Καλα ναι Prosatanic αρπαχτη του κερατα ειναι το Mayhem.
Αλλος κανεις εκτος απο εμενα,Νομιστερακι και Ανγκμαρ ?
Ακουστε το ρε!
Καλα ναι Prosatanic αρπαχτη του κερατα ειναι το Mayhem.
Αλλος κανεις εκτος απο εμενα,Νομιστερακι και Ανγκμαρ ?
Ακουστε το ρε!
Τι έγινε παιδιά, αρχίσαμε πάλι? όπως πριν 8-9 χρόνια που βγάζαν σωρηδόν τα “Live in Bischvosverda”, “Mediolanum capta est”, “European Legions”, και δε θυμάμαι πόσα ακόμα, τώρα πάλι θα γεμίσουμε απομεινάρια? Είχαμε που είχαμε και τα 4789548397823749872837456 bootlegs όσο ήταν διαλυμένοι, τώρα έχουμε κι αυτά… [-X
Οχι.Απλα μαλλον ο Αττιλα (μιας και αυτος επιμεληθηκε το ΕΡ) ηθελε κατι λεφτα.
ColdWorld - Melancholie²
Σιγουρα το εχουν ακουσει αρκετοι εδω μεσα.Το ειχα καιρο στα υποψιν και το ακουω τωρα.
Πολυ καλο αλμπουμ αν και ελαφρυ ωρες ωρες.Το Tortured By Solitude μου θυμιζει απιστευτα
Katatonia.Εξαιρετικο δειγμα ambient/depressive black metal.
Deathster εγραψες…μου ηρθε και προσφατα απο παραγγελια αλλα το ειχα κατεβασει καιρο πριν…
Επισης να προτεινω με την σειρα μου την αγαπημενη μου μπαντα :
Blodsrit - Helveteshymner
(επος και με διασκευη Candlemass που σπερνει)
μην αποθαρρυνεσαι, η αληθεια βρισκεται στο ομοτιτλο κομματι οπως και στο No One Can Be Called As a Man While He’ll Die. νομιζω οπως εχεις αντοχες σε εικοσαλεπτα.
Black Crucifixion - Flowing Downwards
Είναι demo του '92 με κσκή παραγωγή αλλά δεν παύει να 'ναι δισκάρα(το καλύτερο τους κατα την προσωπική μου άποψη). Είναι μπάντα μελών των Beherit, με τον Holocausto να αφήνει κι εδώ το στίγμα του…
Να περιμενεις ‘‘επισημη αποψη’’ οταν με το καλο προλαβω να γραψω. Το πορισμα εχει βγει κι ειναι αποθεωτικο.
Οτι πρεπει για προπομπος του Thorns… το οποιο φαινεται πως θα αργησει… δε μαμιεται…
Κι εγω το εχω ακουσει και ειναι πολυ καλο…
Και γω το ακουω τωρα.Μια χαρα ειναι.Θυμιζει λιγο satyricon.Για να μην πω πολυ.
Οντως,αν κρινουμε κι απτο ονομα της μπαντας ομως λογικο φαινεται…
επισης το logo θυμιζει θορνς. αυτα να μην ειχαν και θα μιλαγαμε για υπεραλμπουμ. ολα τα παιρνουμε υποψην.
Κοσμάς, για το angstridgen όταν σε ξαναπετύχω μσν θέλω βοήθεια για να το βρω ;Ρ
Μία από τις πιο αξιόλογες blackmetal κυκλοφορίες των τελευταίων χρόνων. Misanthropic black, με έναν Wrath να δίνει ρεσιτάλ φτυσίματος, φτυαρίσματος και καταδύσεων. Η ρίγη των πρώτων ακροάσεών του δεν λέει να φύγει ακόμα και τώρα, κάνοντας σε να θέλεις να απλώσεις τα άντερά σου μπροστά σε μία διερχόμενη αμαξοστιχία, να θέλεις να χώσεις στα αφτιά σου ακουστικά πασαλημένα με κόλλα και να παίζει Spipknot. Βασανηστήριο. Γλυκό ή όχι, εσείς θα το κρίνετε. Το τελευταίο τους επίσης γαμεί πολύ
Περισσότερο μνημονευτικό το post, παρά οτιδήποτε άλλο…
Πραγματικά δε καταλαβαίνω το λόγο ύπαρξης του Life Eternal ως αυτόνομης κυκλοφορίας.
Dodsferd γαμανε…μισανθρωπιλα καργα! 8)
Ε ποτε δεν κρινω αγνωστη μπαντα με μια ακροαση στο ποδι.
Τριγαμωσταυρεητορ ΒΜ απο Φινλανδια.Μας αρεσουν!
Και πολυ καλα θα κανεις!ΟΣΕ-μεταλ!
Ε μικρα ειναι τα παιδια,θα εχουν και καμια επιρροη ρε
Αρπαχτη!Αν και τα τραγουδια ειναι αρκετα σαπια στο rough mix τους.
Ωραια one-man band!
5k posts \m/
ΔΙΣΚΑΡΑ το ΟΜ. Πάρα πολλές φορές στο repeat, πολύ εμπνευσμένο album.
Τώρα το κατά πόσο είναι ποιό το μέλλον, αν εννοείς στη black, μάλλον δεν μπορεί να πει κανείς γιατί από ό,τι καταλαβαίνω, τα τελευταία χρόνια είναι ίσως το μοναδικό είδος metal που είναι τόσο παραγωγικό μαζί με την progressive, και ως εκ τούτου έχει να επιδείξει πολλές δυνατές δουλειές, σε όλα τα υπο-είδη του.
Θα συμφωνησω…
Σταμάτα να λες μαλακίες. Και πες στους (τωρινούς μαλάκες) φίλους σου τους dso να πάρουν τις math μαλακίες τους έξω από δω.