Καλοι ειναι αλλα σαν τους Antaeus κανεις!
Στα δικα μου αυτια το σοκ απο το Cut Your Flesh ηταν πολυ μεγαλυτερο απ’οτι το
Fas Ite.
Έτσι! Πες τα ρε άνθρωπα!
Tι σύμπτωση! Σήμερα, για ακόμα μία φορά, “κόλλησα” άσχημα με τους Antaeus. Τρομερή μπάντα, η οποία ορίζει ως έναν βαθμό το raw.
Προσωπικά, δεν υπάρχει κάτι για να τους συγκρίνω με τους DSO, αφού το ορθόδοξο bm τους είναι κατά πολύ διαφορετικό από την ομώτητα του MkM και της παρέας του.
Τρομερές μπάντες αμφότερες.
Υ.Γ.: από γαλλική σκηνή, δείτε, αν δεν τους έχετε πετύχει, Annthennath, Sael, Arphaxat, Pacifism Kills. Ομώ, στυγνό, εγκληματικό blackmetal.
Δε ξερω κατα ποσο μπορουν να συγκριθουν με μπαντες τυπου Antaeus. Πολυ διαφορετικη νοοτροπια.
Παρατηρειστε τι επιρροες εχουν στο καινουργιο και θα καταλαβετε.
Δεν συγκρινονται.Οι Antaeus ειναι black metal μεχρι το κοκκαλο,ενω oι DsO πατωντας στο ΒΜ και αλλαζοντας του τον αδοξαστο βγαλανε το περσινο επος.
Επειδη πολυ παρλα επεσε παμε σε 2 εξαιρετικα αλμπουμακια.
Ενα Νορβηγικο και ενα Σουηδικο.To πρωτο στα ηχοτοπια της πατριδας του και με καποια χρηση
πληκτρων το πιο κοντινο ακουσμα ειναι οι πρωιμοι Gehenna.Tο αλλο με καποια thrash-αριστα σημεια να δινουν το κατι παραπανω.
Kvist - For Kunsten Maa Vi Evig Vike
Svartsyn - …His Majesty
Ομορφιες.
To Kvist οντως λεει!
Ρε παιδια αρεσε σε κανεναν το καινουριο Horna?Μπορει να εχει υπαρξει τετοιο θεμα στιν συζητηση ξανα και να μην το πετυχα…Εγω το τσιμπησα παντως,αρκετα καλο
Παρων.Δεν το εχω λιωσει ακομα επειδη ειναι μεγαλουτσικο,αλλα σιγουρα ειναι καλο.
Και εγω θελω να το τσιμπησω.Και βινυλιο αμα λαχει.
Εγω πάντως στο πνεύμα των ημερών ακούω αυτό κ συγκινούμαι…
μεγαλη δισκαρα!!!
εμφανεστατη η επιρροη απο Gehenna αλλα οπως και να το κανουμε ΔΙΣΚΑΡΑ !!!
ετος 1995
Ξέρει κανείς σας τιποτα για μια μπάντα τους Bloodhammer???
Το Throne Of Ahaz το εχει προτεινει ο Davidian πριν πολυυυυ καιρο.Πολυ καλο αλμπουμ.
Το Mörk Gryning δεν το εχω ακουσει καν.
Ακουω Nightbringer τωρα και μαζευω το σαγονι μου απο το πατωμα.
Διαβάζω παντού καλά λόγια για το ομώνυμο των krallice.
Έχει κανείς ιδέα περι τίνος πρόκειται?
Ένας από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς.
Και ίσως από τα καλύτερα usbm που 'χουν βγει.
sorry που το επαναλαμβανω αλλα απο Bloodhammer ξέρει κανεις τπτ;;;;;;
Αυτο που λές για τους Krallice BAN ειναι μεγάλη κουβέντα.
Εισαι σίγουρος;;;; Στο ρωταω γιατι μετατο νορβηγικο το αμερικανικο ειναι το αγαπημενο μου Μπλακ.
Για τους The Ruins of Beverast δε χρειαζεται να μιλήσω τους ξέρετε ολοι φαντάζομαι
Χαχα, τι να είμαι σίγουρος ρε συ, προσωπική μου γνώμη είναι, όχι κάποιο καθολικό statement που ισχύει για τη μουσική. Δες τα ποστς που κανω σε μουσικα θρεντς, άκου κανα δισκο (από το είδος που προτιμάς) κι αν απ’ αυτά που λέω καλά λόγια τυχαίνει να σ’αρέσουν και σένα, πιθανόν να ταυτίζονται τα γούστα μας και να μοιραζόμαστε κοινές απόψεις.
Εγώ ας πούμε δεν γουστάρω τους Xasthur, άλλος κόσμος κάνει τούμπες, ετσι είναι αυτά.
Εγώ αγαπημένες usbm μπάντες θα σου πω τους Wolves in the Throne Room, τους Weakling, τον Wrest (σαν Leviathan αλλά κυρίως σαν Lurker of Chalice), η ντεμπουτάρα του Fernow σαν Ash Pool και πλέον οι Fauna μαζί με Krallice.
edit: να ξέχασα και τους πρόσφατους Nightbringer.
Ruins of Beverast απο την άλλη είναι από τα πιο δυνατά μουσικά σχήματα (να πουμε; ) από Γερμανία.
Όχι και κανείς…
Revenge “Infiltration.Downfall.Death”
Σοκ και δέος!
Εκεί που έδειχναν να μένουν στάσιμοι με το Victory, σου πετάνε τη φετεινή απίστευτη δισκάρα με τα γνώριμα blastbeats του J.Read χώνουν και κάποια έρποντα riffs που σου κόβουν το αίμα και grind-άρουν ανελέητα. Τα εντελώς retro φωνητικά εννοείται ότι είναι κορυφαία!!
[SPOILER]Εσυ πηγες κατ ευθειαν στις μπαλαντες…
Αυτο θα πει ‘‘μουσικη για ωδειο’’…[/SPOILER]
Το περιμενω σε μερικες μερες :DDD
Ναι ρε παλληκαρι μ ετσι το λεω…για τη κουβεντα
κ γω προσωπικη αποψη ζηταω