Εμενα το Odinist μου ειχε ψιλοαρεσει,το καινουριο καλουτσικο αλλα δεν μου ειπε και πολλα…δεν ειμαι και μεγαλος οπαδος τους βεβαια…
to καινουριο αλβθμ ηχητικα ειναι πολυ πιο κοντα στα πρωτα album… Καλη αλλαγη γιατι μετα το ‘The work which transforms god’ το οποιο ειναι και δισκαρα, αρχισαν να κατανταν λιγο κυραστικοι… πολυ ευχαριστη εκπληξη
Δε μας ενδιαφερει φιλαρακο.
Το Wolves το ακουσες; Πως σου φανηκε;
Τα μάθατε στις προηγούμενες σελίδες!
Είναι αυτό που επισήμανε κι ο Noir Hiver ακριβώς.
διέρευσε το All Hail Pessimism από Den Saakaldte…
Καλά πότε πρόλαβαν κι έβγαλαν άλλο;
Τι μαλάκες, είμαι επιφυλακτικός.
Επιτελους,το περιμενα…γαματοι
Και εγω επιφυλακτικος ειμαι και δεν εχω και ορεξη να το ακουσω τωρα.Απλα παιζει να ειχε πολλες
ιδεες μαζεμενες.Μην ξεχναμε οτι ειχε να δισκογραφησει απο το '05.
Ή μηπως ειχε συμμετοχη στο τελευταιο Naer Mataron ?
Μπα, είχε ήδη πάρει πούλο
Age of Retrogression - Bohemian Grove
Πρώτο album από τους πατρινούς Bohemian Grove, οι οποίοι φαίνεται να την ψάχνουν και δεν προσκολλώνται σε πεπατημένες οδούς του blackmetal. Ιδιαίτερα old school, με κάποια διάσπαρτα doom στοιχεία ανανεώνουν την όποια ανάγκη για bm αναζητήσεις, που τελευταίο καιρό είναι πολλές. Από γρήγορους σε μέτριους ρυθμούς, και άλλοτε σε αργούς, από βαθειά growls σε χαμένες τσιρίδες ανάμεσα στα blastbeats και κιθάρες όμορφες. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
θαμπζαπ.
που να δεις τι ετοιμαζουν για φετος. αυτο μονο.
Περιμένω :).
Σε ανάλογη φάση και οι Gospel of Grief.
Έρχεται θύελλα .
Πολυ καλο το Den Saakaldte,καλυτερο κι απτο πρωτο…
Και οι Bohemian Grove ειναι αρκετα καλοι,κατι διαφορετικο για την ελληνικη σκηνη…
Ωπ!Καλυτερο απο το πρωτο ? :-k
Τσιμπηστε το αλμπουμακι των Bohemian Grove παιδες!Παρα πολυ καλο ειναι!
Και αρκετα φτηνο…
@Angmar : Αψογη η κριτικη για το αλμπουμ των Mgla.
Aκουστε τους οσοι δεν το εχετε κανει.Επισης αν κανεις αντιληφθει καποιο απο τα 7ιντσα τους,
θα με υποχρεωνε αν με ειδοποιουσε.
Μιας και πιασαμε ελληνικες μπαντες…οποιος δεν εχει τσεκαρει το παρακατω,να το κανει…
8O 8O 8O 8O 8O
The latest issue of Sweden Rock Magazine features a great interview with Arioch of Funeral Mist, revealing that Funeral Mist is releasing a new album in February. This is without a doubt the best thing that will happen to black metal in the year of 2009!
I actually learned about this at the night of the Watain gig - about two months ago - and I promised not to tell. It’s been hard keeping that promise, but I did. Now, the arrival of Maranatha should soon be upon us. Blessed be the Lord God Almighty…
Maranatha ο τιτλος του ! Δεν ποσταρω εξωφυλλο γιατι ειναι αρκετα σαπιο.
Κακώς, πολύ κακώς, δεν είχα τσεκάρει τους Blut Aus Nord πιο πριν. Είδα μία πρόταση στις προηγούμενες σελίδες, τους άκουσα και πρόκειται για πολύ καλή μπάντα. Το The Work Which Transforms God μου έχει έχει αρέσει so far.
Για να δουμε τι θα λεει και το καινουριο Funeral Mist…το εξωφυλλο οντως ειναι σαπιο!
Ξέρω ότι κάποιοι είναι βλαμμένοι (σαν εμένα) και ενδιαφέρονται…
μπούλετιν από DHG στο μαισπέις.
CODE - Featuring Vicotnik from DHG on bass, Kvohst from DHG on vocals and Adrian Erlandsson (At The Gates) . . .
Avantgarde necrospiritual blackmetal
NEW ALBUM OUT THIS SPRING ON TABU RECORDS!
Resplendent Grotesque nears its release date . . .keep checking for more info/samples and news . . .
The band will be playing at the forthcoming Inferno festival.
New live date in Lithuania announced also - so prepare yourselves maniacs of Eastern Europe!
Blutvial - project from Code mastermind Aort - blisteringly cold blackmetal.
New songs uploaded to Blutvial Myspace - check it out to obtain audial decimation
Your men from the borderless beyond
Ας προτείνω κι εγώ τότε κάτι από την χώρα μας που άκουσα πρόσφατα και μ’ άρεσε:
[SIZE=“4”]End - End II[/SIZE]