Rotting Christ - Thy Mighty Contract
Αν σου αρέσει αυτό, τότε ψάξου περαιτέρω.
Rotting Christ - Thy Mighty Contract
Αν σου αρέσει αυτό, τότε ψάξου περαιτέρω.
το εχω κατεβασει και ψιλογουσταρα!!! το riff tou exiled archangels Γαμαει!!!
και το theogonia ακουσα αλλα δεν τρελαθηκα κιολας.:-k
E τότε μπορείς να αρχίσεις να ψάχνεις τις κυκλοφορίες που έχουν προταθεί στις αρχικές σελίδες του τόπικ που αποτελούν τις πλέον κλασσικές. Dark Throne, Samael, Emperor klp klp…
μμμ…:-k οκ thanks sinonomate!! ( οχ ξεσκεπαστηκα!!!):lol:
ε μην σου αραδιάζουμε λιστες με δισκους, στις σελιδες αυτού του τοπικ όπως είπε και ο παν. θα βρεις αντιπροσωπευτικα μπλακμεταλ αλμπουμ
ε ναι καλα λενε οι αλλοι.καλυτερα να ακουσεις τιποτα DIMMU BORGIR,CRADLE OF FILTH,που ειναι πιο ευκολοακουστα και αμα σου αρεσουν συνεχιζεις.μην αρχιζεις να ακους τιποτα DARKTHRONE,ULVER,MAYHEM,MARDUK κτλ γιατι θα πεσεις στα βαθια!!!:-k :-k :-k :-k :-k :-k
παντως μια φορα ειχα ακουσει το storm of the light’s bane twn Dissection kai to βρηκα πολυ καλο!!! ( δεν ξερω τωρα ποσο σκληρο στους black metal κυκλους θεωρειται.)
μια χαρουλα ειναι!συνεχισε εισαι στον σωστο δρομο!
Βασικά άκου το τοπ-10 μου.
Εγώ που άκουσα πρώτα cof και dimmu δεν μ΄άρεσαν καθόλου. Μετά από καιρό που άκουσα Darkthrone, Dissection, Thorns άρχισα να ακούω περισσότερα από το συγκεκριμένο ιδίωμα… (Rotting Christ άκουγα μόνο παλιότερα…)
Χαχα.Αντε ρε που ξερεις και απο BM :lol: :lol:
Οντως η λιστα το Ζαφ ειναι πολυ καλη.
ειχα ακουστα τα περισσοτερα απο το τοπ-10 σου και μολις κατεβασα 7 απο αφτα!! ακολουθει ακροασις…
αμαρτια παντως να μην εχεις BAthory μεσα!!!
Δεν ειναι αμαρτια.Οι Bathory ειναι ενα ειδος μονοι τους.Γιατι οι θεοι δεν κατηγοριοπιουνται.
Ειναι απλως θεοι.
HAIL DEATHSTER…
Το κατά πόσο οι COF παίζουν black είναι υπό αμφισβήτηση. Προσωπικά τους θεωρώ Black μέχρι και το Midian. Από εκεί και μετά δεν τους εντάσσω στο ιδιώμα και προσωπικά ότι κυκλοφόρησαν μετά από αυτό με αφήνει παγερά αδιάφορο.
Ακριβως :thumbup: Μεχρι και το Midian εχουν γραψει μερικα φοβερα τραγουδια.
Προσωπικο αγαπημενο αυτο :
It is a concept album based on the legend of the Hungarian “blood countess” Elizabeth Báthory.
Αγαπάμε Bathory αλλά στο τοπ10 έβαλα αμιγώς μπλάκ δίσκους. Εκτός από το Stormblast που είναι μπλακ μπαλάντες.
Oι Ιταλοί Graveworm λένε πολλά. Στους πρώτους τους δίσκους έπαιζαν μελωδικό black με μπόλικες επιρροές από
παλιούς COF ενώ στα δύο τελευταία αλμπουμς έχουν εισάγει στη μουσική τους μπόλικα death στοιχεία. Πάρτε μια κυκλοφορία της πρώτης περιόδου, το As The Angels Reach Beauty:
Dodheimsgard - Monumental Possession
Το δευτερο full-length των θεων απο τη Νορβηγια ειναι ενας καραπωρωτικος blackmetal δισκος στον οποιο φανερωνονται και τα πρωτα ψηγματα του ταλεντου που θα καταθεσουν στο 666.
:bow2: :bow2: Καλα ειμαι και λιγο υποκειμενικος με αυτη την μπαντα,αλλα ειναι δισκαρα.
Καλα εδω που τα λεμε και ο πρωτος δισκος τους ειναι παρα πολυ καλος.
Kronet Til Konge λοιπον.
H Κυριακη ολο και πλησιαζει :bounce: :vibrate: