Black Metal Albums

Κοίτα αυτό με το πρωινό ξύπνημα με beherit έχει συμβεί στο ποσείδι όταν ήμουν με την παρέα μου.
Πρωι-πρωί ξυπνάει ένας φίλος μου και έβαλε beherit. Ήχοι απο χοιροστάσιο μου φάνηκαν παρά μουσική βέβαια.

Ο συγκεκριμένος φίλος έχει και one man’s band με όνομα Vomit Bog :stuck_out_tongue:

:lol:

Ρε το καλοκαίρι στο brutal assault τη μέρα των Sodom/Behemoth είχα μπανίσει κάτι τύπους που από τα ραφτά ήταν σαν κινητά περίπτερα! :lol:
(Είχαν ΚΑΙ στο παντελόνι!:lol::lol::lol:)

ΜΑΙΤΑΛ!!!

Νταξει να εχεις 1-2 ραφτα αλλα να εχεις ολο το τοπ μαν πανω σου δεν λεει με τιν καμια,μεγαλη γυφτια! :stuck_out_tongue:

Μεγαλο respect ομως για το ραφτο Nifelheim.

[SIZE=“3”]Τρία απο τα άλμπουμ που ξεχώρισα τον τελευταίο καιρο:[/SIZE]

[SIZE=“2”]Funeral Winds - Godslayer XUL (1998 - Ολλανδία)[/SIZE]

[SIZE=“2”]Besatt - Black Mass (2006 - Πολωνία)[/SIZE]

[SIZE=“2”]Akitsa - Goetie (2001 - Καναδάς)[/SIZE]

[SIZE=“3”]Ειδικά το Godslayer XUL μπορώ να πώ οτι τό ‘χω λιώσει… Αλλά και τ’ άλλα δύο είναι “φωτιά”!!![/SIZE]

Besatt-Black Mass seconded. :thumbup:

Το Black Mass είναι δισκάρα. Το είχα ανακαλύψει εδώ και κάτι μήνες. Σας το προτείνω.

Γενικως ειναι αξιολογη μπαντα οι Besatt

Επισης οποιος γουσταρει ας τσεκαρει τους Weakling με το ενα και μοναδικο αλμπουμ που εχουν βγαλει,Dead As Dreams…usbm με αναφορες σε Burzum και τα σχετικα,πολυ καλο αλμπουμακι,με τεραστια κομματια :stuck_out_tongue:

Δεν τους γνωρίζω. Θα τους τσεκάρω πάραυτα.

Απορία: άκουσα από κάποιον ότι ο Vikernes χρησιμοποιούσε drum machine. Κατά ποσο ισχύει, αν ισχύει;
(δηλώνω αμετακίνητος και αρνούμαι να το πιστέψω:()

Πριν τέσσερις σελίδες από Νομιστεράκι, ας διαβάζουμε τα ποστς όλων.

Aυτο για οσους λατρεψαν τα 3 τελευταια Akerkocke,το τελευταιο Abigor
και μπαντες οπως οι Thy Disease και Vale Of Pnath

Εγώ είχα την εντύπωση ότι πάντα drum machine είχε.

Ειχε δεν ειχε,εμενα ποσως με ενιδαφερει…η μουσικη να αξιζει ειναι ολο το θεμα :wink:

Σίγουρα η μουσική παίζει ρόλο, αλλά εάν η μουσική, ένας μέρος της, είναι προϊόν ψηφιακό, τι να το κάνω;
Και εντάξει, κατ’εμέ το θέμα ξεφεύγει από το εάν χρησιμοποιήσε ο Vikernes drum machine και πηγαίνει στο γιατί κάποιος καν το χρησιμοποιεί.
Είναι θέμα ηθικό περισσότερο και τίποτα παραπάνω.

Lol, ρε, αφού σου αρέσει η μουσική τι σε ενοχλεί αν ήταν drum machine ή όχι; Μια χαρά ακούγεται και στους Burzum, και στους Limbonic Art και σε τόσους άλλους.

Αυτο ακριβωςλεω κ εγω…εφοσον δεν ακουγεται ενοχλητικο,πλαστικο και δεν ξερω γω τι αλλο,ολα ειναι μια χαρα…

Ρε τεντημποηδες εχετε βουρτσισει τα δοντια σας πριν μιλησετε για τον Βαργκ ?
Πραγματικα στους δισκους των Burzum δεν θα αλλαζα τιποτα.
Τα παντα ειναι σε πολυ υψηλα επιπεδα.

@Inhuman Guitar γραψε και ενα ονομα ρε αδερφε :stuck_out_tongue:

Οι Weakling στην πρωτη ακροαση δεν με ενθουσιασαν.

Ένα πολύ καλό που άκουσα και μάρεσε (και φυσικά θα έχει προταθεί) είναι αυτό.
(είδα το τόπικ με την συναυλία και τους τσέκαρα, δεν τους ήξερα καν).

Είναι γαμάτοι οι Γάλλοι ρε, ξεφεύγουν τόσο πολύ από τα κλισέ του είδους.
Βίβα λε Φχανς!

Τσεκαρετε κι οτιδηποτε απο Haemoth χαλαρα…ξυσιματακι ολιγον κι αγιος ο θεος,τα σπανε :stuck_out_tongue: