Black Metal Albums

ΑΙΝΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΙΟ!!!

JUDAS ISCARIOT ειναι για όσους δε γνωρίζουν

Τα σπαει το συγκεκριμενο αλμπουμακι :slight_smile:

Πω ναι! Οντως!! Good choice!:slight_smile:

Ακομα μια αγάπη!

Weltmacht ειναι το αποπανω ? Δεν τους ξερω…
Με Judas Iscariot δεν εχω ασχοληθει πολυ.Κανα 2 ΕΡ και ενα αλμπουμ εχω ακουσει.

Ναι Weltmacht

Δισκος κατα βάση mid-tempo, περηφανο Black Metal

Θα τσεκαρω τους Weltmacht σε λιγο…αλλα το περηφανο δεν ξερω πως το εννοεις :stuck_out_tongue:
Οριστε αλλη μια δισκαρα-ντεμπουτο κι ετοιμαζουν και καινουριο…

Ρε δεν ειναι κατι μελωδιες-ρυθμοι-ριφφ στο Μπλακ που τ ακους κ νιωθεις οτι τα χουνε γραψει Τιτανες που πανε για μάχη;

Ε αυτο

Μία ακόμη πρόταση.
Πρόκειται ίσως για έναν από τους αγαπημένους μου δίσκους ever.
…On the Way of the Hunting Moon - Bornholm.

edit: οι Ούγγροι προσφέρουν ένα μελωδικό album, ένα έπος καλύτερα, 6 τραγουδιών, το οποίο ξεδιπλώνεται σιγά-σιγά, αποκαλύπτοντας την φύση του. Η κιθάρα -άτιμη δαμάστρα των αισθήσεων- της οποίας η χρήση είναι μελωδικώς εκτεταμένη, σε ταξιδεύει. Ειδικότερα, στο τελευταίο track, Orlog (The Norn’s Chant) αποθεώνεται. Ένα instrumental κομμάτι το οποίο δίνει τα ρέστα του. Θα σταθώ στα Acheron, στο ομώνυμο και στο Hymn to the Forgotten Pagan Gods. Τα τραγούδια απλά δεν υπάρχουν.
Πραγματικά, μία από τις καλύτερες κυκλοφορίες στον χώρο του bm.
Συνίσταται ανεπιφύλακτα.

Παιδιά θέλω να ξέρετε ότι ποστάροντας σ’αυτούς τους ρυθμούς δεν προλαβαίνω ν’ ακούσω τιποτα, αν και το θέλω, απ’ όσα λέτε, λίγο πιο slow και μερικά σχόλια δεν βλάπτουν να λέμε άμα μας άρεσε ή όχι κάτι που προτάθηκε.

ειναι το σ/τ απο Vehementer Nos, μου το ειχε δωσει πριν πολυ πολυ καιρο ο μπασιστας των μποχεμιαν γκρουβ για να του ριξω μια αυτια. εγινε σημερα αυτο λοιπον, με τις πρωτες εντυπωσεις να ειναι θετικες.
να τσεκαρετε κι εσεις και ο μπαν, ν’ ανοιξει καν’ αυτι, μιας και δεν ειναι ιντελεκσουαλ μπλακ και ουτε εχει σχεσεις με ντιπρεσσιβ και αμπιεντ και ξερωγω τι αλλο θα βρουνε.

Ο μπαν το 'χει ακούσει κανα χρονο πριν ομως και στηρίζει.

Οι ANGSTRIDDEN ηχούν σαν τον μπάσταρδο της εγκεφαλικής ένωσης του Snorre με έναν πυρηνικό αντιδραστήρα. Ενστερνίζονται τον χαρακτήρα του cyber όταν αυτός όμως ήταν ακόμα γυμνός από τις ηλεκτρονικές κενώσεις που πρόσφεραν κάποιοι πρώην black metalάδες στην ατομική βόμβα του ?666 International?. Σίγουρα δεν πάνε πολύ παραπέρα, και θα ?ταν δύσκολο άλλωστε κάτι τέτοιο, πιθανά ακατόρθωτο. Γιατί πρώτα πρέπει να προλάβεις την εξέλιξη πριν δημιουργήσεις το άλμα, την ρήξη στην γραμμική ροή των πραγμάτων. Από την άλλη μπορεί αιώνια να τριγυρνάς κάτω μαζεύοντας ψίχουλα έμπνευσης, όπως κάνουν τόσα groups. Οι ANGSTRIDDEN δεν το κάνουν.Οι ANGSTRIDDEN είναι από κείνους που δεν θα φοβόντουσαν να μπουν στον παγκόσμιο πόλεμο των GEHENNA και να βγουν αλώβητοι. Αντιθέτως απορρίπτουν την ψευδεπικάλυψη avant-garde μιλώντας στα ίσα, ξερά και μηδενιστικά, βουτηγμένα μέσα στην ουσία της μουσικής που κάποιοι αποκαλούν black metal. Εντάξει μάλλον δεν φοράνε καρφιά και δεν επικαλούνται τον Άρχοντα , γιατί το πιθανότερο είναι οτι δεν θα τους χρησιμεύσουν στην επόμενη ατομική βόμβα. Παίζουν όμως σιδηροδρομικά τόσο όσο είναι αρκετό για να μην κακοχαρακτηριστούν, παραμορφώνουν και επιταχύνουν, πότε blastάροντας ειρωνικά πάνω στην δυσαρμονική ανάπτυξη της κιθάρας, πότε επενδύοντας με εμβατηριακού τύπου ρυθμικές ριπές. Και κάτι πολύ σημαντικό για το τέλος, δεν μιλάνε στην τύχη. Έχουν άποψη…

συμφωνω.

Nemesis Divine Το album γαμησε

Οκ,το ακουσα κι ολας και μπορω να πω ειναι ενα πολυ καλο αλμπουμακι…Θα βρεθει πουθενα προς αγορα ομως? :stuck_out_tongue:

αυτη η μπαντα, αυτη η μπαντα.

Δε φαίνεται, γράφε και το όνομα ρεεεεε, δεν έχουμε όλοι πτυχίο στην αποκρυπτογράφυση Black Metal Logos.

γιατι ασχολειται κανεις;

Weakling - Dead As Dreams

αυτη η μπαντα.

Τώρα μάλιστα.

Ε μα για να ασχοληθεί και κάνας το λέω, και το Darkspace που είχες προτείνει(αν δεν κάνω λάθος) το είχα ακούσει και μαμούσε.

δεν το ειχα προτεινει μονο εγω, τα ινδερνετς εχουν βουιξει.

τεσπα το Weakling εχει μανιασμενα φωνητικα(σου φερνουν στο μυαλο aldrahn και τον τυπο απ’ τους daudur),
εχει μακροσκελη κομματια, εχει ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΧΙΕΒΙ συνθεσεις και το ξαναλεω ειναι αντρικο ακουσμα, δεν εχει να κανει με ντιπρεσσιβ και αμπιεντισμους και δεν ξερω γω τι αλλο θα βρουνε.