Για τα θεματα που ασχολειται το black metal με καλυψαν οι υπολοιποι και συμφωνω με τα
παιδια.Οσον αφορα τους τυπους που εξυμνουν τον ναζισμο κτλ οτι και να πεις ειναι λιγο.
Μεγαλο ποσοστο των “ανατολικων” μπαντων τεινουν ακροδεξια.Τωρα πως γινεται να εισαι
πολωνος και να εξυμνεις τους ναζι ειναι θεμα για συζητηση μεγαλη.Η Πολωνια και γενικα οι
ανατολικοι φαγανε καλα απο τους ναζι.Οι τυποι που τους εξυμνουν οι βλακες και ανιστορητοι
ειναι ή απλως στον Β παγκοσμιο οι παππουδες τους ηταν τσιρακια και τους μετεδωσαν την
παραδοση.
Τελος το οφ-τοπικ.
Τους Σουηδους Thy Primordial τους ξερει κανεις ?Διαλυσανε το 2004 ή 2005 και ειχαν
βγαλει μερικα αξιολογα αλμπουμ.Το δευτερο τους που το βρηκα μετα απο πολυ ψαξιμο
με 2 ακροασεις με εχει κερδισει.Οταν το ακουσω καλυτερα θα επανελθω στο θεμα.
ε ναι βρε δεν τους ξερουμε?εχω τους 2 πρωτους δισκους τους.ωραιοι ειναι.κλασικο σουηδικο black με πολυ κοπανημα.αν διαλυσεαν δεν το ξερω παντως (αν και οντως εχω καιρο να ακουσω κατι απο δαυτους).ειναι οτι πρεπει για να μην ακους τα ιδια και ιδια.
απλα τα πραγματα…Mayhem-De Mysteriis Dom Sathanas, Thorns-Thorns, Anaal Nathrakk-Domine Non Es Dignus, Sear Bliss-Glory To Perdition, Vidsyn και Keep Of Kalessin:D 8)
το sear bliss to glory to perdition ειναι γαματο αλλα τι να πεις για το phantoms!!!απιστευτος δισκος!προσκυναω:D
Χαιρομαι που τους ξερεις.Ωραια μπαντα.Εγω εχω το At the World of Untrodden Wonder
Εχουν διαλυσει http://www.thyprimordial.com/
Επισης διερευσε το Manifest των Impaled Nazarene αλλα δεν το ακουσα ακομα.Το ακουσε
κανεις ?
ετουτοι βγαζουν και φετος ε. το περσινο ακομα να τ’ ακουσω, αν και μου χουν πει πως ‘κοβει’ ασχημα…
Εδω εχουμε να κανουμε με θεουληδες.Τοσο το ντεμπουτο Codex Necro
Οσο και το Domine Non Es Dignus ειναι δειγματα καλης ακραιας μουσικης.
Το περσινο τους ηταν αρκετα καλο αλλα δεν το εχω ακουσει τοσο πολυ οσο
τα 2 πρωτα και δεν μπορω να το κρινω σωστα.
Ψόφος, ζόφος και το κακό συναπάντημα σε μια μίξη black και folk. Απο τα καλύτερα προϊόντα της Νορβηγίας ever.
Isengard
Vinterskugge
Høstmørke
Fenrizzz ρεεε! Θεός.
ηθελα να γραψω για τον καλυτερο black metal δισκο (κατα την γνωμη φυσικα)των τελευταιων 6-7 χρονων.
μιλαω για το TARA των ABSU!!!την απολυτη δισκαρα.τον δισκο που απο το 2001 τον εχω 145236 φορες.
τους absu παντα τους γουσταρα ειδικα με το sun of tiphareth τους το 1995 που ηταν γαμω τους δισκους μετα ε το cythraul που κανανε μια κοιλια(απλοικος thrash-black ειναι ο δισκος).και μετα μας πεταξαν στην μουρη το ΤΑRA.ειναι ο δισκος που το ακουω καθε φορα και με πορωνει περισσοτερο.του χρονου ειπαν θα βγαλουν δισκο(μετα το ατυχημα του proscriptor)αλλα το θεωρω το αλλο εξεπεραστο για να ξεπεραστει!φυσικα δεν μπορω να μιλησω για τον proscriptor στα ντραμς απλα ο καλυτερος με κανα 2-3 ακομη στον χωρο!ενα συγκροτημα αρκετα υποτιμημενο!!!
HAIL TO PROSCRIPTOR MAC GOVERN!!!11
εχω την περιεργεια να ακουσω καμια διασκευη απο το συγκεκριμενο δισκο!!!:-k :-k :-k :-k :-k
Οι Absu είναι όντως ισοπεδωτές… Το Sun Of Tiphareth σπέρνει τον όλεθρο κανονικά… Αλλά και το Barathrum: V.I.T.R.I.O.L. είναι στο στυλ που λες ( thrash - black καταστάσεις ) και είναι αρκετά cool. Ta υπόλοιπα δεν τα έχω ακούσει αλλά κάτι θα κάνω με αυτά που λες.
απλα δεν μπορω να τα συγκρινω με τα αλλα!το TARA ειναι απιστευτο.βασικα δεν εχω ακουσει παρομοιο drumming σε κανεναν αλλο δισκο(γενικα μιλαω οχι μονο στο black)!60 λεπτα συνεχους κοπανηματος(οχι το κλασικο κοπανηματος ομως) και τεχνικοτητα που ξεφευγει τρελα!μεχρι και το layout ειναι γαματο!
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΛΑ!8O 8O 8O 8O
Οι Absu εχουν επισης και ωραια στιχουργικα concept που ξεφευγουν απο την κλασικη σατανολατρεια…
και συνολικά τα εξώφυλλα τους ειναι απο τα καλύτερα στο χώρο! Ωραίο συγκρότημα. Λάηβ αν θυμάμαι καλά δεν παίζουνε, παίζουνε?
χλωμο!ποσο μαλλον μετα τον τραυματισμο του proscriptor…(ειχε πεσει απο τα σκαλια και ειχε σπασει το χερι του!)αλλα μαζεψε καινουργια μελη και θα βγαλουν δισκο το καλοκαιρι του 2008!!!αντε ρε να δουμε
Παντως το Tara εχει εκθειαστει σε κανα 2 αλλα τοπικ.Οι δισκαρες τελικα δεν πανε χαμενες.
Πηγα δισκαδικο σημερα.Τι ελλεεινα και τρισαθλια ειναι τα εξωφυλλα στις επανακυκλοφοριες
των Necromantia ?Ουτε για παιδακια δημοτικου.
Όντως είναι αίσχος. Οι παλιές κυκλοφορίες με το κλασσικά εξώφυλλα βρίσκονται εύκολα ή μπα;
μπα. Μόνο απο εβαυ ή αμα είσαι τυχερός σε κανα μοναστηράκι, που μάλλον θα στα πουλήσουν κανά 20ευρω “επειδή είναι σπάνια αυτα φιλαράκι, δεν βρίσκονται!”.
Εγώ τα έχω πάρει τα μισά εδώ και κάτι χρόνια, τα άλλα μισα απο εβαυ σε σουπερ γουαου τιμές
Παιδες αν και ακουω classic-epic-power metal(καλα το παραδεχομαι ακουω και thrash!! hail Kreator ktl.)
εχω μερικα ακραια ακουσματα (Amon Amarth-BATHORY-DEATH)αλλα θα ηθελα να ψαχτω καλυτερα!
κυριως sto black που ασχολειστε εδω…
θα ηθελα να μου προτεινετε classikous δισκους πανω σε bathorikes formes ας πουμε Η’’ και δισκους που θα προτεινατε σε καποιον που δεν εχει επαφη, για να κολλησει!!