Black Metal Albums

Τσεκαρετε και το ep των Strid…Νορβηγιλα γαμαουητα

Κι επισης για τους οπαδους του depressive,ενα πολυ καλο demακι…

Exitus Letalis - Nothing Remains…

Oι οποιοι ηταν ο προπομπος του ολου depressive/suicidal ηχου απ’οτι διαβασα καπου.

Σε αλλα νεα το http://www.kyrck-productions.cjb.net/ λειτουργει ξανα και μας εχουν και εκπληξουλες!
Το demo των Ulver σε cd και αλλα ωραια που βαριεμαι να γραψω.

Heresi - Psalm I εξαιρετικο ΕΡ !
One man band απο καποιον που ηταν παλια στους τρισμεγιστους Ondskapt! Καλοπαιγμενο ΒΜ - απιστευτο layout.

Thanks Prosatanic. Θα το τσεκάρω. Τελευταία έχω μία τάση προς το depressive. Το Suicidal Emotions των Abyssic Hate πορώνει άσχημα, και ξανα στράφηκα προς το συγκεκριμένο subgenre.

Η πρότασή μου σε πολλούς δεν θα είναι άγνωστη, αλλά το συκεκριμένο album γαμεί:

Fas - Ite Maledicti in Ignem Aeternum

Tελικα τo Si Monumentum ειναι καλυτερο… ή οχι;

Αρκετα καλοι οι Heresi,kαι το Psalm II ειναι καλο επισης… :wink:

Tο Suicidal Emotions τα σπαει οντως :wink:

ειναι.

Σε μερικές βδομάδες περιμένουμε και το διπλό βινύλιο των krallice για pre-order.

Δεν θα έμπαινα ποτέ στην διαδικασία να τα συγκρίνω.

Απλά το Si Monumentum το βρίσκω πιο σκληροπυρηνικό από το Fas - Ite. Αμφότερα μαγούν και δέρνουν.

Κυκλοφορησε το καινουριο Absu για downloading :wink:

Ω ναι ! Ω ναι ! Ειναι πολυ καλοι !

Το κατεβασα πρωι πρωι και το ακουω τωρα.
Ωραιο φαινεται…

επίσης διέρευσε το Memoria Vetusta II: Dialogue With The Stars από Blut Aus Nord…

Των Absu μαρεσε αρκετα μπορω να πω…

Και για όσους γκρίνιαζαν:

Wolves in the Throne Room will self-release the CD version of Malevolent Grain through their web store very soon.
http://www.wittr.com/store/

τι κομματάρα που είναι αυτό το A Looming Resonance…καταπληκτική ατμόσφαιρα και τρισμέγιστα φωνητικά…8O

Μόνο καινούριο BAN (μάθατε και τι είναι το nick μου).

δίκιο έχεις…το άκουσα 2-3 φορές από χθες και μου φάνηκε αρκετά όμορφο…ακούστε το όλοι…:!:

Το οποιο ακούγεται ιδιαιτερα κολληματικο… 8α το λιωσω μ φαινεται… καλο come back μιας και τα 1-2 τελευταια δε μ εντυπωσιασαν ιδιαιτερα

To προηγουμενο των Blut Aus Nord δεν μ’αρεσε παντως.Οχι οτι το ακουσα και πολυ αλλα δεν με ειχε ενθουσιασει.

Λαθος!Το Mort ειχα ακουσει.