Black Metal Albums

Θεοί Θεοί!!!Άψογος!!Μπράβο

ωραίος ο παναής! θα τσεκάρω.

Πριν κανα εξαμηνο πρωτοακουσα το 666 International και ημουν καπως ετσι: 8O ΑΑΑΑΑΑΑΑΟΥΑΑΑΑΑ 8O 8O :blink: :o

Μετα ομως ακουσα το Supervillain Outcast και εστρωσα καπως. :stuck_out_tongue:
Καπως ασχετα ακουγονται αυτα αλλα μιας και ακους παλι το 666 τωρα μου ηρθε να τα πω. :-s

συμφωνω με ουλβερ σε οτι αφορα τους enslaved. η τελευταια περιοδος τους ειναι κατι παραπανω από μνημειωδης

ακολουθει οφ τοπικ:p

καλα ασε, το καλυτερο που μου χει τυχει σε φαση τετοιας εκπληξης ηταν με μια κοπελα στη λεσχη στην ιπποκρατους που μετα γιναμε φιλοι (και αποδειχτηκε μετα οτι ηταν η κοπελα φιλου μου που απλα δε την ειχα δει ποτε :lol: ). μιλαγε με εναν γνωστο μου στο κυλικειο και λεγαν ξερω γω διαφορα. χαιρεταω και καθομαι στο διπλα τραπεζακι. αν μου ελεγε καποιος οτι ακουει εστω ροκ θα ξαφνιαζομουν.

τεσπα σε μια φαση βλεπω οτι φοραγε το βραχιολι απο το περσινο ινφερνο. λεω οκ, δε παιζει κατι αλλο θα ειναι. το κοιταω παλι και σκεφτομαι ‘‘οχι αυτο ειναι’’. ε της κανω σε μια φαση:

• εε… συγνωμη να σε ρωτησω κατι; μηπως ακους εμπερορ;
    κανει αυτη ενα “νααιιιιιι! που το καταλαβες;”

νταξ μιλαμε για τρελα γελια. και αποδειχθηκε οτι ηξερα πανω κατω ολη την παρεα με την οποια ειχε ανεβει νορβηγια. βασικα απο ενα παλικαρι εκεινης της παρεας το χα πρωτοδει το βραχιολι :lol:

Πες της με την πρωτη ευκαιρια οτι τη μισω. :stuck_out_tongue:

Samael - Blood Ritual (1992)

[CENTER][/CENTER]

O δεύτερος δίσκος των Samael είναι μία άλλη αγαπημένη κυκλοφορία. Με Βασικές τους επιρροές τους Celtic Frost, Bathory αλλά και σε σημεία τους Slayer του Hell Awaits, γράφουν μία τελετουργία-επίκληση στον Ακατανόμαστο. Black metal με mid tempo ρυθμούς, έντονη (πολλή έντονη - πιστέψτε με) ριφφολογία και μπόλικο evil attitude. Στην μαύρη ατμόσφαιρα οπωσδήποτε έχει μερίδιο και ο τραγουδιστής που γρυλίζει/ψιθυρίζει τους στίχους λές και ξεψυχάει. Ακούστε για παράδειγμα το τραγούδι After The Sepulture, μία από τις πιο σκοτεινές συνθέσεις που έχουν γραφτεί ποτέ. Το ομώνυμο κομμάτι χρήζει οπωσδήποτε ιδιαίτερης αναφοράς, μιας και εδώ οι ταχύτητες ανεβαίνουν επικίνδυνα. Πρόκειται σχεδόν για ένα thrash κομμάτι με μπόλικες εναλλαγές: από την απίστευτη εισαγωγή στο καταιγιστικό drumming του κουπλέ το οποίο δίνει την θέση του σε μία groovy γέφυρα (now I will be them and they will be mine, And we?ll be one above your god) και στον καλπάζοντα ρυθμό του σχεδόν επικού ρεφραίν που καταλήγει με τοn τραγουδιστή να ουρλιάζει: Τοtaaaaaal Con-ce-cratiooooooooon. Όσο για τους στίχους είναι πιστεύω αναμενόμενο το περιεχόμενό τους: επικλήσεις στον Σατανά από Δυσμάς, Αναταλάς κλπ κλπ… (νταξ, είναι λίγο παιδιαριώδεις σε σημεία, αλλά οκ! ).

Eγώ πάντως πιστεύω πως οι Samael πάτησαν κορυφή με τo Passage…Η industrial αισθητική του σκοτώνει…Off topic τέλος…

ΩΩΩΩ ναι Samael…Μπράβο αγόρια!!

Καλά ναι και εμένα με στέλνει το Passage, αλλά αν σου πω ότι το αγαπημένο μου από δαύτους είναι το Reign Of Light??? Και το φετινό είναι αρκετά καλό.

Ακόμα πιο οφφ τόπικ: Πεθαίνω και για Era One βασικά… :tomato: :tomato: :tomato:

H Corpsette είναι αρκετά άγριων διαθέσεων βλέπω! Εύγε!

Corpsette says many thx for the praise…και ναι είναι πολύ άγριων διαθέσεων…

Εμένα πάλι το αγαπημένο μου είναι το all time classic Ceremony of Opposites με το Eternal ν’ ακολουθεί πολύ κοντά…Kαι ναι το Solar Soul είναι από τα καλύτερα μου για φέτος,so far…

GOLDEN DAWN-THE ART OF DREAMING-1996

Συμφωνικό και ατμοσφαιρικό Black Metal υψηλών προδιαγραφών από τους Αυστριακούς Golden Dawn…

ΤΗΥ SERPENT-THE FORESTS OF WITCHERY -1996

Κατα την ταπεινή μου γνώμη ενα από τα καλύτερα album μελωδικού Black Metal που κυκλοφόρησαν ποτέ…Πραγματικά σε αυτόν τον δίσκο οι Φινλανδοί κάνουν θαύματα…

Samael…Blood ritual & Ceremony απιστευτες ανυπερβλητες δισκαρες.
Και ναι το after the sepulture ειναι υμνος οπως και τα περισσοτερα
τραγουδια σε αυτους τους 2 δισκους.

Ωρέ τι μου θύμισες τώρα. Golden Dawn… Τον είχα σε κασσετούλα αυτόν τον δίσκο…

Κατα τη γνωμη μου, ενας απο τους κορυφαιους δισκους ολων των εποχων γενικοτερα…

Akercocke - Words That Go Unspoken, Deeds That Go Undone

Ο εν λογω δισκος κυκλοφορησε το 2005.Βεβαια οι βρεττανοι κυριοι μας ειχαν
προιδεασει στις προηγουμενες κυκλοφοριες τους το τι θα επακολουθουσε αλλα
το σοκ ηταν μεγαλο οταν αρχισαν οι πρωτες νοτες του δισκου.
Οι Akercocke εχουν ως βαση το black metal και απο εκει και περα του δινουν και
καταλαβαινει.Death,jazz στοιχεια,απαραμιλλη τεχνικη,καθαρα-brutal φωνητικα και
οτι αλλο μπορει να βαλει το ανθρωπινο μυαλο.
Το εναρκτηριο κομματι του δισκου (Verdelet) ειναι ενα απο τα καλυτερα κομματια των
τελευταιων ετων.Ο δισκος κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι ενας απο τους κορυφαιους
post-millenium (sic) οσον αφορα τον ακραιο χωρο.Ακουστε το.Μπορει να σας αρεσει,
μπορει και οχι.
Το σιγουρο ειναι οτι δεν θα βαρεθειτε.

παρα πολυ ωραιος δισκος!

και το καινουργιο απ’ οσο ξερω παντως ειναι καλο. εχω σκοπο να το ακουσω (να πω ποτε θα προλαβω). υπαρχει κριτικη στο site…

Πωπω διαβαζω κριτικες για τους δισκους των Enslaved και λενε οτι μπορει
να φανταστει ο ανθρωπινος νους.Καλα να μην σαρεσει ο ηχος και η μουσικη
κατευθυνση μιας μπαντας μετα απο καποια χρονια,αλλα emo στοιχεια στο
περσινο Ruun ? #-o

ποιός το λέει αυτό ω ρε? πες του να πει και αλλα να γελασουμε :smiley: :smiley: :smiley:

Mόλις άκουσα το Black Shining Leather των Carpathian Forest. Χμμμ… σας αρέσει; :-k

Ουτε κρυο ουτε ζεστη για αυτη την μπαντα.Στο συγκεκριμενο δισκο μαρεσει το Sadomasochistic.
Τα αλλα τραγουδια δεν τα θυμαμαι να σου πω την αληθεια.Δεν ειναι και η χειροτερη μπαντα αλλα
απεχουν απο το να χαρακτηριστουν θεοι κατ’εμε.