σε σιντακι και χαζευω και το βιβλιαρακι εκτιμησα περισσοτερο αυτη την
αλμπουμαρα.Ακουστε το αφοβα.Ενα μεγαλο θετικο του δισκου ειναι η σωστη χρηση πληκτρων.

Αυτός κι άλλοι 4- 5 δίσκοι εκείνη την εποχή είχαν δώσει σάρκα και οστά σε αυτό που λέμε ‘‘majestic black metal’’. Και απέδειξε ότι τα πλήκτρα όταν χρησιμοποιύνται σωστά μπορούν να κάνουν θαύματα.

Μπράβο, ρε Deathster, είχα να τον ακούσω από Β’ Λυκείου αυτόν το δίσκο, μου ήρθε η όρξεη τώρα και για τα υπόλοιπα Limbonic Art, Emperor κλπ.

Η γνώμη μου για τον συγκεκριμένο δίσκο (Seen through the veins of darkness) δεν μπορεί από το να μην είναι η καλύτερη. Πραγματικά, ένα διαμάντι της εποχής του. Θα το χαρακτήριζα με το παλίο καλό κρασί. Όσο περνάει ο χρόνος, τόσο μεγαλώνει η αξία του. Αντικειμενικά, το album χαρακτηρίζεται αψεγάδιαστο (το flawless δίνει μεγαλύτερη έμφαση).

Ναι αλλά το First Spell είναι μια κλάση παραπάνω κι αυτό είναι κάτι που πρέπει όλοι να αποδεχτείτε.

σιβεριιιιινγκ βοης οφ δε γκοοοοοοοοοουστ!

Ωραιος!Εμενα προχτες εφτασε αυτο που προτεινα απο την debemur morti.
Αδικημενη μπαντα πιστευω…

Να πω την άγια αλήθεια δεν γνώριζα ότι υπάρχει First Spell.
Θα το προτείνατε;

ΟΡΜΑ :!:

Το ποστ σου πιστεύω τα λέει όλα. Thanks :).

Άντε και μια και ψήθηκα να γράψω εδώ θα προτείνω κι έναν δίσκο ακόμα

Λέγονται Odium, ήταν ένα side project μελών των Myrksog. Έβγαλαν μόνο αυτόν τον δίσκο, The Sad Realm of the Stars. Άγνωστη δουλειά γενικά, έπρεπε να γνωρίσει πολύ περισσότερο ακροατήριο. Τα symphonic bm πράγματα όμως δεν τραβάνε γενικότερα, ρίχτε του μια αυτιά γιατί πρόκειται για μια πάρα πολύ καλή δουλειά, ακόμα κι εσείς που δεν μπορείτε τα πλήκτρα.

ΒΑΝ, πολύ spacey booklet φίλε :p.

Πρόσφατα ανακάλυψα τους φίλτατους Darkestrah από το Κυργιστάν. Αρκετά καλή μπάντα από μία χώρα που ούτε φημίζεται, ούτε διαθέτοι τις προδιαγραφές για να παίξει blackmetal.
Ιδιαίτερα μου άρεσε το Embrace of Memory που περιέχει κομμάτια γρήγορα, με τρομερά blastbeats, και πιστεύω θα αρέσει στους απανταχού black metallers. Στα φωνητικά δε, είναι γυναίκα η οποία βγάζει τα συκώτια της.
Για το καινούριο τους έχω ακούσει επίσης πολύ καλά λόγια, αλλά δεν το έχω ακούσει ακόμα.

Κάτι πήρε το αφτί μου για νέο δίσκο των Deathspell Omega. Γνωρίζετε τίποτα;

Όχι δίσκος, split το οποίο βγήκε και σαν EP από μόνο του κι έχει ήδη κυκλοφορήσει σε δισκοπωλείο της Αθήνας (Bowel of Noise). Είναι ένα εικοσάλεπτο κομμάτι.
Δεν το 'χω ακούσει ακόμα αλλά το παιδί εκεί μου είπε οτι θα μείνω με το στόμα ανοιχτό.

Μιας κι αγοραζεις βινυλια, θα στο προτεινα ετουτη τη φορα. :wink: Χωρια που περιλαμβανει και τις δυο μπαντες, εν αντιθεσει με το cd…

Καλά ρε ΒΑΝ, πού στο διάολο τους θυμήθηκες τους Odium?
Κάπου 98 πρέπει να βγήκε αυτό ε? Θυμάμαι αυτό το άλμπουμ το’χε για χρόνια στο Μεταλ Ερα σε βινύλιο, και κανείς δεν το παιρνε… :expressionless:

Αφησα για λίγο καιρό πρόσφατα τα mp3 και έπεσε ξέθαψιμο δισκοθήκης 8)