Ωραιος ο νεος!Πολυ καλο αλμπουμ!
Το ντεμπουτο ειναι ενας οργασμος μπρουταλ μουσικης.
Abgott ονομαζονται φιλε Deathster.
παιζει σ αυτους και ο πρωην μπασιστας των COF( αν και αυτο ελαχιστη σημασια εχει απλα το αναφερω).
η μπαντα πραγματικα σκοτωνει.τουλαχιστον για τα δικα μου γουστα.
γι αυτο και διευκρινησα το υφος τους.
αυτοι δεν ειναι για οσους γουσταρουν αρκουδαριες τυπου Horna και Satanic Warmaster.
Οπότε μάλλον είναι για μένα =)
Οποτε μαλλον δεν ειναι για μενα,μιας και οι Horna ειναι στις αγαπημενες μου μπαντες.
καλώς σας βρήκα παιδιά.
Ανακάλυψα μπόλικα αξιόλογα album διαβάζοντας τις σελίδες αυτού του thread, τους Nightbringer για παράδειγμα, πραγματικά εξαιρετικοί.
Να συνδράμω και εγώ στην κουβέντα:
Paysage d’Hiver (χειμωνιάτικο τοπίο) - ομώνυμο demo, Ελβετία, 2000.
Τόσο παράξενη, φανταστική δουλειά είχα πολλά χρόνια να ακούσω.
Ακούω black παντός είδους εδώ και 12 χρόνια, και μόνο ένα album ήταν με τόσο εντυπωσιακά γράμματα τυπωμένο στο μυαλό μου, και αυτό ήταν το ITNΕ των Emperor, γιατί αυτό με έφερε σε επαφή με το χώρο και, όπως και να το κάνουμε, του έχω ιδιαίτερη αδυναμία.
Και τώρα ακούω αυτό το πράγμα που με κόλλησε στον τοίχο από εκεί που δεν το περίμενα. Τέτοιο ψυχεδελικό χάος, σκοτεινή ατμόσφαιρα, αυθεντική ΨΥΧΡΑ δεν νομίζω ότι έχω ακούσει στο είδος. Αποτελείται από 3 κομμάτια, γύρω στα 18 λεπτά το καθένα. Στην έκδοση που το βρήκα, το 2 και το 3 είναι ενωμένα σε ένα MP3 γιατί είναι ripped από κασσέτα. Ναι, μιλάμε για demo γραμμένο σε κασσέτα, με βιασμένες κιθάρες, ανύπαρκτα τύμπανα, απόκοσμες κραυγές χαμένες στο χάος και από τα πιο ατμοσφαιρικά, απίστευτα πλήκτρα που έχω ακούσει σε παρόμοια παραγωγή. Ειδικά τα τελευταία 10 λεπτά του Track 3 με έστειλαν αδιάβαστο.
Η παραγωγή όμως είναι πραγματικά τραγική (ακόμα και για τα underground standards, ίσως αυτή είναι η πραγματική της γοητεία) και γι’αυτό απευθύνεται σε πολύ λίγους και σε ιδιαίτερες φάσεις. Atmospheric, depressive Black Metal σε όλο του το μεγαλείο. Το μόνο που ελπίζω είναι να υπογράψει αυτό το παιδί κάπου και να ακούσω πιο καθαρό αυτό το πράγμα που άκουσα. Αν η παραγωγή ήταν επιπέδου π.χ. Coldworld, όχι το κάτι τραγικό δηλαδή, και κατάφερνε το ίδιο αισθητικό αποτέλεσμα, θα μπορούσα χαλαρά να μιλήσω για έναν από τους 5 καλύτερους Black - καραBlack δίσκους που έχω ακούσει ποτέ.
Έλα ρε αλάνι, καλως ήρθες, τέτοια να βλέπουμε στο φόρουμ
Το καλύτερο από τα Paysage D’ Hiver πόσταρες, δισκάρα από τις λίγες. Αμέσως μετά αγαπάμε Schattengang, γουστάρεις και Darkspace να υποθέσω; 8)
Α btw, δεν έχει πρόβλημα στο να υπογράψει κάπου, επιτηδευμένα είναι έτσι ο ήχος.
γελαω πολυ με εμοτικον απ’το διπλα φλορουμ.
και καποια στιγμη πρεπει ν’ ακουσετε και αυτο εδω:
Αltar of Plagues - Through the Cracks of the Earth
εχει κακια παραγωγη, αλλα αυτο που μετραει ειναι η εμπνευση. και το ιπι σφυζει απ’ αυτο.
εδω: www.myspace.com/altarofplagues το μαησπεη τους, αλλα καλυτερα βρειτε και ακουστε το ιπι.
Review για το The Malediction Fields των Fen απο το The Rock Blogger
http://www.therockblogger.com/fen-the-malediction-fields-review/
Δεν έχω ακούσει άλλα demo του, ούτε το άλλο του project (Darkspace)…ακόμα. Σύντομα όμως, όταν βρεθώ πάλι σε αντίστοιχο mood…δεν είναι για όλες τις ώρες απ’ότι καταλαβαίνεις…
Με εκπλήσσει πάντως (ευχάριστα) το γεγονός ότι ασχολείται αρκετός κόσμος με την deep-underground metal σκηνή…βοήθειά μας!
Από τους καλύτερους δίσκους που άκουσα τελευταία, πολύ ατμοσφαιρικός και ταξιδιάρικος…τον συνιστώ ανεπιφύλακτα. Ό,τι πρέπει για οδήγηση χωρίς προορισμό.
Θυμησε μου σε παρακαλω ποιος ειναι αυτος ο εξαιρετικα ασχημος κυριος στο αβαταρ σου.
Wintherr, Paysage d’Hiver. Τρελό παλληκάρι.
παλι εδω. τι δισκαρα.
Τι παταταρα.
Θα τ’ ακουσω.
πες και τιποτα ντε.
σε αλλα νεα, ξανακουω το οm απο Negura Bunget και καταληγω στο συμπερασμα οτι περα απο νορβηγιες και τετοια, αυτοι και οι DSO ειναι το μελον, πως να το κανουμε.
Εχει διαρευσει το Mayhem - Life Eternal
Contains five rough mix songs from the DMDS recording session. It’s from tapes
that Attila made in Bergen during the vocal recording session and feature
different vocal-styles at times, as well as it features the drum intro of
“Funeral Fog” that was cut away on the later DMDS release.Released in a limited edition of 3.000 handnumbered copies in a DVD-box size
with stickers and insert in co-operation of Attila’s own label Saturnus Rec.
and Season Of Mist.
[CENTER]
[/CENTER]
To ακουω τωρα.
Ε εντάξει καλύτερα να κυκλοφορούσε διπλό το “de mysteriis…” μ’αυτό ως bonus (δεν το βλέπω διόλου απίθανο για το μέλλον). Σαν αυτόνομη κυκλοφορία δε νομίζω ότι στέκει…
Ε για τους οπαδους ειναι.Ειναι και περιορισμενο στα 3000 κομματια.
Σε κανα διμηνο θα φτασει τα 100-200 ευρω στο ebay. :lol:
Αρπαχτουλα…