Black Metal Albums

γαμανε οι Καρπαθιαν Φορεστ. απο τα αγαπημενα μου μπλακμεταλ γκρουπ

μια χαρουλα ειναι!το morbid fascination of death ειναι πολυ καλο οπως και το πρωτο through woods titan…το strange old brew ειναι λιγο δυσκολο θα λεγα…παντως απο οτι ξερω στα live gamane,

επιβεβαιώνω…:smiley:

Aπό Samael μου αρέσουν μόνο τα τρία πρώτα, με αγαπημένο το Ceremony Of Opposites.

οντως μεχρι και το ceremony of opposite πιστευω οτι αξιζουν!μετα βαλανε πληκτρα μπλιμπλικια drumm machine και τετοια!μακρια και αγαπημενα [-X [-X [-X [-X [-X

το αγαπημενο μ’ samael εννοειται ειναι το ceremony of opposites. παρολα αυτα και το eternal μου αρεσει αρκετα. δε με χαλα καθολου. τα επομενα βασικα ουτε καν τα εχω ακουσει…

Και εγω μεχρι το Ceremony εχω ακουσει.Κατεβασα το Passage χτες και θα το ακουσω σημερα.
Αν και δεν πιστευω οτι θα μ’αρεσει ιδιαιτερα.Ενας ειναι ο λογος.
Μεχρι το Ceremony κυριαρχουσαν δυο λεξεις στην μουσικη των Samael.

Celtic Frost ντε

Edit : Το ακουσα το Passage.Δεν ειναι ασχημο.Ισα ισα κιολας.Πολυ καλο μου φαινεται με
μια πρωτη αυτια.

ακου και το eternal. εκει ειναι που αρχισαν να βαζουν τα νεα στοιχεια στον ηχο τους. εμενα παντως μ αρεσει. ψιλοαλλη φαση, αλλα πολυ ωραιο…

Η ελληνικη σκηνη ηταν ανεκαθεν πολυ δυνατη στον χωρο του black metal.
2 πολυ καλες κυκλοφοριες των προηγουμενων ετων ειναι οι

End - End (2003)

Enshadowed - Messengers Of The Darkest Dawn

Πολυ καλες δουλειες με αρκετα στοιχεια ελληνικου black metal αλλα και
προσωπικα στοιχεια που ειναι αρκουντως ενδιαφεροντα.Ακουστε τους.
Οι Enshadowed live ειναι φοβεροι και σου δινουν την αισθηση οτι η
παραγωγη του δισκου μειωνει τα τραγουδια.

Μια ερωτηση . Η θεματολογια του black metal περιλαμβανει τιποτα αλλο περα απο σατανισμους , σφαγες , σκοτομους , μαυρες μαγειες ,εκθειαση του παγανισμου , του μεσσαιωνα και του ναζισμου ? :-k :?

Ξέχασες τους βιασμούς. 8)

κοπρολαγνεία, παιδοφιλία και αν δεν κανω λαθος και κτηνοβασία!!!:slight_smile:

χωρις να ειμαι ειδικος γνωριζω τα εξης :
υπαρχουν καποιες ελαχιστες μπαντες που παιζουν black metal με χριστιανικο στιχο
επειτα μπορεις να συναντησεις concepts απο tolkien μεχρι φιλοσοφικες αναζητησεις.
επισης υπαρχουν μπαντες που μιλανε για θεματα βασισμενα στην μυθολογια της χωρας τους.

κι εκτός απ’ όλα αυτά, υπάρχουν και οι solefald, ή καλύτερα ο Cornelius, ο οποίος έχει γράψει στιχάρες, ποιηματάρες και, γενικά, μόνο αυτόν να είχε βγάλει το black, ξελάσπωνε για όλους.

Siebenburgen - Delictum

Majestic Black metal απο τους Σουηδους που ακολουθησαν τα χναρια των Dimmu Borgir.Check this out :wink:

Νεα στοιχεια βαζουν στο Passage. Το Eternal το θεωρω μετριο δισκο. Βασικα απο το Passage και μετα απομακρυονονται απο τον ηχο του blackmetal αν και το Passage διατηρει μια blackmetal αισθητικη…

Οχι. Γι αυτο γουσταρουμε (εξαιρωντας φυσικα τους μπετοβλακες που εξυμνουν τον ναζισμο)!

Που ειναι ουκ ολιγοι , ειδικα στον χωρο του black .Γενικοτερα ο παγανισμος , ο μεσσαωνισμος και ο σατανισμος πολλες φορες συνδεονται με το ναζισμο/εθνικισμο.

Ε, οποιος τα συνδεει ειναι μπετοβλακας για μενα. Ασχολουμαι με τους υπολοιπους…

ο πρωτος δισκος παντως σπερνει…το loreia!εχουν εμπνευση και δικο του στυλακι(μεχρι και γυναικεια φωνητικα εχουν αλλα περιεργα!)απο οτι εχω ακουσει ειναι ο καλυτερος δισκος.μετα τους παρατησα!

για τους DARK FUNERAL δεν εχω ακουσει ακομη να λετε τιποτα περιεργο.τα πρωτα 2 ειδικα(secrets of the black arts kai vobiscum sathanas) ειναι κορυφαια!blasbeat στα μουτρα και αντε γεια!στην συναυλια περσι τον νοεμβρη σαν ραπτομηχανες παιζανε!!!respect και αυτους.:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: