Black Metal Albums

Ναι αλλά εγώ από σένα το έμαθα οπότε σου δίνω Credit γιαυτό.

Κατατάλλα ωραία ακούγονται αυτά που λές. Μόνο μην αναφέρεις την έκφραση “πανέμορφες συνθέσεις” στην ίδια παράγραφο με “αντρικό άκουσμα”. Είναι παραπληροφόρηση, οι άντρες είμαστε βλάκες δεν ακούμε όμορφα πράγματα μόνο κακά και άσχημα.:twisted::twisted:

:p:p

Ετσι μωρε κακια κ αντριλα κ απανθρωπια!!! Και τρου μπλακ μεταλ που εχει να γαμησει 10 χρονια!!!1:lol::lol::lol:

φιξντ.

Daudur τα σπανε. Κι ο τυπος το εχει ε. Θα τιμησουμε.

Οι Negative Plane τι σου λενε;

Εχω ακουσει το προηγουμενο ΕΡ των Angstridden το οποιο και ηταν φοβερο,
οποτε ανυπομονω να ακουσω και το φετινο.

ακουγεται οτι φετος θα μπουν σε σπλιτακι με δυνατο ονομα, μετα απο 10 χρονια!!1

δεν εχω αποψη, θα εχω αυριο.

το ιπι ειναι οντως φοβερο με κακια παραγωγη ομως. να βρεις και το καινουργιο μινι αλμπουμ, εχουν διορθωσει πολλα πραματα, εχουν γινει πιο σαφεις και οι θορνσιλες παραμενουν.

Cool. Αμα το ακουσεις πεσμ και μια γνωμη για τα ριφφς, επειδη δε μου ρχεται περιγραφη. Με τιποτα ομως. Κατα τ’ αλλα ξερεις, “παμε να κανουμε κατι ψιλοδιαφορετικο, αλλα χέι, παραμενουμε trueblackmetal” και τα σχετικα.

Αμα εχει κανεις ευκαιρο το εξωφυλλο της βινυλιακης εκδοσης, ας κανει μια καλη. Σε καλη αναλυση εννοειται.

χμμμ…αυτο το πετυχα αυτες τις μερες στο Bowel…

Απο εκει το πηρα σε βινυλιο. Αξιζε τα λεφτα του.

Ωραια!Σπευδω!

Το εχω στα υποψιν αυτο.Θα τσεκαρω οταν εχω καιρο και ορεξη πανω απ’ολα.

φινο αλμπουμακι, τα ριφφς ειναι απεριγραπτα οντως, απ’τη μια σου θυμιζουν aura noir απ’ την αλλη δε ξερω(!)
ειναι τρου σαν ακουσμα αλλα εχει και “πειραματισμους”, 8α πεσουν κι αλλες ακροασεις.

prog as fuck. Και μια αύρα απο Mercyfull Fate.

Melancolia Estatica - Letum

Mιλαμε για μπανταρα.Αυτο ειναι το 2ο τους αλμπουμ που σπερνει το συμπαν.
Μastermind ειναι μια τυπισσα με το ονομα Climaxia (μπασο,κιθαρα) με απιστευτες συνθεσεις.
Αρκετα σκοτεινος δισκος που δημιουργει μια περιεργη ατμοσφαιρα.
Καφριλα στο φουλ :metal:

Πςςςς καλα ο τολκκι εγραψε!Οι Melencolia Estatica τα σπανε,και αυτο και το 1ο αλμπουμακι τους…Επισης οποιος θελει ας τσεκαρει την Climaxia και στην αλλη της μπαντα,τους Absentia Lunae,των οποιων το ντεμπουτο επισης τα σπαει!

Σκιζει.

Να τι φοράω όταν βγαίνω για τον μεσημεριανό περίπατο

μαύρο

μπλε

χαχαχαχαχ, ελπίζω ν’ αστειεύεσαι :roll:

Γιατι ρε?
Τι καλύτερο απο το να ακούς beherit μόλις ξυπνήσεις για παράδειγμα?

Προφανώς κάνω πλάκα :stuck_out_tongue:
Με κόβεις να ακούω black και να φοράω τέτοια ρούχα?
Εγώ είμαι trendy τύπος :smiley:

Όχι μεταξύ μας δεν βρίσκω μεμπτό το να ξυπνάς και ν’ ακους beherit αλλά αυτά τα πράγματα με τα ραφτά και τις αηδίες δεν τα μπορώ καθόλου, είναι οτι πιο κιτς έχει σκεφτεί να κάνει ο μεταλ κόσμος στο ντύσιμο του. :?

γάμησε αυτό το post.