Black Metal Albums

Λοιπον Σκρουτζε, το συγκεκριμενο δεν ειναι black metal (με την αυστηρη εννοια του ορου) αλλα πιθανοτατα σε ενδιαφερει.

Root - Hell Symphony

Οι τυποι ειναι Τσεχοι και σπανε τα παντα. Απ τις ελαχιστες εναπομεινουσες μπαντες του πρωτου black metal κυματος. Οπως καταλαβαινεις, μπαντες τυπου Venom και Bathory τις εχουν για θεους, με παρομοιες καταβολές να φαίνονται και το δικο τους υλικο. Χοντρικα, παιζουν ενα ειδος σκατοψυχου heavy metal που κρυβει ΡΙΦΦΑΡΕΣ και black metal θεματολογια, χαρη στην οποια μεχρι και σημερα θεωρουνται ενεργο κομματι αυτης της σκηνης.

http://www.metal-archives.com/band.php?id=38561
Γερμαναραδες που σκοτωνουν!
Οχι ναζι ε! :stuck_out_tongue:

Επειδή έχω κλείσει κάπου 10ετία που δεν πολυπαρακολουθώ το μπλακμέταλ, για πείτε ρε παίδες (αφορμή το ποστ του ντεθστερ) καμία σκηνή της προκοπής υπάρχει στη Γερμανία? Γιατί την τελευταία φορά που ασχολήθηκα, οι λέξεις “γερμανικό μπλακμέταλ” ακούγονταν σαν ανέκδοτο… :?

Καλά όλες οι χώρες έχουν κάτι αξιόλογο να προβάλλουν, πόσο μάλλον η Γερμανία που 'χει πολλά να προβάλλει.

Αυτοί μάλιστα!!
ΚΑΒΛΑ!!!

Aν δεις την εταιρεια τους θα διαπιστωσεις οτι ειναι εταιρεια των Fenriz & Nocturno :wink:
Ποσταρα και μια παρεμφερη μπαντα στο θρασοτοπικ χτες.
Παλι γερμανικη. Nocturnal λεγονται.

Εμ, πες μου έτσι!

Κοντεύω να σπάσω το δωμάτιο νυχτιάτικα!!! :metal:

Εχουν αρκετες μπαντες πλεον.Με αγαπημενη μου τους Katharsis !

Chris πως σου φανηκαν οι Morbosidad ? Ολο λεω να τσιμπησω το cd-ακι τους και ποτε δεν το κανω.

Oποιος θελει να πορωθει οσο και ο Κρις ας ακουσει τους κατωθι μαγκες.

Εχουν και ενα απιστευτο 7ιντσο με τιτλο Nocturnal Ritual.

Aχμ, το πότε αγοράζω ένα CD δεν έχει και πολλά να κάνει με το πότε θα το ακούσω. :stuck_out_tongue:
Οπότε θα μπορώ να σου απαντήσω σε κάνα 10ήμερο απ ότι υπολογίζω…

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ

OLD ε; Πολυ καλη μπαντα!!!

Λοιπόν σιγουρα κάποιος θα το χει προτείνει αλλα παρτε το συγκεκριμένο ποστ σαν +1

ακουστε το ακουστε το ακουστε το!!!

Παρτε το παρτε το παρτε το!!!

μετα απο τόσο καιρο ειναι ακομα στο playlist μου!!!

Αυτο είναι Α-λ-η-τ-ε-ί-α!!!

Τσεκαρε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ Lunar aurora, Nagelfar ( μη τους μπερδεψεις με Naglfar απο Σουηδια) και τους θεους και πατερες του suicidal/depressive ηχου ονοματι Bethlehem!!! gia arxh… :wink:

http://www.metal-archives.com/band.php?id=1769

Και…

The Dark Angels of Destruction (demo)

http://www.metal-archives.com/band.php?id=102461

Αμφότερες καβλωτικές βραζιλιάνικες blackdeathrash μπαντάρες κατευθείαν απ’ τα 80’ς!! Check!!

Και να τσεκαρεις και Nargaroth,μην κοιτας που δεν το λεει!! :lol::stuck_out_tongue:

Σωστος ! Εξαλου Black Metal Ist Krieg ! :metal:

Αφορμή μια και το ανέφερε ο Deathster. Τσεκάρετε τους θεούς Αμερικανούς Κrieg. Προτεινόμενες κυκλοφορίες: Destruction Ritual και The Black House.

Τους Nargaroth δεν τους άντεχα με τίποτα. Μου είχαν ξινίσει και από κάτι τίτλους τύπου ‘‘The day Burzum killed Mayhem’’. :lol:#-o

Τους Master’s Hammer τους θυμάμαι από ένα παλιό αφιέρωμα του Hammer στα 20 καλύτερα concept albums, αλλά από τότε δεν έτυχε να τους ψάξω.

Hmmm… kakws gia tous Masters Hammer… polla eth fwtos mprosta ap thn epoxh tous…

Μην τον ακους,ειναι εγκαθετος!!

hmm… ειδικα για masters hammer φιλε… δε σηκωνω κουβεντα… δεν υπηρχε αλλη μπαντα εκεινη την εποχη να παιζει τετοια πραματα… υπερπρωτοποροι… κι επαναλαμβανω … ετη φωτος μπροστα!!

Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα.