Black Metal Albums

Σωστός ο ChrisP, αλλά με τους Antaeus δεν θα τους σύγκρινα.
Άλλη μουσική οδό οι Revenge, άλλη οι γάλλοι.
Μπαντάρα όμως, με το πρώτο τους ΕP να ξεχωρίζει από τις κυκλοφορίες τους.

Μία μπάντα που βρήκα σχετικά πρόσφατα είναι οι Abyssic Hate. Άκουσα και παρήγγειλα το Suicidal Emotions. Ένας αρκετά καλός δίσκος με διάφορε depressive στοιχεία, ατμοσφαιρικό, γεμάτος μίσος για οτιδήποτε ανθρώπινο, σκοτώνοτας κάθε ίχνος ελπίδας και φωτός. Μία ιδιαίτερα καλή κυκλοφορία, που θυμίζει ότι και οι Αυστραλοί μπορούν να το κάνουν καλύτερα από τους Xasthur και Silencer. Ο S.Rout το έχει το άθλημα.

To “Suicidal Emotions” τα σπαει…αλλα αδικεις και τουσ Xasthur k Silencer :stuck_out_tongue:
Οποιος ψηνεται παντως για depressive ας ριξει μια αυτια στους Nocturnal Depression,η καλυτερη μπαντα στο ειδος για μενα…

Εεεεέτσιιιιι.

Mπα, καθόλου. Αντιθέτως, το λέω με κάθε ίχνος σεβασμού προς το πρόσωπό τους.

@ChrisP αναφερομουν στην γαλλικη σκηνη ρε :slight_smile:
Η βορειοαμερικανικη σκηνη με Blasphemy,Revenge και λοιπες μπαντες εχει κανει μεταπτυχιακο στο
ακραιο μετσαλ.

Για Krallice εχω ακουσει και εγω καλα λογια παντως και θα τους τσεκαρω συντομα.

Απλά αυτές τις μέρες παίζει συνέχεια στο mp3 μου (γαμώτο, αυτό είναι άλμπουμ για κασέτα!), ήθελα να το αποθεώσω και βρήκα την ευκαιρία…

Δεν διαφωνω καθολου!Κολλησα το μικροβιο και κανω τις πρωτες επαφες για καποιες κασεττες!
Εχω βρει κανα 2 καλα σαητακια!

Επισης οποιος ενδιαφερεται για καλο industrialικο bm,ας τσεκαρει τους Γαλλους Spektr,και ειδικα το “Near Death Experience”…

Όταν λες industrial-ικό εννοείς κάτι σε DHG ή σε Samael του Passage ας πούμε?

μαλλον τπτ απτα 2…περισσοτερο προς Aborym θα ελεγα

Μιας και λέτε για industrial black metal εγώ θα σας πω ν’ ακούσετε το demo που πρόλαβαν κι έβγαλαν οι oOo πριν το διαλύσουν, το οποίο demo σκίζει κορμιά.

Εγω δεν ξερω αν πρεπει να τον προτεινω εδω αυτον τον δισκο αλλα δεν ξερω που αλλου να τον βαλω…μην φαω και κανα κραξιμο…#-o

“Witchcraft” απο Obtained Enslavement

Κατα την αποψη μου, την ταπεινοτατη αποψη μου λεω, ειναι ενας απο τους καλυτερους δισκους που υπαρχουν στον πλανητη…και ειναι απλα προσβολη να βαλεις ταμπελες σε ενα τετοιο δημιουργημα…

κατα την αποψη μου

Πςςςςςςςς…Obtained Enslavement…που τους θυμήθηκες αυτους?!

Ε ενταξει οσοι τους ξερουν δεν τους ξεχνανε και ποτε βασικα! :wink::stuck_out_tongue:

Εγω θυμαμαι τους ειχα ανακαλυψει τυχαια απο καταλογο με προσφορες…παρεπιπτοντως οσοι θελουν ας τσεκαρουν τους Janus,τους ανακαλυψα προσφατα…θυμιζουν λιγο Rotting Christ αλλα λιγο πιο ψαγμενο,πιο progressive…οπως θελετε πεστε το :stuck_out_tongue:

μιας και η Αρέλδια το’ριξε στο ξέθαμα, και παρότι το black metal δεν είναι το φόρτε μου, ας προτείνω και γω ένα δισκάκι που όταν είχε βγει μ’είχε εντυπωσιάσει…

Sear Bliss - In The Shadow Of Another World (1997)

To ομώνυμο (15λεπτο νομίζω) κομμάτι είναι χαλαρά μέσα στα 10 επικότερα κομμάτια που’χω ακούσει έβερ.

Αρκετα καλοι οι Obtained Enslavement.Ειχα ακουσει αρκετα το Shepherd… με το τρισαθλιο εξωφυλλο.
Sear Bliss ακουσα το περσινο τους αλμπουμ το οποιο σκοτωνει!
Τα λεγαμε με τον Akis272 πριν καιρο…

γιατί ρε? μια χαρά εξώφυλλο έχει…

σίγουρα δε βγήκε από τη Vivid video??? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Απλά να συμπληρώσω τα διθυραμβικά σχόλια που ακούγονται περί Sear Bliss.
To album τους το οποίο με έβαλε στο κόλπο ήταν το Glory and Perdition
().

Γενικότερα, θα σημείωνα πως η Ουγγαρία έχει άκρως μελωδικές bm μπάντες. Μαζί με τους Sear Bliss θα έβαζα Bornholm περισσότερο (ο δίσκος …on the way of the hunting moon είναι από τους αγαπημένους μου στον χώρο του bm) και λιγότερο Autherius Obscuritas.

Ακουω για πολλοστη φορα Wolves in the throne room - Two hunters.
Ιδεα μου η εισαγωγη σε κανει να ανατριχιαζεις ?
Ξαναβαζω την εισαγωγη,ναι ανατριχιασα.
Σας ευχαριστω μεγαλοι πολεμιστες της Βαλχαλλα που ακουω μετσαλ!